Sağlık Diyet uygulamasına ne zaman başlıyorsunuz? 06romeo Takip Et Master Yaş: 60 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bayramda galiba biraz yemeyi içmeyi kaçırdık. Kilonuz ne durmda?🍃🌸🍂Zayıflamaya ihtiyacınız var mı? 😎 Diyet uygulamasına ne zaman başlıyorsunuz? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kilo almam gerek. Bu konuda uğraşıyorum. 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Çok ilginç Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. şu an yapıyorum diyet ama sağlık için 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hiç olmadı aksine formumu korumak için hep takviye alıyorum. 😅 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Ayyyy gerçekten mi. Şimdi seni daha çok görmek istiyorum. Çok formdasın o zaman. 🥰😍🌸😎 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl diyete ihtiyacım yok sağlıklı olarak bünyeme ne girmesi gerektiğini biliyorum. hadi eyw 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Peki Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Hiç bir şey yapmıyorum 1 2 Yorumla 06romeo +1 yıl Demekki gayet fitsiniz. Kilo vermeye ihtiyacınız yok. Yorumla Afrodit34343434 +1 yıl yooootakıntılı değilim kendimle barışığım Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Diyet yapmadım ihtiyacım yok 1 5 Yorumla 06romeo +1 yıl Enfes. Genetik mi? Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Evet teyzelerde fit kilo yok bizde Yorumla 06romeo +1 yıl Ay ne güzel kız. Desene bu fazla kilo işi de genetik. 😃 Yorumla 06romeo +1 yıl Yani tabi dikkat de edicez ama genetik yatkınlık da çok önemli. Yorumla 06romeo +1 yıl Veee sizde genetik olarak gayet formdasınız. Ne mutlu size. 🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır yok gayet fit ve de taşım 😌 1 3 Yorumla 06romeo +1 yıl Maşallah. Kırışık kaz ayağı, portakal doku, şamrel görüntü yok mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nooo katiyyen yok Yorumla 06romeo +1 yıl Harika Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç ihtiyacım yok. Oldukça fit bir yapım var✌ 1 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Hic diyet yapmadim 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Demekki ihtiyacın yok. Yani fitsin. 😃🤗🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kilo almam gerek. Bu konuda uğraşıyorum.
Çok ilginç
şu an yapıyorum diyet ama sağlık için
Hiç olmadı aksine formumu korumak için hep takviye alıyorum. 😅
Ayyyy gerçekten mi. Şimdi seni daha çok görmek istiyorum. Çok formdasın o zaman. 🥰😍🌸😎
diyete ihtiyacım yok sağlıklı olarak bünyeme ne girmesi gerektiğini biliyorum. hadi eyw
Peki
Hiç bir şey yapmıyorum
Demekki gayet fitsiniz. Kilo vermeye ihtiyacınız yok.
yoooo
takıntılı değilim kendimle barışığım
Diyet yapmadım ihtiyacım yok
Enfes. Genetik mi?
Evet teyzelerde fit kilo yok bizde
Ay ne güzel kız. Desene bu fazla kilo işi de genetik. 😃
Yani tabi dikkat de edicez ama genetik yatkınlık da çok önemli.
Veee sizde genetik olarak gayet formdasınız. Ne mutlu size. 🌸
Hayır yok gayet fit ve de taşım 😌
Maşallah. Kırışık kaz ayağı, portakal doku, şamrel görüntü yok mu?
Nooo katiyyen yok
Harika
Hiç ihtiyacım yok. Oldukça fit bir yapım var✌
Hic diyet yapmadim
Demekki ihtiyacın yok. Yani fitsin. 😃🤗🌸