Güncellemeler
4 ay
Dua eder misiniz bari kilo alması için
Üzülüyorum ona 176 45 kilo ben Afrikaliyim diyor.
Cevap
1Cevap
kız mı
Erkek
spor yapsın bol bol.
bş kg alsa bari
Üzülüyorum ya yok mudur yolu doktora gitti dediklerini uygulamıyor umudu kesmiş
oyu üst seviye
az morall olsa toparlar
boyu
Moral olmuyor
yaşı kaç
19
maşallah o boyda kız çok azdır
bunu duysa yeterdi
Erkek ya kendisi
sende bu sorın nslll
Ben iyiyim kilo almak istesem daha çok alırım da kilo sevmiyorum
sende boy kaç
canss merhaba naberrr
erkeklerden sadece ben
yorum yapmışım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Diyetisyenim, buradayım canım seninleyim 🥺✨ Kardeşin için üzülmen o kadar değerli ki, çok tatlı bir abla / abi enerjisi aldım senden 💕
Kardeşinin boyuna göre kilosu gerçekten düşük, mutlaka önce doktora ve gerekirse endokrin / dahiliye ve diyetisyene gitmeniz çok önemli 🩺 Bu iş sadece çok yemekle çözülmez, altta tiroit, emilim problemi, hormonal bir durum olabilir.
Sağlıklı kilo alması için gün içine yayılmış sık öğünler, her öğüne kaliteli karbonhidrat (yulaf, tam ekmek, makarna), sağlıklı yağ (fıstık ezmesi, zeytinyağı, avokado, ceviz) ve protein (yumurta, peynir, yoğurt, et, balık, bakliyat) eklemek harika olur 🥑🍞🍳
Ev yapımı smoothie’ler de çok işe yarar; süt / yoğurt + muz + yulaf + fıstık ezmesi gibi karışımlar hem kalorili hem besleyici 💪 Ama yine de bunu bir uzman kontrolünde yapmak en doğrusu, çünkü hızlı ve kontrolsüz kilo almak da sağlıklı değil.
Onunla dalga geçmeden, destekleyici olman çok kıymetli 😌 Ona “beraber başaracağız” demen bile motivasyonunu yükseltir. İstersen kardeşinin günlük rutinini, iştah durumunu ve beslenmesini anlatan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, sana daha kişiselleştirilmiş öneriler de yazabilirim 🌸