Güzel bacım, sen buna en fazla 2 gün dayanırsin ben 30 kilo verdim öncelikle fizibilite swot ve kriz planlama yapmalısın bunları spss e döküp ve prezi de analysis etmelisin öncelikle sakin ol kıyamet kopmuyor yarın.. güzel günler sabredersen görürsün ve inançlı olmalısın sana mükemmelliyetci ol demiyorum planlı hareket et bana kimse destek olmadı destek de almadım en zoru su gece açken uyuyamiyisun ben namaz kıldım dua ettim sana yemin ediyorum hiçbir arkadaşım yok zaten sosyal medya kullanmıyorum, kimse harika sen bunu yaparsın demedi kimse mesaj bile atmadı kendi kendime konuştum şu an boyum 1.75 kilom 55 manken gibi oldum ama kötü gunlerimi unutmadım.
Yumurta diyeti günde 6 tane yumurta yedim 2 öğün 5 dilim kepekli ekmek 4 litre su 4 bardak yeşil çay içtim 30 dakika yüksek tempoda hareket ettim, ekmek şeker cips çikolata kola fanta pasta pilav makarna yemedim
Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Önemli olan az yemek değil. Mesela bana meyve ürünleri yasaktı. Fruktoz bende kilo yapıyormuş. Günde 1 kez düşük glisemik indeksi olan meyve yiyebiliyordum. Ve akşam yemeği çorbasız ana yemekti. Gluten göbeği vardı ve çölyak diyeti gibi glütensiz besleniyordum.
Aksam yemek yemicenmi giz o ne boyle diyet yapılmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu kim çıkardı bilmiyorum ama yiyerek kilo verilmez artık bunu aşın lütfen 🙏 Birazda yemeyelim Bol su iç aç kal ölmezsin korkma Yok şekerim düşer yok tansiyon vs bu saçmalıklara inanmayın hasta değilseniz hiç bir şey olmaz 🙅♂️