2 yaşındayım daha önce evlenmedim eşimle tanıştık o daha önce 1 evlilik 1 nişan atmış bende sevdim cok takılmadım ailemde saygı duydu. Güzel bir düğün yaptım. Mutlu olması için elimden geleni yaptım. O ise geldiğinden beri ağlıyor annem babam demekten başka bişey demiyordu. Kendisde 33 yaşına kücük değil. Neyse eski çalıştığı yerden evlendiği için tazminatını almıştı ben hic para istemedim birgün söyledim düğün yaptım bana biraz destek olurmusun borcumuz var ben paramı vermem dedi Neyse beni sevdiğini düşünmüyordum son dönemlerde sürekli ailesine gitmek istiyordu düşünün 3 aylık evliydik 50 kez gitmiştir. Neyse dövmediğim aldatmadığım halde beni kadesten polise verdi. Ailesine gitti 5 gün sonra boşanma davası açtı. Benim cinsel sorunlarım olduğunu şizofren olduğumu yazdı dava dilekcesine. Hepsi yalan.3 aydır ailesinde yeni yeni iletişim kuruyor hata yaptım seni seviyorum vs hata derken sen beni rezil ettin erkekliğime laf ettin diyince bunları konuşmıyalım diyor beni bidaha arama sakın dedim. Neymiş ben sahip cıkmıyormuşum la sen beni rezil ettin polise verdin boşanma davası açtın. Hani bana sahip cıkmayan sensin. Ha birde birleşmek istiyorum ama ayrı eve gidelim kiraya diyor ee avukat tuttum onada para verdim. Anlıyacağınız sorun bende daha önce 1 evlilik 1 nişan atan kadın banada bunları yapması normal.
dün seni cok seviyorum whatsaptan yazdı cevap vermedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer