Adli konuda yardım edermisiniz?

Selam arkadaşlar eşimle kavga ettik eşim çalışmıyor işe gitmesini soyledım gitmem dedi bilerek çalışmıyorum falan dedi sonra kahvaltı yapacaktık bir ekmek istedim almadı hamileyim tansiyonum düştüğü için tekde gidemedim sonra oyle tartıştık ailesinin evine gitti bende 2 yasındaki kızımla ablam gile gittim 1 gun orada kaldım eşimde 1 gun orada kaldı sabahta ailesinde kaldığını ogrendim konusmak için gidiyim dedim annesi çıktı burada değil dedi ablam arkadaşım ve ben gitmiştik konusmaya ailesi yok dedi sonra eşim aradı annesinin sesi geldi bende oradasın niye çıkmadın dedim sonra yine gittim annesi gile orada annesi seni bosayacak bilmem ne dedi eşimi baya doldurmuşlar hamile halimle beni zorla sıktılar eve atıp dovecektı ablam gil kurtardı sonra gidip polisi aradılar annesiyle ikisi karakola gidip şikayetçi oldular hamileyim o günde doğum kontrolüm vardi hiç takmadılar bile ben şikayetçi olmadım 2 yasında kızım var ve hamileyim polis aradı ifade vermezsen seni zorla gelip alacaz diye ben nasıl bir yol izlemeliyim eşimi degil ama annesini sikayet etmek istiyorum
Adli konuda yardım edermisiniz?