Boyum 170 kilom 95, şişmanım. 26 yaşındayım, kendi kendimi idame ettirebiliyorum, kamu personeliyim ancak kimse beni beğenmiyor. Bu da benim özgüvenimi zedeliyor. Ama bununla yüzleşmeye hazırım artık. Atandığım yerde spor salonu yok. Evde spor yaparak zayıflamak istiyorum. Nasıl başarabilirim bunu? Güzel, çekici bir kadın olmak için ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Güzellik göreceli bir kavramdır ancak kilon fazla onu vermen gerekir. Bunun için de önce inan ve hem yeme düzenine hemde spor yapmaya başla bir süre sonra kendinde göreceğin gelişmeler seni daha da motive edecektir. Yardım almak istersen detaylarda elimden geldiğince yardım ederim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
aslında çok basit bir şey
kilo vermek için azim ve sabır gerekiyor
Ayrıca başkaları için değil kendin için kilo vermen gerekiyor.
Dikkat etmen gereken şeylerden en önemlisi zayıflıcaksın diye çok katı ilerlememen olur, hafif hafif kısıcaksın boğazını
aburcubur, unlu mamuller yemiceksin, ekmeği azaltıcaksın
Yeme saatlerini ayarlıcaksın, geç saatlerde yemiceksin, günlük su ihtiyacını araştırıp ona göre su tüketiceksin.
Spor olarakta kardiyovasküler hareketler var kalp ritmini arttıran onlar kilo vermene fayda sağlar, youtube da araştırırsan illaki karşına çıkar bu tür antremanlar.
Bu spor ve yeme alışkanlığı kısa zamanlı olmamalı, tüm hayatını değiştirmen gerekiyor yemek ve hareketlilik konusunda, yoksa hızlıca vazgeçersin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Youtube prof dr yavuz yörükoğlu var onun zayıflama videolarına bak. Ve evde efor sarfedecek sporlar yaparak her ay sağlıklı ve duzenli %10 kilo verebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Ve bu esna da cilt çatlakları oluşmaması içinde ona göre krem ve losyonlar kullanmanı da tavsiye ederim
Öncelikle güzel bir diyetisyene git, evde yapacağın plates, yoga gibi sporlar da desteklersen vücudunda sarkma olmadan kilo verirsin.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Boyun o kadar büyük bir avantaj ki. İlk etapta 85 kilo olsan bile yeterli.
Diyetisyene git, Leslie 3 mile yap evde yeterli olur başlangıç için
00 Yorumla Diyet+spor napcan baska marangoza ya da kaportaciya gidip duzelttirecek halin yok ya
00 YorumlaEvde yapabileceğin ekzersizlerı deneyerek spor yapabilirsin. Ayrıca bol sıvı tüket
00 Yorumla- +1 yıl
Boy iyi ama kilo vermen lazım 60 kiloya düşersen vücudun istediğin gibi olur...
00 Yorumla - +1 yıl
Kemiklerin iriyse aşırı kilolu gorunmezsin boyundan dolayi
00 Yorumla Kiloluysan zayıflamaya çalış hem normal hayatta hemde cinsel yaşamında zorluk yaşarsın
00 Yorumlaısteklı davranmalısın bedenıne
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Benim hanımda senin gibi ama güzel hatun
00 Yorumla - +1 yıl
Günlük yürüyüş yap tempolu bir saat kadar
00 Yorumla Fırsat buldukca yüruyus yap
00 Yorumla- +1 yıl
Makyaj
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz