Uyurken, cep telefonunuz aynı odada mı, farklı odada mı oluyor?

Uyurken, cep telefonunuz aynı odada mı, farklı odada mı oluyor?

Çok çok zararlı, resmen sağlığımız büyük tehlike altında, gün boyunca elimizde kulağımızda, üstümüzde, gözle görülmeyen zararlı sinyaller yayıyor kanser vakaları bu yüzden çok fazlalaştı, gece uyurken vücut dinlenmeye geçmişken tüm tehlikelere açıkken telefonu odada tutmak bile bile intihar etmektir, ben geceleri odanın dışında tutmayı tercih ediyorum
Bir dönem telefonum yastığımın altında uyuma gibi bir alışkanlık edinmiştim. Bunun beni ne kadar etkilediğini telefonu kendimden uzağa koyduğumda fark ettim. İnsanı gerçekten olumsuz etkiliyor
Mecbur uyumak zorundayım yoksa sabah beni uyandıracak bir şey olmaz mesela yarın sabah beşte uyanmam lazım evde ufak 1 saat yok mecbur bununla uyumak zorundayım
Yani Çok Aşırı Ciddi Zararı Yok Ama Yine de biraz var Nedeni Çünkü Akıllı Telefonlar Radyasyon Yayıyor Onun için aynı odada Uyunuyor sa bile Telefonla biraz uzakta olmasında fayda var ☢️
Cevap
19Cevap
Zararlı çok az
İçtiğiniz bir bardak gazoz bile daha fazla Zarar veriyor. Cep telefonlarının zararı zihinlerinize bedenlerinize değil..
yastığımın kenarında tuttuğum telefonum bunu beğenmedi.
Bütün Uzmanlar zararlı olduğunu söylüyor ama biz maalesef bunu kabul etmek istemiyoruz
Radyasyondan ötürü zarar veriyor vücudumuza... ha bunu dikkate kaç kişi alıyorrr orası meçhul😅
Evet radyasyon var ama her gün yaptığım bir şey
Bunu hep yapıyorum uyumak için rahatlatıcı müzikler açıyorum
Aynı odayı geçtim aynı yatakta uyuyorum inşallah öldürmez
Öyle ama umursamam. İnternetim hep açıktır ve baş ucumdan ayırmam.
Zararlı olduğunu biliyorum. Ama henüz bir zararını görmedim.
Wifi kapatıyorum uyurken yeterli oluyordur umarım
Beyne yakın olması zararlı diye duymuştum, yastık altında "altın" gibi tutmayın. 😄
Aynı odada değil de aynı yerde yatmak zararlı ben telefonumu koltukta bırakıp yatağa geçiyorum
Evet zararlı ama hiç dikkat etmiyorum. Telefonum her zaman yatağımın yanında olur uyurken
beyin hucrelerıne zararlı ama hayatımız da ınternet telefon teknolojı ıc ıce halde kacmak cok zor eskıden dıkkat ederdım ama sımdı sadece kafama yakın yere koymuyorum
Öyle ama kapatırsanız uçak moduna alırsanız sorun olmuyormuş sanırım.
evt çok zararlı bilim adamları resmi açıklamayı yapmışlar zaten
Yastığımın altına iteklerim genelde mazallah gece çalarlar feln 😀
Evet zararlı her mesaja açıp bakıyorum uykum kaçıyor
Zararlı diyorlar
Ben odasına yatıyorum , rahat etsin
Yanımda birinden hep bir mesaj beklerim
Yanıbaşımda uslu uslu beni bekler.
Aynı yatakta uyuyoruz, oda ne ki..
Yastığımın altında elimi attığım an orada olmalı.
Yanımdaki komodinin üzerinde duruyor
Zararlı da işte kimse dikkat etmiyor
Radyasyon yaydığı için zararlı diye biliyorum
hep yanımda kendisi 🙄
Ucak moduna aliyorum ben
Alarmı nasıl duycam peki 😅
Pek takmıyorum bunu
Bence zararlı ama onsuz uyuyamamm 😇
Cep telefonu yanimda olmadan uyuyamam
Niye zararı olsunki her uyuduğumda başucumda
Bağımlılık varsa evet zararlı
Uyurken uçak modunu aciyorum ben iyi oluyor öyle