Güncellemeler
+1 yıl
O kadar kötüyüm ki eksik yazmışım hep. Neyse umarım anlarsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Merak eden arkadaşlar için yazıyorum. Bu gün doktora gittim ve iyi huylu biseye benziyor dedi orayı temizledi ama parçada aldı muhtemelen iyidir ama yinede patolojiye gitmesi lazm dedi. Lütfen dua edin iyi bişey çıksın🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasil esmis bu dr bulmak yerine boyle mi yorum yapiyor
Hayır yanlış anlaşıldım sanırım. Gerçekten konu para değil şükür durumumuz gayet iyi. Konu benm aşırı derecede korkmam. Ve özel hastanelerin bazen küçücük birşeyi bile ameliyatlikmis gibi göstermeleri. Para için ameliyat şart bile diyebiliyorlarmis
Anladim. Panikleyerek birseyler yapmaya calismayin bu durumunuzdan faydalanmasinlar. Iyi bir doktor arastirin tecrubeli dogru teshis onemli
Yani uzman doktor Serkan Dadakoğlu diye bir doktor buldum bu gün. çene tümörleri ve çene kistleri dahil bir sürü hasta yorumu vardi kötü yorum görmedim hiç. O yüzden onu aradım randevu aldım. Ama işte kafamı karıştırdılar
Etrafi dinleme. Kafani kim karistiriyor. Sen en kotusunu dusunuyosun herseyin degil mi. Daha bir yere gitmeden teshis koyma kendii kenndine
Evet maalesef.. hatta korkmadigim zaman neden korkmuyorum diye stres yapıyorum bu sefer. Çünkü ne zaman için rahat doktora gitsem bişey cikiyo
Cikacak bisey cikar senin endise etmenle alakasi yok. Ne oldu ki baska
Babamın kolu uyusuyodu hiç takmadım bile basit biseydir falan dedik adam bı girdi hastaneye hemen yatış ardından 4 saatlik ameliyat beyine pıhtı atmış felç başlamış meğerse.
Gecmis olsun. Tedavi oldu mu
Sonra eşimin çarpıntısı oldu onemsemedik ama yinede gorunelim dedik meğerse doğuştan rahatsizmis kalbinde ve bunu evlendigimiz ilk ay öğrendik. Oda ameliyat ile sonuçlandı.. yine eşimde kalcasinda iyi huylu büyük bir tümör çıktı ve babam ben y yaşındayken diyalize girmeye başladı ben evleninceye kadar devam etti bir sürü var daha hangisini anlatayım😑 bunlar birike birike bende anksiyete olusturdu
Ha sen her an birine bisey olacak korkusu yasiyosun hep. Iyide bunlarin hic biri senle alakali degil. Sen hayatindaki kisileri kendinden fazla odun vererek mi seviyosun
Evet bu korkum beni fazlasıyla ezdiriyor. Alttan alan hep ben oluyorum. Ya ertesi gün içimizden biri ölürse ya onu kirdigima pişman olursam diye sürekli alttan alan içine atan biri yaptı beni. 3 yaşındaki oğluma bile sözüm gecmiyo çünkü çok çabuk pişman oluyorum 3 günlük dünya kırmaya değmez düşüncesi beynimi kemiriyor
Benmle alakası var mı bilmiyorum kaybetme korkusu hastalık korkusu mahvediyor beni
Korkularindan dolayi kimseyi kirmayayim dusuncesiyle kendine zarar veriyosun. Cocuguna bile bir sey ogretmek te sorun yasamissin. Boyle yaparsan kendine zarar verirsib
Yapinla ilgili yasadiklarin. Ama senin zaten kendine guvenin olmadigi icin mi oluyo bunlar. Olacaga zaten care yok.
Maalesef haklısınız. şu an için sadece yarın bişey çıkmasın inşallah doktor kötü bişey söylemesin diye dua ediyorum. Sizde tanımadığınız bir kişi için dua eder misiniz? Hangimizin duası kabul olur bilemeyiz belki sizin duanız birine sifa vesilesi olur
Olur tanimadigim kisi olarak mi diyeyim ne diyeyim
Şu sorunu olan bayan diye edebilirsiniz 🙂
Tamam acil sifalar dileyelim sana
Teşekkür ederim iyi geceler
Iyi geceler
Bu arada. Sonucunu yaz unutma
Gecmis olsun. Nasil oldun. Dikis attilcak kadar mi
Teşekkür ederim hayır ama delik kaldı yeri 😑 bu bişey değil beni korkutan asıl şey patoloji sonucu
Gecer duzelir zamanla o da iyi cikar ins. Dun daha tedirgindin bugun rahatlamissin gibi geldi. sevindik
Doktorun muhtemelen iyi huylu biseydir demesi rahatlatsada bir nebze , hâlâ tedirginim maalesef
Boyle bir seyi ilk defa duymustum dun senden. Atlaticaksin ins merak etme.
Arkadaşlarım ailem eş dost herkese anlattım kimse duymamış böyle bir durumu.. oysa doktor çok sık rastladigim bir durum dedi.
Bende biri yaşamış geçirmiştir diye kendime bir umut arıyorum😟
Dr oyle konustuysa deneyimlerinden dolayi tahmin etmistir
Umarım... Umarım öyledir. Beklemek ayrı stres
Hic dusunme o artik senden cikti. Rahat ol
Ay inşallah 🙏🌼 çok teşekkür ederim
Ya ne demek sen iyiles 😊 yeterki
Sem kimsin peki
Tanismak istersen ozelden mesaj atayim
Anlamadim tanimak istiyor musun
eşinin parası senden önemli miymiş?
Konu para değil. Olmayan biseyleri söyleyip iyice canını sıkarlar diye korkuyor oda.. anksiyete için tedavi görüyorum olayların en kötü ihtimalini düşünüp stresten kafayı yiyecek gibi oluyorum bu diş mevzusu da öyle oldu. Biyopsi dediği an ağlamaya basladim
ilginçmiş. özel kliniğe git onlar bi muayene etsin en fazla film için para ödersin.
Para değil sorun dedigim gibi. Gideceğim gibi başka çarem yok beklerken iyice kötü oluyorum
Sonucta senin sagligindan onemli mi? Sorun ne tam olarak agri mi var
Damağımda bişey çıktı yaklaşık 1 buçuk ay oldu geçmedi. Ağız ve diş merkezine gittim ordaki doktor ciddi bişey olabilecegini ve fakülte hastanelerinden birine gitmem gerektiğini söyledi.
Dr tecrubesiz mi nasil olabilcek diyor. Yonlendirme yapmaliydi. Siz isinde uzman birine gidin. Dr arastirdin mi hic?
Prof dr. Ates parlar diye biri var. Isinde iyi diye biliyorum dis konusunda
Onu hiç duymadım nerde özel kliniği var mı
Araştırdım yorumları okudum hep iyiydi bende ona randevu aldım yarın ilk muayeneyi yapacak ona göre konuscak ne gerekiyorsa
Tanidigimizin bir sorunu oldu. Halletmisti. Sakin olun evham yapmayin sanirim biraz korktunuz
Kime aldim dedin.
Korkuyorum iki gündür yeme içmeden kesildim o kadar yani.
Anksiyete mi var sizde. Kotu dusunmeniz size stress yapar. Bu isler de moral ve iyi dusunce onemlidir zaten. Karamsar senaryolar yazmak size pozitif bir fayda vermez. Anliyorum endiselisin ama kendine dikkat et beslenme konusunda
Evet 8 yıldır anksiyete ile mücadele ediyorum o apayrı bir dert zaten
8 mi cok uzun surmus. Ilac tedavisi ya da terapi alabilirsiniz ama gecmisinizde yasadiginiz birsey cozulmemis ve hala seni etkiliyorsa yani yapin da musaitse kafaya takma isine hayatini kendi kendine zehir edersin
Yani uzun hikaye cocukluktan gelen ailevi sağlık problemleri ölüm korkusu vs. Ben zaten sağlıktan başka bişeyi bu kadar takmam.. konu sağlık olunca mantıklı dusunemiyorum
Olum korkusu bir ara bende olmustu gecti basitmis. Saglik sorunlari gercekten cok ciddi ise acillik oluyosun agir bir sekilde. Sen endiseli oldufun icin birazda kaygi bozuklugun var
Evet olabilir. Ben iki gündür çocuğuma bakıp bakıp ağlıyorum ölürsem kimse benim gibi bakmaz ona diye. Halbuki ben hastalığında sağlığında Allah'tan geldiğini biliyorum. Ama tevekkel olamıyorum sanırım😟
Inancli birisin o zaman. Bildigin inandigin haldr tum kontrol sendeymis gibi hissediyosun degil mi. Herseyi kontrol etme sorunu var mi
Kesinlikle çok güzel anlattınız. Evet aynen öyle işte kontrolüm dışındaki her şey beni kaygilandirir
Aslinda hic bisey senin kontrolunde degilki. Aciz oldugunu dusun vazgecersin bu mukemmeliyetci histen. Annene babani bile sen secmedin
İşin garibi bu dediklerinizin hatta daha fazlasının farkındayım ama anksiyete için mantık söz konusu değil. Bazen bu düşüncelerden kurtulabilmek için kafamı duvara vurasim geliyor. Artık kaldiramiyorum
Yasamis biri olarak cok iyi anladim seni. Illaki dr gitmis destek almissindir ama. Atlatilabiliyo sadece rahat ol
Psikoterapi, ilaçlar hatta hocalar 🙂 ama yasadiysa iz bilirsinizki her yıl nükseder bu anksiyete.. bir dönem rahatlar gibi olursunuz , en ufak bir korku heyecan yaşayınca hemen ben burdayım diye çıkıverir 🙂
Neden modladin bunlari kafana. Oyle bisey yok. Neden cagiriyosun. Nickine bak caresizlik gibi benimkide aman boş ver seklindee
Bilmiyorum çünkü 😃
Bilmedigin seylerden korku uretme o zaman 🙂
Elimde değil🙂
Elinde oldugunu fark edemiyosun. Elinde elindd. Mesajdan yazayim mi
Neyi yazcaksiniz anlamadim
Benzer birisin mesajdan daha kolay yaziliyor rahatsiz mi eder seni
Senle konusmak istedim musade et.
Tamam asli cim gecmis olsun
Asli gunaydin geldiginde donus yap
Hahaha eski mesajlari silince noldu.
Aslı ne alaka ya
Bana bir ozur borclusun asli