İnternet & Teknoloji Sizce internetin olduğu odada uyumak sağlıklımı? Nur_canseven08 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bide yatağımın altında Güncellemeler+1 yıl Radyasyon amaçlı Sizce internetin olduğu odada uyumak sağlıklımı? Cevapla İnternet Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sağlıklıdır evet 0 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cok iyidir baz istasyonu baglamak lzim evinize damda olsun ki iyi radyasyon yaysin 0 11 Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Anlamadım ya türkce konuşsana Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Iyi degildir basite indirgedim Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Napa bilir ozaman odamı değiştiremem Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Makinayi salona cikartabilirsin Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Olmuyo sadece oraya takıla biliniyor Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl 3lu priz alabilirsin degistir uerini Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Nasıl ya olmuyorki ben türkiyede yaşamadığım için burada öyle olmuyo birtane yeri var internetin Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl :) bir saattir ne anlatiyoruz ya Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Benim türkce yetmiyo dkdmmdmd Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Ya dayzemin kizi :) iyi geceler sana Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Sağol Yorumla
BaySırtlan Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Her yerde radyasyon var zaten. Sen çiçek mısın hemen solup gidesin 0 4 Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Yokta yinede kritik işte Yorumla BaySırtlan +1 yıl Çok mu takıntılı birisin Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Yokta ne bilim Yorumla BaySırtlan +1 yıl Ee sorun? Yorumla
TimeTravellerRuby Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İyi ki vibrator niyetine sokmadin bir yerlerine 🤣 1 1 Yorumla Nur_canseven08 +1 yıl Ha ha komik şey seni Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Sağlıklı değil ama yaoacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sağlıklıdır evet
Cok iyidir baz istasyonu baglamak lzim evinize damda olsun ki iyi radyasyon yaysin
Anlamadım ya türkce konuşsana
Iyi degildir basite indirgedim
Napa bilir ozaman odamı değiştiremem
Makinayi salona cikartabilirsin
Olmuyo sadece oraya takıla biliniyor
3lu priz alabilirsin degistir uerini
Nasıl ya olmuyorki ben türkiyede yaşamadığım için burada öyle olmuyo birtane yeri var internetin
:) bir saattir ne anlatiyoruz ya
Benim türkce yetmiyo dkdmmdmd
Ya dayzemin kizi :) iyi geceler sana
Sağol
Her yerde radyasyon var zaten. Sen çiçek mısın hemen solup gidesin
Yokta yinede kritik işte
Çok mu takıntılı birisin
Yokta ne bilim
Ee sorun?
İyi ki vibrator niyetine sokmadin bir yerlerine 🤣
Ha ha komik şey seni
Sağlıklı değil ama yaoacak bir şey yok