Kabızlık için çözüm bilen var mı?

Arkadaşlar soru için kusura bakmayın ama akıl akıldan üstündür demişler. 2 hafta olacak kabızlık çekiyorum internette yazan tüm çözümleri denedim geçmedi kabızım. Karnım taş resmen wcde cok iğrenç durumlar yaşıyorum tahmin edersiniz belki.. bide buraya sorayım dedim herkesin annesinin kendisinin özel çözümleri olur. Ne yapabilirim? NOT hastaneye gidemiyorum sebebini sormayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yazdığınız ilaclar haric bütün yolları ve daha fazlasını denedim asla faydası yok. Ilac alamıyorum çünkü dışarı çıkamıyorum arkadaşa soyledim o da da işten fırsat bulamıyor. Yanlız yaşıyorum başkada alacak kimse yok maalesef. İçtiğim bir ilactan şüpheleniyorum yan etkisi hazımsızlıkmış hazımsızlık kabızda yapar diye düşünüyorum. (Apranax plus) hepinize teşekkür ederim ilgilendiginiz icin. Bi şekilde çözüm alırsam tekrar guncelleyecem faydası olsun birilerine.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun çözüldü. 1 gün sadece salatayla beslendim acı biber, salatalık. Domates, soğan kekik nane ve zeytinyagı. Sabahtan akşama kadar bununla beslendim ekmeksiz. Üzerine sarıkız isimli sodayı içtim. Akşamına sorunum çözüldü. Hepinize çok teşekkürler 🤗