Sağlık Ne sıklıkla ağrı kesici içiyorsunuz? _betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Migreni olan biri olarak ağrı kesici içmemek için direniyorum fakat ayda 2-3 tane içtiğim oluyor. Sizler ne sıklıka ağrı kesici içiyorsunuz? Ne sıklıkla ağrı kesici içiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. İçmiyorum hiç 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 453 cevap paylaştı. Senede 2 3 tane agrı kesici fayda etmiyoe o agrıyan bölgeye masaj yapıyorum buz tutuyorum hafifliyor ama gecmiyor evin içinde güneş gözlügü ile gezmek lazım 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cok asısı agrı olmadıkca bunu yapmıyorum dogal yontemler ıle agrıyı gecırmek en guzelı 1 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl ben şahsen ağrı kesici içmek yerine duvara kafa atıyorum 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ayda 3-5 içiyorum. Migren tutarsa daha çok oluyor bu maalesef 1 0 Yorumla
Inocente Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl migreni olanlar bile ayda 2 3 tane iciyo ben ayda 3 4 tane iciyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İçmiyorum hiç
Senede 2 3 tane agrı kesici fayda etmiyoe o agrıyan bölgeye masaj yapıyorum buz tutuyorum hafifliyor ama gecmiyor evin içinde güneş gözlügü ile gezmek lazım
Cok asısı agrı olmadıkca bunu yapmıyorum dogal yontemler ıle agrıyı gecırmek en guzelı
ben şahsen ağrı kesici içmek yerine duvara kafa atıyorum
Ayda 3-5 içiyorum. Migren tutarsa daha çok oluyor bu maalesef
migreni olanlar bile ayda 2 3 tane iciyo ben ayda 3 4 tane iciyorum
Ağrım olursa içerim, ağrım da hep olmaz
Bu aralar çok fazla maalesef
Hiç.
Üç sene de bi