Kizlar selam. Ben 10ay once dogum yaptim, kayinvalidem koyde islerimiz var doguma gelip geri donemeyoz yasliyiz bahanesi ile dogumuma gelmedi. Simdi diger torunun dgunu var ve dun beni aradi dugune gelip döneceğiz diyor.
Asiri sinirlendim uzuldum birsey diyemedim ama benim dogumum torunun dogumu dugunden daha mi az önemliydi. Bende simdi inadina dugun tarihinde tatil plani yaptim dedim banq diyorki dugune gelmezsen cokkk ayip olur. Ama kendin dogumuma gelmedin dugune geliyorsun. Kizlar ben mi abartiyorum nasil tepki vermeiyim geldiklerinde siz olsaniz ne yapar ne soylersiniz , dugunu olan kizi severdim bu sebeple ona bile uyuz oldum kendimi doldurdum , benim oglum degersiz de o degerli gibi. Akil verin bana lutfen ya cok canim sikildi cocugum 1 yasina giriyor nerdeyse🥲
Asiri sinirlendim uzuldum birsey diyemedim ama benim dogumum torunun dogumu dugunden daha mi az önemliydi. Bende simdi inadina dugun tarihinde tatil plani yaptim dedim banq diyorki dugune gelmezsen cokkk ayip olur. Ama kendin dogumuma gelmedin dugune geliyorsun. Kizlar ben mi abartiyorum nasil tepki vermeiyim geldiklerinde siz olsaniz ne yapar ne soylersiniz , dugunu olan kizi severdim bu sebeple ona bile uyuz oldum kendimi doldurdum , benim oglum degersiz de o degerli gibi. Akil verin bana lutfen ya cok canim sikildi cocugum 1 yasina giriyor nerdeyse🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kocan ne diyor bence gitme
O karışmıyor annesine kizgin haliyle. Ne istersen onu yap diyor. Ben kus olmak istemiyorum esim yine de huzursuz olur diye ama annesiyle ne gorusmek ne konusmak istiyor bi yanim , yazin gelip dugunde cocugu sevicek.. ve zaten yine cocuk icin gelmiyor ki dugune geliyor :)
Takıda mı takmadı öyleyse hiç gitme
Onlarin oraya tatile gitmistik cocuk 5aylikken annemlerde o koye yakin duruyor. Annemlere gittigimde geldiler orada takisini yapti. 5aylikken ben gittim yani simdi 1yasinda ama yine bizim icin degil diger torun dugunu icin geliyor. Kajdjsfj saka sanki
Çok değişik bir durum
Dimi boyle relax bir babanne ben seni daha sayar miyim be
Ben olsam tatile giderdim sjtir et
Hahaha cok iyi
Çocuğu görmeye hiç gelmediler mi
Onlarin oldugu koyde kendi aileminde evi var. Ben aileme gittigimde geldiler gormeye bebek 5 aylikti ozaman. Simdi 1 yasinda bida hic gormediler yeni gelicekler o da dugun icin
Ohaa ne düğün meraklısı insanlar kendi torununu görmeye gelmemişler düğüne geliyorlar bence bu kadın seni sevmiyor anla artık
Hshaha dimi bende boyle dusunuyorum. Anneler gununde bayramda ben aramadim o beni aradi tavir koyduğumu anladi mi anlamadi mi ben anlamadim hdhd
boş ver uzak dur bayramda falan gitme siz ne kadar sevgili ne kadar süredir evlisiniz peki
Ve eşinle aranız nasıl
Esimle aram cok iyi esim dunya iyisi anlayisli o bu konuda hak veriyor annesine kizgin aramiyor bile. Ama yine ben ara annen o sonra pisman olursun diyorum. Ama ben konuşmak istemiyorum hele yazin o dugunde ne olcak ya ne yuzle sevecekler cocugumu veya ben hoş geldin annemi diyecegim? Cildiriyor insan.
İlk evlendiğinizde nasıldı peki ve sevgiliyken falan ilgilimiydi annesi
Valla fena degil benim annemler gibi can degil sohbeti de yani normal ne kotu ne iyi. Ya annesi vaktinde yurtdisinda yasiyorken trdeki kizinin doğumlarimada gelmemis... ama Şu an tr desin ve kizinin kizinin dugunune geliyorken oglumun oglu dogdu gelmedin yani bu nasil insanlik anlamadim ben..
boş ver ya takma kafana eşinle aranız nasıl yaşlarınız kaç
Hic bir problemi olmayan iki insaniz valla cok iyi aramiz sukur 32 ikimizde
Ne kadar süredir evlisiniz ve cinsel hayatınız nasıl peki
Cevap
bitmez o sorun
Ne yapmali siz olsanizz nasil davranirsiniz
Bence gitme