Çok çabuk moralim bozuluyor ve pes ediyorum. İstikrarlı bir şekilde devam etmek istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok çabuk moralim bozuluyor ve pes ediyorum. İstikrarlı bir şekilde devam etmek istiyorum
Motivasyon her zaman olmaz ara sıra olur. Disiplinli bir şekilde diyetine uyman gerekiyor. Spor yapıyorsan buna da devam etmen gerekiyor. Disiplin de zamanla kazanılır en azından ilk baslarda 2 ya da 3 gün diyetine sadık kalıp 4. gün bir öğünde fazla yiyerek mola verip ertesi gün diyetine dönebilirsin. Bir kere bozdum diye sakın tamamen bırakma ben öyle yapıyorum. Mesela bu akşam hem tatlı yedim hem ekmek yedim hemde normal sebze yemeği ve tavuk yedim. Anlayacağın bir günlük kaloriyi bir öğünde aldım ama olsun cuma cumartesi ve pazar full diyete dönüp bunu telafi edeceğim sende öyle düşün ve hareket et.
Cevap
1Cevap
Aynı bende öyleyim eşimde bana destek olup beraber yapsak oluyor ama o vazgeçince bende vazgeçiyorum
Bir amaç uğruna olduğunu zihnine kazıman lazım sonrası kendi geliyo
Herkes yapıyor ve fitler hiçkimseden bir farkım yok diye düşün ve sürekli aklına olmak istediğin kiloyu fiziği getir