Kilo vermem durdu çok dikkat etmeme rağmen ve günde 10 bin adım atmama rağmen ilerlemşyor?

benim yaşadığım durumu tecrübe edenler ya da bu zayıflama vs işinin içinde olanlar yorum yaparsa sevinirim. 2 aydır diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum kızartmadır makarna pikavdır yemiyorum. günde 1 dilim elmek yiyorum o da sabahları.
10k adım atıyorum (çok az aksatmışımdır sayılı) 2-2.5 l su içiyorum. günde 2 öğün yiyorum sabah 11 kahvaltı akşam 6 akşam yemeği, arada da 1 ara öğün (kahve&diyet bisküvi ya da meyve&bisküvi) 61 kilodan 56 ya düştüm ama 2-3 haftadır 56 dan daha fazla düşemiyorum. cheat meal yap vücudu şaşırt dediler yaptım ve o zamandan beri şişkinliğim inmedi asla. detoks suları yapıyorum kabaktır yulaftır lifli şeyler yiyorum ama günde 1 defa tuvalete çıkabiliyorm o da zorla. neyi yanlış yapıyorum bilmşyorum 57 ye yaklaştı kilom aska gitmiyo çok duraksadı ve çok şişim. önerisi olam aynısını yaşayan var mı?

Kilo vermem durdu çok dikkat etmeme rağmen ve günde 10 bin adım atmama rağmen ilerlemşyor?