AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır 1 ayda o kadar kilo veremez
85 kilodan 1 ayda 75 kiloya düştüğüm olmuştu. Fakat 2 sene toparlayamadım, ölü gibiydim.
Ya naaıl oldu peki istemeden mi yoksa diyetle mi verdin
İsteyerek verdim, sabah 2 dilim ekmek akşamları da sadece salata yiyip, bol su içerek ve merdiven inip çıkarak verdim. Çok hızlı kilo verince de âmı gôtü dağıttım işte, acayip halsizdim 2 sene boyunca, ota boka hasta oldum durdum. Asla tavsiye etmem. 160 kilo falansan ver de, öyle ideal kilonun 5-10 kilo üstündeysen sakın 10 kilo verme 1 ayda, mahvolursun
Yok ideal kilomun bayaa üstündeyiim sabah yumurta filan yemedin mi hiç hep ekmek mi yedin ve akşamlarıda sadece salata mı yedin
Kalori hesabı yaptım, ne yediğimin önemi yoktu. Kalorisine önem veriyordum, günde 250 kaloriyi geçmiyordum
250 kalori baya az degil mii? Ve diyet tüür yeseydin daha fazla verirdin bemce sabah yumurta falan yemedin mi hep mi ekmek yedin pekii
Yumurta sevmem, asla yemem. 250 kaloriden fazla alsaydım 1 ayda 10 kilo veremezdim. Malum 7 bin kalori 1 kiloya tekabül ediyor, günlük kalori ihtiyacım 2300 falan benim. Günde 1000 kalori alsam ayda en fazla 3.5 kilo verebilirdim
Ama kızartmada o 350 kalorinin içinde mi oluyor? Ne yedigin yinede önemli ama burada
Haşlanmış patates, yağsız tuzsuz yeşillikler vesaire. Kalorisi olmayan ne varsa
Anladim inşallah bemde veririim
10 kilo vermişliğim var. 0 şeker 0 hamur işi çay kahve bile içmedim sadece soda öğünleri azalttım hergün en az yarım saat yokuş tırmandım
Ne kadar zamanda verdin
Tam 30 gun
Kaçtan kaça düştün ve kaç ögin yedin
73 ten 73 günde 5 öğün ama oldukça sağlıklı şekilde ve az. öğünlerin en az 3 ünde sadece 1 avuç yulaf ve 1 adet hurma yedim sabah kahvaltıda 1 yumurta ve 1 elma. akşam yemeğinde de ne varsa ondan ama oldukça az yedim. sıvı kalori hiç almadım meyve suyu kola vs vs. en az 3 lt su içtim hergün
73ten kaça düştün anlamadım
83 ten 73 e
Hıım iyi vermişsin 30 günde hiç bozdun mu serbestgün yaptıgın oldu mu peki
sadece 1 kere hamburger yemiştim.
İyi vermişsin bemde veririm inşallah
veriliyor ya motivasyon ve disiplin çok önemli. halledersin bence. bu arada ben keyfi verdmi kilolu görünmüyordum. baktım hantallaşmaya başladım kendimden memnun kalmamaya başladım karar verdim yaptım
Ben oandemide birden aldım 25ten fazla fazlam varr vermem lazıım bi 6 kg verdim o kadar sadece halen başlayıp başlayıp bozuyorum
Ben 10 kilo verdim 25 günde
Kaçtan kaça düştün
90 dan 80 e düştüm
Nasıl verdin peki kaç ögün yedin ara ögün yaptın mı
Ara öğün yapmadım elbette aralıklı oruç benimkisi 2 öğün günde kahvaltı ve ikindi sonrası yok.
Hım sabah ve akşam yedin yanii? Ne yedin peki
Sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmeği ve ev yoğurdu/ ikindide ise bir dilim kepek ekmeği ve bir kase çorba bazen ise biraz salata burada maksat karnın genelde aç olması bu sayede verdim
Hım hep bunları yedin yanii spor yaptın mı peki
Spor değilde günde 30 dk yürüyüş yaptım sadece bu kadar hem aralıklı oruç yaparken spor yapamazsın bitkin düşersin
Evet yaa ben geçenlerde yaptım 12 günde 2 kez bozdum sadece ve 8 kg verdim çok zorduu bırakınca birazını aldım ama tekrar başlıcam
Pişman olmazsın hem kendini enerjik hissedersin fena mı 😁
Bakalım veririm inşallahh
İnşallah 🙏
Boy kilon neki
Ben hiç rastlamadım