Sağlık Abim 75 kilo oldu.. onu kilo vermesi için nasıl ikna edebilirim? ? marjinalkadın95 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Boyu 1.80 ama kilosu 75 oldu sizce de fazla değil mi kilo vermesi için nasıl ikna edebilirim? Güncellemeler+1 yıl ya da kilo vermesi gerekir mi 75 kilo sizce nasıl ? Güncellemeler+1 yıl Güncel Abim 75 kilo oldu.. onu kilo vermesi için nasıl ikna edebilirim? ? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ne kilosu ya gayet iyi kilosu kız gibi zayıf olsun gelenden geçenden dayak mı yesin abin 2 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Yani bir hastaligi yoksa o boya o kilo ideal bence cok zayif olan erkekler de iyi olmuyor çünkü 2 1 Yorumla Gizemli-bir-Adam +1 yıl Ben 1.83 boya 68 kiloyum sence zayıf mı yoksa ideal mi sayılır bir erkek için? Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 465 cevap paylaştı. Kilosu normal sen derlenme evde kalır diye mi endişe 😃 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. 80 Kiloya kadar normal sayılır sonrası için tedbir onun için sağlıklı beslenme. 1 0 Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Kilosu ideal şu an neden versin ki 1 4 Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl Hafif göbeği çıktı önünü alamayacak diye endişeleniyorum obez abi istemiyorum... Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Abisini bu kadar düşünen bir kız kardeş 😊 egzersiz yapsin gider gobegi Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl Kız kardeşiniz ya da ablanız yok sanırım yoksa bunu söylemezdiniz: ) Yorumla HaYaTiAnLaM +1 yıl Yok evet 🥺 Yorumla
zeynepbeb Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 75 kilo fazla değil 2 2 Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl Boyu 1.78 ya da 1.80 arası bir şey çok uzun değil yani o yüzden soruyorum? Yorumla zeynepbeb +1 yıl Olsun yinede fazla değil Yorumla
Gizemli-bir-Adam Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Abinin kilosu gayet yerinde 70 kilonun altı da zargana olur 0 0 Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl ne yapacaksında abin sanki snein üstüne çıkıyor avradı düşünsün boş ver 0 3 Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl Yaşından başından utan şu iğrenç yorumun midemi bulandırdı Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl Ensest fantazilerini git başka yerde paylaş Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Fiziğini düşünüp de fikir isteyemez mi? İyi o zaman, diyetisyenler de yok olsun, nasıl olsa bizi onlar becermeyecek değil mi? İğrençsin. Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fazla değil 1 5 Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl Boyu uzun değil ama o yüzden sordum max 1.80 dir Yorumla kralkobrax21 +1 yıl 75 kilonun üstüne çıkarsa artık sağlık için sorun teşkil etmeye başlar. Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl 75 sınır mı yani? Yorumla marjinalkadın95 +1 yıl 1.80 boydaki erkek için ideal kilo kaç öyleyse erkek için? Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Sınır değil de boy ve kilo belli ölçüde orantılı olmalı ne çok kilolu nede çok zayıf. İdeal boy diye bir şey yoktur. Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoo normal kilosu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne kilosu ya gayet iyi kilosu kız gibi zayıf olsun gelenden geçenden dayak mı yesin abin
Yani bir hastaligi yoksa o boya o kilo ideal bence cok zayif olan erkekler de iyi olmuyor çünkü
Ben 1.83 boya 68 kiloyum sence zayıf mı yoksa ideal mi sayılır bir erkek için?
Kilosu normal sen derlenme evde kalır diye mi endişe 😃
80 Kiloya kadar normal sayılır sonrası için tedbir onun için sağlıklı beslenme.
Kilosu ideal şu an neden versin ki
Hafif göbeği çıktı önünü alamayacak diye endişeleniyorum obez abi istemiyorum...
Abisini bu kadar düşünen bir kız kardeş 😊 egzersiz yapsin gider gobegi
Kız kardeşiniz ya da ablanız yok sanırım yoksa bunu söylemezdiniz: )
Yok evet 🥺
kilosu iyi vermesine gerek yok
75 kilo fazla değil
Boyu 1.78 ya da 1.80 arası bir şey çok uzun değil yani o yüzden soruyorum?
Olsun yinede fazla değil
Abinin kilosu gayet yerinde 70 kilonun altı da zargana olur
ne yapacaksında abin sanki snein üstüne çıkıyor avradı düşünsün boş ver
Yaşından başından utan şu iğrenç yorumun midemi bulandırdı
Ensest fantazilerini git başka yerde paylaş
Fiziğini düşünüp de fikir isteyemez mi? İyi o zaman, diyetisyenler de yok olsun, nasıl olsa bizi onlar becermeyecek değil mi? İğrençsin.
Fazla değil
Boyu uzun değil ama o yüzden sordum max 1.80 dir
75 kilonun üstüne çıkarsa artık sağlık için sorun teşkil etmeye başlar.
75 sınır mı yani?
1.80 boydaki erkek için ideal kilo kaç öyleyse erkek için?
Sınır değil de boy ve kilo belli ölçüde orantılı olmalı ne çok kilolu nede çok zayıf. İdeal boy diye bir şey yoktur.
75 kilo erkek için fazla değil
Saçmalama ne fazlası gayet ideal
Yoo normal kilosu
Seni evlendirecez de
Kendi bilir
Normal abin kadın mı a