İntihar etmek istiyorum artık dayanamıyorum ne yapabilirim?

Arkadaşlar bir süredir sürekli yalnız kaldığım zamanlar ağlıyorum. Yakın arkadaşlarım benden uzaklaştılar. Onlarla sık görüşemiyoruz artık farklı şehirlerdeyiz. Bende üni de eve çıktım ve yalnız başıma yaşamak durumundayım. Fakat yalnız kalınca çok kötü oluyorum. Erkek arkadaşım da söz veriyor yanında olucam diye o da yanımda olmuyor. Anneme bu durumu anlattım lütfen ağlama gülelim diye mesaj atmış. Hiçbir yerden destek alamıyorum artık dayanamıyorum kimse sesimi duymuyor gibi sürekli gece yatağa yatıyorum ağlıyorum sabah kalkıyorum ağlıyorum. Ağlamaktan perişan oldum lütfen ne yapabilirim artık son çare olarak intiharı düşünmeye başladım. Keşke ölünce bütün dertlerimiz birden gidiverse ama öyle olmayacak biliyorum. Ama çektiğim acıya da dayanamıyorum. Öğremci evinde geçinemiyorum. Aldığım para direkt mutfağa gidiyor. Başka bir şey yapamıyorum. Ev arkadaşı arıyım diyorum annem müsaade etmiyor. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Derdimi kimseye açamıyorum. Para konusunda sürekli annemin eline bakıyorum öğrenciyim ama param yetmiyor daha fazla para gönder diyemiyorum. Artık çıldırcak gibiyim kursa katılayım desem onlar da para spora yazılayım desem para. Artık en mantıklısı intihar gibi geliyor. En azından bunlarla uğraşmak zorunda kalmam ama öbür tarafta çekeceğim azap büyük olur. ama ölmek tek kurtuluş bu hayatta çektijlerimden. Bilmşyorum ne yapmalıyım psikologlar da çok pahalı ne yapanilirim

İntihar etmek istiyorum artık dayanamıyorum ne yapabilirim?