Benim boyum 1.48 62 kiloyum daha önce 73 idim bu kiloya düştüm. Kocam hep başıma kakiyor zayıflada zayıfla 40 kilo olacakmışım zayıf istiyormuş bukadar verdim kilo dahada veremiyorum diyet yapmaktanda sıkıldım laf duymaktanda napacam ben yardım edin bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlenmeden önce zayıftınız sanırım kilolu birisini görmek istememesi normal size söylemek yerine farklı şekilde kendini tatmin edebilirdi bence söylemesi daha doğru spor yapın sizde ideal kilonuza gelin, sizde ona beğenmediğiniz şeylerini söyleyin. Bende kadın olarak göbekli kilolu hantal bi adamla birlikte olmak istemem göbek sevmiyorum mesela söylüyorum da ama kendimde dikkat ediyorum
13 Yorumla
Soran+1 yıl65 kiloydum
Soran+1 yılİşte bıktım artık
En İyi Cevaplar
Diyet ya da az yemek kilo verdirmez onunla beraber spor da yapmalısın. Kilo verdiren şey kalori açığı aldığın kaloriden daha çok harcarsan bu kilo verdirir bunu da spor yapmadan sağlayamazsın. Diğer meseleye gelince vücuduna göre kilon biraz fazla sağlık için kilo vermelisin ama sen bunu kendin için değil de kocan için yapıyorsan yapmaman daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSizin vücudunuz hakkında ne düşündüğünüz önemli. Beğenmiyorsa yürüsün gitsin başka kapıya. Hiç kimsenin kimseye karışma hakkı yoktur, madem zayıf seviyordu ne diye sizle birlikte oldu? Ya böyle sevecek ya da gidecek. Bu kadar basit.
20 Yorumla
+1 yılEşin ile konuşacaksın yani buradan brsey yapamayız ama zaten seni begenmeyipte hangi şekle sokmaya çalışıyor birde buna bakmak lazım sağlık açısından tamam derim belki oda diğer türlüsü seni istediği şekle sokmaya hakkı yok
213 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere konuştum sonra bana diyor alay eder gibi şaka yaptım sana
- +1 yıl
Afedersin ama andaval olmalı insan eşin yani sana hayat ortaklığı yapan senin için ailesinden ayrılan ne bileyim bu şekilde olan insanlara insan diyesin gelmiyor fakat evlilik bozmak kolay değildir bence sen yapma beğeniyor isen böyleyim de zayıflık yok bakimlik değil problem sende ona şöyle spor salonuna gideceğim de öde parasını de egerki herseyleri istiyorsan ödemesini de yapacaksın de
Soran+1 yılAynen öyle doğru söyledin
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ama her dediğini yapma bence eşin sonuçta evlendigin adam bu şekilde seni uzmesinede izin verme derim
Soran+1 yılBen aslında ona inat kilo verip ben onun yüzüne vurmak istiyorum
- +1 yıl
Tabikide azim ve onu utandirmak istiyorsun yapacağın şey o zaman bir diyetisyene gitmek olur çünkü şu içsem yarıyor derler buda vücudun insülin direncine bağlıdır kulaktan duyma şeklinde kilo vermek zararlı olabilir fakat sen daha iyi bilirsin başlatabilirsin bu sefer sen ona baskı uygularsin 🤣🤣
Soran+1 yılZaten bugün gidicem bir diyetisyene
- +1 yıl
Hayırlısı olsun keşke olmasa bu sekidle düşünceler ve söylemler ama maalesef işte
Soran+1 yılİşe bıktım artık
- +1 yıl
Yazık gerçekten yani sevgi beslemiş evlenmişsin sonuçta varlık ya da yokluk değip beraber yürüyorsunuz bu yolda çok kırıcı be hayirlisi ama herşeyin
Soran+1 yılAynen öyle değer bilmiyor teşekkür ederim size Allah razı olsun
- +1 yıl
Sizde de Allah razı olsun sağlıklı günler dilerim eksi yönde kendinizi bunaltmayın hatasını elbet anlar inşallah
Soran+1 yılSağollun 🤲
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
29Cevap
+1 yılSanırsın bu kocalar Brat pitt anasını satayım sende işi bilmiyorsun desene biraz spor yap kas çalış diye bak bakalım yapabiliyor mu 😅
310 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ben yapamam çalışıyorum yoğun şekilde diyor
- +1 yıl
O zaman bana martaval okuma de sende. Ayrıca balıketli hanımefendi sempatikliği diye bir şey var onuda mı hiç duymamış sen onu geçiştirmek için kış aylarında diyet yapılmıyormuş yeni öğrendim metabolizma yavaş çalıştığı için yaza kalsın de zaman kazan biraz 😂
Soran+1 yılBen ona inat kilo verip gözüne gözüne sokmak istiyorum bu sefer ben onla dalga geçmek istiyorum
- +1 yıl
O zaman sıkı bir diyet ve yüksek şiddetli kardiyo programı uygulamalısın
Soran+1 yılEvet 73 kilo idim 62ye düştüm takıldım kaldım
- +1 yıl
11 kilo vermişsin az değil yavaşlaması normal. Diyet şeklini ve su alışkanlığını değiştir
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılGünde 4 litreye yakın şu içiyorum
- +1 yıl
Rica ederim 4 gayet iyi ama değişiklik olması açısından 4.5 yapın bir süre
Soran+1 yılPeki sağollun
oturduğunuz site- apartman her ne haltsa onun 1. katından son katına kadar koşa koşa her gün 2 defa merdivenden çıkın çok iyi kardio taktiği
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Evlenmeden önce bu konuyu açık açık söylemesi gerekirdi evlendiği insanı değiştirmeye çalışması saçma sende ondan karın kası yapmasını iste baklavarın olsun de bakalım o ne yapacak
30 Yorumla
+1 yıl
30 YorumlaKocan kendisi zayif veya fit baklavali degilse kendisine baksin. Zayifla diceginede seninle birlikde spor yapip saglikli yemekler yapabilir. Zayifligindan önce ziyade saligini düsünse keske ama seni seviyormu onda bile terreddüt ediyorum.
10 Yorumlaboş ver ya sen kulak asma o adama onun keyfine göre yaşayacak değilsin herhalde 😏 40 kilo ne demek ya sağlısın bozulur senin bunu da mı düşünemiyor bu adam 😏 hem kendisi ne kadar yakışıklı ki senden fit olmanı bekliyor?
11 Yorumla- +1 yıl
aslında 40 kilo 1.48 icin normal olan en alt sınır diyebiliriz.
+1 yılKendi kim bilir nasıl? kocam zayıfla dedi diye hayatta zayıflamam ya da saçını kes dese inadına kesmem. Kişisel haklara saldırı bu. Kendisi sevdiği şekilde seni dönüştürmeye çalışıyor fakat sen benliğinden çıkıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılbaşka ne gibi özellikler ister canın kocan? gözüne ne iyi gelir?
şunu yapma işte ya sktr git a*m*k beğenmiyosan sana ne kilomdan g0tüm de bak işte o zaman nası kalıyo. Artık boşar mı napar bu senin için hayırlı10 Yorumla
+1 yılErkeler zayıf ya da balık eti seviyor. kaç kilosun şimdi?
113 Yorumla
Soran+1 yıl73 idim 62 kiloya düştüm şu an 62
- +1 yıl
bence moralini bozma devam et diyete, biraz saclarına yüzüne özen göster ya da sevdiği şeyleri yap
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
eşinle konusun birlikte spor yapın
Soran+1 yılYapmaz asla
- +1 yıl
aslında birlikte paylaşımlar yapmak en güzeli, severek evlendi iseniz bence sende o da güzel adımlar iel haoloor bu sorun
Soran+1 yılEvet haklısın
- +1 yıl
Severek mi evlendiniz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
sevgi olan evlilikte bu tür şeyler üzücü gerçekten, özel günlerde hatırlanmaktansa bu sorunlar olmasın ben razıyım
Soran+1 yılAynen öyle doğru söyledin
- +1 yıl
mesaj atabilir misin bana?
Soran+1 yılTakip ettim
Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaslariniz kac, kac yillik evlisiniz, esin fiziken nasil? Bunlari bilmeden yorum yapmak istemem.
16 Yorumla
Soran+1 yılBen 29 yaşında 1.48 boy 62 kilo eşim 37 yaşında 1.63 boy 86 kilo
Soran+1 yılDiyorum bana diyor hemen kadın dediğin kendine bakmalı salmamalı
Soran+1 yılAynen bıktım artık
+1 yılKilolu kadın erğe çekici gelmez, kendine kadın olarak dikkat etmelisin
16 Yorumla
Soran+1 yılTabikide öyle ama. benim eşimde pek zayıf değil bende istiyorum ozaman oda zayıflasın ama yok
- +1 yıl
karşılıklı konuşmanız lazım bunları, tek taraflı olmaz, doğum yaptın mı?
Soran+1 yılBen 65 ile hamile kaldım 86 ile doğma gittim
- +1 yıl
yüksek miş, öncelikle sevginiz öne çıkmalı, sonra sen diyet yapacaksın oada yapacak yani aslında her insan kendine özen göstermeli, evlilikler yogun calısma , ekonomık zorlukler ve ınsanların salması ile monotonlasıyor
- +1 yıl
eşin ile karşılıklı konuşssan seni dinlermi değer veririmi?
Soran+1 yılKonuşuyorum bana diyor şaka yaptım sana gene gene söylüyor
Seni nasıl görüp beğendiyse önemli olan o. 40 kiloda gördüyse eski haline dön diyebilir ama biryere kadar. He sonradan baskı yapıyorsa hepten saçma. Nasıl mutluysan öyle ol. Sağlığını etkiliyor diye de baskı yapabilir ama sırf kendi öyle istiyor diye saçma
14 Yorumla- +1 yıl
Kocası da 1.63 boyunda 86 kiloymuş ya
- +1 yıl
Skskskks bu kadından başka kimse onu kabul etmemiş heralde birini almış kesip biçerek monte yemek istiyor
Bir sürü kadın, kocam şişkoysa ayrılırım diyordu 1 gün önceki paylaşımda.
Hep işimize gelen yorumlar yapıyoruz maalesef.10 Yorumla
+1 yılKesin eşin göbekli kıllı bir şey. Hep karşındakini telkin etmek ne kadar kolay dimi. Sende onda beğenmediklerini söyle.
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı olması ve seni olduğun halinle kabul etmesi gerekirdi sana dayattığı bu durum çok yanlış bence onu uyarmalısın.
10 Yorumla 40 kiloyu anca 2 yıla olursun ya. ama zayıflamak hem senin sağlığın ve görünümün için iyi hemde kocan için.
10 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sorunu diyet çözmez, bütün yaşam boyu sürdürebileceğin sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite çözer.
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de yani yeme diye yapma demiyorum bakiyemi belli bir dönem yeme elbet gidecektir
10 Yorumla derdi neymişde kocayın kucağamı almak istiyoprda hayret yaa gayet güzel fiziğin var bence
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seviyorsa ve zayıflamasını istiyorsa diyet sürecinde yardımcı olsun. Demek kolay 40 kiloya düşmesi demek kadının sağlıksız bir şekilde yaşamına devam etmesi demek. Böyle erkeklere karakteri bozuk insanlar lazım o zaman fiziği görürler
10 Yorumla
+1 yılkarşına alıp dik dik konuşmalısın..
bu nasıl bir saygısızlık..10 Yorumla
+1 yılbu erkeklerden bu yüzden nefret ediyorum bazen
31 Yorumla
Soran+1 yılBende bende
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninde hakkın kocanı fit görmek oda zayıflasın beraber zayıflayın işte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBıktık bu toksik erkeklerden. Beğenmiyorsan git başkasını bul de
10 YorumlaKilonu başına kakıyorsa para versin bölgesel incelmeye git. Kısa zamanda fıstık gibi olursun.
00 YorumlaÖnemli olan sağlıklı zayıflamak. Eşinde kusursuz değildir ya. Sende ona şöyle
00 Yorumla
+1 yılKilolarını onun gözünden silmek istiyorsan yatak odanızı renklendir. Kıyafetlerinle ve oıyunlarla
00 Yorumla
+1 yıllan sen kalp krizi mi geçirmek istiyon naptın bu kilo nee kocan haklı valla
00 Yorumla
+1 yılsenin 73 kilo halin kadar sisman nerdeyse sen kilo vermis 62 ye düşmüşsün o hala 86 kilo senin kadar fitlesmesi icin 1.74 boyuna cikmasi lazım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
aah ah benim boyle minnos tombis bir karim olucak ta ona zayifla diyeceğim. tatlisimi butun yutarim oper oper koklarim be yumus yumus yogurur masaj yaparim ona bebegim olur benim
+1 yıl62 de biraz sanki fazla
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi fazla biliyorum ama 73ten 62ye düştüm
- +1 yıl
Tamam biraz daha sabır et yaşamını bı şekilde idare ettir eğer fiziğinde hoşuna gitmeye başladıysa
Diyet & Beslenme konusunda 360 cevap paylaştı. Evlenirken kaç kiloydun?
13 Yorumla
Soran+1 yıl65
Soran+1 yılAynen
Benim boyumda aynı doğumdan sonra 68 oldum evlenmeden önce fit güzel 48 zaten 40 nedir
13 Yorumla- +1 yıl
sen gibi dusunen kadini hakketse anlasa eslikten bence bu abla seni dedigini sen demeden yapardı ama kadincagiz depresyona girmiş
+1 yılEger kiloluysan zayıflamalısın saglıgın icin ama bir baskası icin asla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisinin boyu kilosu kac
23 Yorumla
Soran+1 yılKendisi 1 63 boy 86 kilo
Cevap sahibi+1 yılO da cok kilolu. Sana diyene kadar kendi versin
Soran+1 yılO çalışıyormuş diyet yapamazmış
Asalatma kendini önce kilo ver sonra kocana verme
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten ona inat kilo verip gözüne gözüne sokmak istiyorum bazı şeyleri
Soran+1 yıl👍👍
+1 yılO once kendi tipine baksin
10 YorumlaKilo fazlaysa diyet yapmak gerekebilir
10 Yorumla
+1 yılGözü kör müymüş evlenirken
10 YorumlaZayıfla taş gibi kız ol ondan ayrıl sonra
10 Yorumla
+1 yılBoyuna göre fazla kilon
10 Yorumla
+1 yılEvlenince gozu gormuyormuydu kocanin?
10 Yorumla
+1 yılEvlenirken böylemişsin zaten boş yapmasın
10 Yorumla
+1 yılKarışma de
12 Yorumla
Soran+1 yılDesem ne olacak anlamiyorki
- +1 yıl
Senin kararın karışamaz
+1 yılVer kiloyu yapacak bir şey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten ona inat kilo verip onun gözüne gözüne sokacam
+1 yılAğzının tadını bilmiyor boş ver kasma kendini
17 Yorumla- +1 yıl
Bilse balık etli iyidir. Şap şap şap şap vurdukça ses gelir
- +1 yıl
Kendi nasıl
Soran+1 yıl1.63 boy 86 kilo
- +1 yıl
S iki göbeğinden kaybolmuş onun be
- +1 yıl
Daha kadın beğenmiyor
- +1 yıl
Kaç güne bir yapıyor
- +1 yıl
Sustun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirken körmüymüş baskı yapmaya hakkı yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıfla evlenseymiş
27 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılİşte bıktım artık 😢
Cevap sahibi+1 yılVermiyorum böyleyim beğenmiyosan kapı orada de
Cevap sahibi+1 yılYer elması de 1.60 koca mı olur
Soran+1 yılİşte
Cevap sahibi+1 yılSen boyunu uzatınca bende 40 kilo olucam de dalgaya vur
Soran+1 yılAynen
- Diyet & Beslenme konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendiniz için yaşayın
00 Yorumla S i tri sin gitsin oradan şipariş veriyor bide 😉
30 YorumlaKiloyu değil kocayı bırak
20 YorumlaFazla verme ölmeye kadar gidersin
10 Yorumla
+1 yılDiyet yapamam canım
10 Yorumla
+1 yıl1.48 ne len tyrion lannister gibi
10 YorumlaZor biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden başkasını bulamamış heralde
00 YorumlaAman at çöpe gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbosan balik etli seven dolu erkek var
25 Yorumla- +1 yıl
gaza getirme , yok öyle dava
Cevap sahibi+1 yılvar bosansa elini sallasa ellisi
- +1 yıl
Kimsenin yuvasını yıkma 😂😂
Cevap sahibi+1 yıllan yuvami kalmis adam nasil asagaliyor kadini
- +1 yıl
😂😂yaaa kocası olacak herif çok kilo zaten. ama yinde yuva yıkan olmayalım 😂
Kendisi fit mi?
10 YorumlaZayiflaa
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Diyet yapmaktan sıkıldım ama kocam kilomu hep başıma kakıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler