Sizden bi konuda yardim ve akil istiyorum?

Şimdi bi ağrı düşünün, inanılmaz dayanılmaz bi ağrı, sol kolunuz ağrıyor çekilme hissizlik güçsüzlük sancı acı kesip atmak isteyecek kadar dayanılmaz bi ağrı ağlatan cinsten ama aniden başlıyor sanki biri omzunuza silah sıkmış gibi sancı ya da aniden biri bıçak sokmuş gibi.. bu ağrı 15 20 dk sürüyor ve sonrasında hiç bisey olmamış gibi geçiyor. agridan eser kalmıyor. Ağrı başladığında acillik oluyorum EKG çekilip gonderiliyorum. subat ayında yine aynı oldu, acillik oldum okulda çalışıyordum hemen acile götürdüler kalp krizi diye, EKG çekildi kalpten değil dediler. ozel hastaneye gittim, detaylı baktırmak için önce kardiyoloji gittim temiz çıktı ordan göğüs hastalıkları, oda temiz ordan nöroloji beyin emari çekildi oda temiz, ordan fizik doktoru gittim boyun duzlesmesi çıktı, boyunluk verdi. ben derdimi anlatamıyorum mu bilmiyorum kas ağrısı olsun omurga agrisi olsun aniden gelip 15 dk beni öldürüp 15 dk sonra hiç bisey olmamış gibi yaparmi. Yani deprem gibi düşünün 15 dk kıyamet kopuyor sonrası hiç bisey yok sanii hiç o kolum ağrımamis gibi hiç sorun yokmuş gibi... sonra bi kaç gün sonra yine aynı felç inmiş gibi hissizlik güçsüzlük ağrı şansı 5 dk sonra yine bomba gibiyim. kas agrisi bu şekilde olmaz. bana ne oluyor ne yapmam lazım nereye gitmem lazım bana akıl verin doktorlar sende bisey yok diyor ama ben inanıyorum var. yarin Birgül geç. kalinmis bir hastalık çıkmasından korkuyorum

Sizden bi konuda yardim ve akil istiyorum?