10 gün boyunca sadece su içtim aciktikca su içtim şu an hala devam ediyorum şimdi 64 um hedefim 49 ama bu diyet için sağlam bı bünye lazım ciddi bir kararlılık ve sabır isteyen bir diyet
Göbeğini eridi basenlerim eridi hatta kendime yeni kıyafetler aldım bol geldikleri için ben geniş omuzlu işimden dolayı belirgin kasların var onlar hala duruyor çünkü öncelik yağlar o yağlar bitince ancak kaslardan gidebilir çünkü bu tek karbonhidrat kasların içinde kalıyor metaboliz sen komple zayiflayinca işte ozaman kaslara yöneliyor
Öyle hemen başlama ama zihnini alistirman için küçük küçük başla mesela sana nasıl basladigimi soyliyim 10gun haricinde ilk gün ekmeği kestim 2. Gün ogunumu ekmeksiz ikiye indirdim 3. gun ekmeksiz tek öğün dördüncü gün basladim
Kafaya koydunmu verirsin aslında ben birkaç yıl öncesinde 90 kiloydum hatta 95 e doğru gidiyordum gene aynı yöntemle 75 e düştüm ama tek farkı onda kahve de tuketiyordum bu diyetimde ise birkaç gün yaptım dayanamadım bıraktım 5 kilo vermişim sonra acayip hirs yaptim 10 gün olmuş bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Su diyeti ve spor yapmayi dene hem ödem atarsın hem sağlıklı olur bağısaklar temizlenir
Su diyeti nasıl canım
Sadece su içiyosun
Çok zararlı ya
Bikaç gün yapıcaksın
Faydalı bence zararı yok
3 gün deneyeceğim 🫠
Dene bakalım
Vücut tipin ve metabolizmana göre değişir sana uygun diyeti bir profesyonel önermeli.
Yok ya o çok kötü 1 kez gittim de anca yediriyordu 1 ayda 2 kilo verdirdi şeşakhdhs
Valla iyi bir diyetisyen olmalı...
Diyet yerine bisiklet ya da yürüyüş yapın bence.1 ayda 7 kilo fon verdim
Diyet yapmadınız mi
Hayır hiç yapmadım. Zevkine bisiklet sürüyordum ve bir baktım 6 7 kilo vermişim
Ne güzel darısı bana
İnsallah
Su diyeti ile 10 günde 11 kilo verdim 75 kilodan 64 oldum
Valla mı nasıl bir diyet o
10 gün boyunca sadece su içtim aciktikca su içtim şu an hala devam ediyorum şimdi 64 um hedefim 49 ama bu diyet için sağlam bı bünye lazım ciddi bir kararlılık ve sabır isteyen bir diyet
Ay çok zararlı
Görünüş olarak zayıfladın mı kas kaybı olur bunda çünkü
Göbeğini eridi basenlerim eridi hatta kendime yeni kıyafetler aldım bol geldikleri için ben geniş omuzlu işimden dolayı belirgin kasların var onlar hala duruyor çünkü öncelik yağlar o yağlar bitince ancak kaslardan gidebilir çünkü bu tek karbonhidrat kasların içinde kalıyor metaboliz sen komple zayiflayinca işte ozaman kaslara yöneliyor
Aşırı zararlı gibi geldi 2-3 gün deniyim
Öyle hemen başlama ama zihnini alistirman için küçük küçük başla mesela sana nasıl basladigimi soyliyim 10gun haricinde ilk gün ekmeği kestim 2. Gün ogunumu ekmeksiz ikiye indirdim 3. gun ekmeksiz tek öğün dördüncü gün basladim
Aaa çok mantıklı teşekkür ederim. Boyunuz kaç bu arada 49 kiloya düşecekmişsinizde
168
Ya ben şu açıdan düşündüm diyeti bıraktıktan sonra zaten direkt yemeğe saldıracağım için stardatin biraz altına inmek istiyorum
Himm anladım boyumuz hemen hemen aynı benim hedefim 68 olmak
Kafaya koydunmu verirsin aslında ben birkaç yıl öncesinde 90 kiloydum hatta 95 e doğru gidiyordum gene aynı yöntemle 75 e düştüm ama tek farkı onda kahve de tuketiyordum bu diyetimde ise birkaç gün yaptım dayanamadım bıraktım 5 kilo vermişim sonra acayip hirs yaptim 10 gün olmuş bile
Ay maşallah helal olsu size
Teşekkür ederim kilo vermek çok iyi bir şey gerçekten cevasini çekiyorsun ama sevasini ayna karşında buluyorsun
Valla çok motiveoldum ve bilgilendim çok teşekkür ederim ☺️
12 eylülde size yazarım ilk hedef 75 🌱🌱🌱🌱🌱
Rica ederim Allah yardımcın olsun 😂
Sağol 😂
Sende sağol azonce diyeti bozdum zaten yemek kokuları aklımı başımdan alıyordu yanlışlıkla bendeki azimi sana mı geçirdim noldu anladım 😅
😂😂😂😂
Midem küçülmüş patliyorum resmen 1.5 civarı aldım ben daha iflah olmam yakında ağır yaşamlara katilacagim
Bu site benim ayarlarını 😂
Bizdu
Diyeti bilmem ama kesinlikle yürüyüş.
Bizim orada yürüyecek yer yok ya 😢😢😢😢
Yürüyüş parkı veya sahil mevcut degil mi
Maalesef
Hmm diyet konusunda bilmiyorum
İntermetting fasting
Nasıl olacak kısaca anlatır mısınız
Youtube. Da var anlatamam