5 doz aşı olan birisinin karşısına MHRS'de çıkmış. Hala aşı olan kaldı mı merak ediyorum cidden. 5 doz olduysanız 6. olacak mısınız onu da merak ediyorum.

5 doz aşı olan birisinin karşısına MHRS'de çıkmış. Hala aşı olan kaldı mı merak ediyorum cidden. 5 doz olduysanız 6. olacak mısınız onu da merak ediyorum.

Şimdi biz Türklerde bir yaklaşım vardır yani bir şey yeni çıktıysa onu hemen böyle laf dinleme direk sazanlama atlanmaz önce bir durursun içinde bisey indirirsin ne oluyor ne bitiyor bunun amacı ne bu burada nasıl bir şey götürüyor burada nereye vurulmak istemiyor ben şahsen hiç olmadım olmayı da düşünmüyorum gerekirse aşı olmadan ölebilirim de problem değil yani illa olmam gerekiyorsa baskı olursa olmam kendi halime hira demi bıraksalardı belki şimdiye kadar olurdu ama bu hatırlatma dozu yumuş yok beşinci yok altıncı bunlar bana bildiğin deli saçması geliyor tabi bütün olanları bu arada saygım ve sevgim sonsuz her görüşe saygım da sevgide kusuru etmem herkesi sevgiyle selamlıyorum
3 doz oldum, 1 ocak ta Covid geçirdim. 15 gün önce de kovidden beter oldum ama test negatif çıktı. Daha da aşı olmayı düşünmüyorum..
Bence 5-6 gereksiz ya. Anca alanında uzman bir doktor önerecek ki öyle olayım..
O kadar kalp kası iltihaplanmasına yeni varyasyonlara ölümlere sebep oldular, aşı yokken o kadar vaka ve ölüm yoktu biraz matematikle durumun şarlatanlığı çözülebilir sağlıkçı olmaya gerek yok
Ben 3 doz biontech alman aşılarımı oldum 4. aşıyı olacakken artık gerek kalmadı hep maskemi takıyorum daha hasta olmadım inşallah olmam gerekirse yine aşımı olurum
Cevap
78Cevap
Sadece 2 tane oldum. Daha olmayacağım
2 doz oldum sadece. bir daha olmayı düşünmüyorum
Hiç aşı olmadim ve covidde olmadım , belkide oldum haberim yok bilemiyorum. Aşı olmaya en başından beri sıcak bakmadım hâlâ aynı fikirdeyim. Aşı sonrası kalp sorunu yaşayan çok kişi gördüm.. ve daha bir çok başka sorun.
asiya gerek var mı , 6 asiyi kimlerin olmasi gerekiyor zaten uzmanlar bildiriyor, gerekiyorsa tabiki olacagim, olurum. Asi ölüm, agir hastalanma riskini oldukca azaltiyor, yani bu riski en aza indirma sansini red etmek bence akil isi degil.
Ben 5 doz aşı oldum. e-nabıza baktım. Aşı tanımlaması yapılmış. Ama aşı randevusu alamıyorum. Sanıyorum 5. dozdan sonra 6 ay geçmesi gerekir. O yüzden randevu alamıyorum
ne 5 ,6 2 doz oldum.
covid sonrası ya da ası sonrası yorulmam daha fazla artıyor .
İşyerindeki zorunluluktan dolayı 2 aşı olmuştum. Virüsün ilk gününden bu yana 30 dan fazla şehirde bulundum ve korona olmadım. Zorunda kalmasam aşı bile olmazdım.
Kaldımı derken ne mânâ da söyledin şu an covidim olduğum aşı sayesinde hafif atlatıyorum olmayanda olsun millete zulm etmeyin
Bağışıklık sistemim tek başına bir tür grip virüsüne karşı savaşamıyorsa öleyim ben. 😅 Aşı olmadım, olmayı düşünmüyorum henüz.
ikiden sonra salmıştım. Vaka sayıları patlak verip bazı kısıtlamalar gelmezse üçüncü dozdan başlarım. Bi 2.5 cm daha kaybetmek istemiyorum :/
Ben 3. doz biontech aşı olmadım
2. Biontech oldum olmayacam daha da.
Bu Corona 10 yıl daha bizimle haberiniz olsun
Ben daha 2 sinovac, 1 biontech oldum. Sonra da omicrona yakalandım.. Peh. 🤦♂️ Bundan sonra 8-10 ayda bir biontech olurum, o yeter.
Ekonominin kötü olduğu bir ortamda aşı olarak devletimize zarara uğratmayı düşünmüyorum. Çok iyi niyetliyiz
İstanbul'da hemen hemen herkes korona şu an. 20 katı arttı vakalar. Eylülde maskeler yasaklar geleceği zaten geçen hafta söylenmişti
3. dozdan sonra 1 ay kalbim ağrıdı bitkisel çözüm bulduk geçti. 4. Asla olmam
Gerçekten risk gurubunda olmayanlar, aşı olmasınlar. Ben hiç aşı olmadım, pişman da değilim
Ben olmayı düşünmüyorum şimdilik. Sizde biraz aşı karşıtlığı mı sezdim Serap Hanım? :/
3 4 5 6 7 8 9 gider böyle olun enayiler sizi asddsa
2 sınava,3 biontec olanlar var evet.
3 biontec oldum.
4. İçin düşünüyorum
Şu aşı olayı hiç aklıma yatmadi zaten
Bi tane olmuştum çok bile daha da olmam
Yaaa. Süpermiş. 👍 4. ncüyü olmak istiyorum neden bize de bu hak tanınmıyor ki?
Ya bunlar iyice seriye bağladılar, bu gidişle 10. doz da olursa şaşırmam
O hatayı sadece 1 kez yaptım. Yani tek doz o da sinovac
Ben yarın için randevu aldım ama hala kararsızım. 4. doz olacak eğer yaptırırsam.
Bu gidişle 10 15 olacak ben 2. den sonra gitmedim. Aşı olmadan önce hastalığa 2 sene yakalanmadım. Aşı oldum covid oldum. 3. Doz daha çıkmamıştı. Hayattaki şansım
2 doz olduk yeterli zırt pırt oraya buraya giden değiliz.
Covid mi kaldı bir tane yaptırdım bir daha yaptırmadım gerek yok yaptırmaya
2 doz oldum yeter. Eldeki aşıyı bitirmeye çalışıyorlar sanırım
İş baskisindan dolayi mecburi 2 doz olmuştum bunu olmak istemiyorum
Olduğum aşı sayısı toplam 0 (Sıfır)... 😎😀😂
Yurtdışında yaşıyorum ve sadece iki kere oldu üçüncü bile olmadım Türkiye’de önlemler çok düşük.
2 doz oldum 3. doz için aramadılar bile randevu da vermediler
Ne 6sı ya ikide kaldım ben onuda mecburiyetten oldum 😁
Olsak nereye kadar olacazki. Ben 2. Oldum başka olmadım. Gereksiz geliyor bana artık.
Hiç olmadım aşı ne korona oldum ne bir şey yaptırmayın bence
3 dozum bitti, 4. doz hala sisteme düşmemiş bile. 3 doz Biontech oldum zaten.
Hiç olmadım gereksiz boş iş hiçte covid olmadım
Hiç olmadım, olmayı düşünmüyorum.
Daha kaç yüz doz vuracaklar?
Corona mı? 3 doz oldum ben sürekli aşı mı olacağız 🤦♂️
5 tane olsaydım 6. yı kesin olurdum
çünkü neden durayım? bilim için feda olsun bedenim
2. Den sonrasını olmadım olup sorun yaşayan ya da olmayıp sorun yaşayan var mı?
6ncı doz mu? o nedir ya
5 mi?
ne ara 5 ? 4 ne ara geldi
Şimdiki aklım olsa asla olmazdım. Çünkü aşılardan sonra psikolojik olarak çöktüm.
Yurt disi için aşı kartı mecbur idi 2 doz oldum
Biontech oldum 3 doz. Ama bundan sonra olmayı düşünmüyorum..
S... cem aşısını da koronasını da artık etinden korkanın kemiğini s... ölümse ölüm
Sadece 2 doz olmuştum, ama şu anda çok hastayım covid olmuş olabilirim.
Zaten 2 tane mecbur oldum pişmanım diğerlerini olmam
Daha hiç birini olmadım😃gereksiz
Aşı olmayan ben sjsjjs
Ben hiç olmadım
Vaka sayilari yükselmekde, aslinda düsüne bilinir
Ben hiç covid aşısı olmadım
En iyisi
Zeki kız
Ben 2 de bıraktım 😂
Aşı olmadım olmayida düşünmüyorum.
Pazartesi olmayi dusunuyorum
3. Doza kadar oldum dahada olmam