Sağlık Sağlıklı uykunun sırrı nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Ne kadar uyursanız uyuyun, hiç uyumamış gibi uyandığınız oluyor mu? Sağlıklı uykunun sırrı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Erken ve kesintisiz uyku 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kanka bu bana oluyordu , sorun yatak sandım değiştirdim. Sorun benım kafaymış 🥹 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kafanı n'aptın Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ona çözüm yok. Arada Balata kokusu gelıyor o kadar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yandı yandı 😅 Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu dizinin adı neydi?Aylardır bunu arıyorum içinde ki şarkı için 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Russian Doll Yorumla Stalk_hesabidirr +1 yıl Heh rusla ilgili olduğu aklımdaydı sadece Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kafanın rahat olması lazım beş dakkada uyursun kafan rahat değilse dönersin dönersin yatak cehennem olur 1 0 Yorumla
OkanAkınEren Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl onun bunun cocuklari ile ugrasmadan uyuyorsan uyaniyorsan kafan rahat olur, sorun uykuda degil 1 0 Yorumla
AyEmSedat Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Borcun olmayacak abi 0 borç inan bana 3-5 kuruşta cebinde varsa senden daha mutlusu olmaz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Para herşeyin çözümü değil. Sayamadığın kadar çoksa belki. Yorumla AyEmSedat +1 yıl En başta Sağlık önemli tabi ama belirttiğim konu da çok onemli ne demek istediğimi borcu olanlar iyi bilir borç diyorsak ole 3-5 binden söz etmiyorum understand me 🤌🏻 Yorumla Soran +1 yıl Benimde borçlarım var ama hiç öyle canımı sıkmıyor maddi konular. Çözmesi kolay. Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. sinir stresin olmayacak yastıgın da rahat olacak 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. Kafa rahat olucak agaaa 😂 başka çaresi yok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bi kafa yok aga Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl O zaman o kafayı değiştireceksin 😂 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Sağlıklı Uykunun Sırrı Erken Uyumaktir 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Huzurlu isen iyi uyursun 1 0 Yorumla
stefanalexander11 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl saglıksız uyku ne demek uyku uykudur ne bu modamı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Erken ve kesintisiz uyku
Kanka bu bana oluyordu , sorun yatak sandım değiştirdim.
Sorun benım kafaymış 🥹
Kafanı n'aptın
Ona çözüm yok. Arada Balata kokusu gelıyor o kadar 😂
Yandı yandı 😅
Bu dizinin adı neydi?
Aylardır bunu arıyorum içinde ki şarkı için
Russian Doll
Heh rusla ilgili olduğu aklımdaydı sadece
Kafanın rahat olması lazım beş dakkada uyursun kafan rahat değilse dönersin dönersin yatak cehennem olur
onun bunun cocuklari ile ugrasmadan uyuyorsan uyaniyorsan kafan rahat olur, sorun uykuda degil
Borcun olmayacak abi 0 borç inan bana 3-5 kuruşta cebinde varsa senden daha mutlusu olmaz
Para herşeyin çözümü değil. Sayamadığın kadar çoksa belki.
En başta Sağlık önemli tabi ama belirttiğim konu da çok onemli ne demek istediğimi borcu olanlar iyi bilir borç diyorsak ole 3-5 binden söz etmiyorum understand me 🤌🏻
Benimde borçlarım var ama hiç öyle canımı sıkmıyor maddi konular. Çözmesi kolay.
kafa rahatlığı kesinlikle
sinir stresin olmayacak yastıgın da rahat olacak
Kafa rahat olucak agaaa 😂 başka çaresi yok
Öyle bi kafa yok aga
O zaman o kafayı değiştireceksin 😂
Stresin yoksa uyursun.
Sağlıklı Uykunun Sırrı Erken Uyumaktir
Bana 9 saat tam yetiyor
Huzurlu isen iyi uyursun
Kafanın boş olması dertsiz tasasız olmak
Uyumadan önce kesinlikle bir şey yemegin
Uyumadan önce kısa egzersizler yapın.