Uzmanlar insalik icin gecesini gündüzüne katip emek veriyor, insan hayati kurtarmak icin calisiyor, birde bunlar cikiyor. Bu komplo teorisi üretenlerin inanin bana ruh sagliklari iyi degil, korona ciktiginda asisi olsaydi bugün o 5 milyon insan ölmeyecekti, dünyaya yayilmadan bitecekti. Ama maalesef ahzirda asi olmadigi icin, bundan sonra asilarla, mesafelerle, maskelerle önümüzdeki bence 10 yil yasamak zorundayiz. Cünkü korona savasi artik yenmek icin degil, kontrol altina almak icin, ölümleri azaltmak, ekonomileri kurtarmak icin olacak.
uzaktan kontrol edilme degil mesele takib edilmede degil, mevzu simdi asiyi yapiyor ve seni 5 sene sonra hasta edip kendi ürettigi ilaca mahkum edebilirler. cocuklar dogar dogmaz asi manyagi yapılıyor sonuc? bir sürü hastaliklari ic organ hastaliklari saglikli bir insan istemiyorlar bagimsiz olmasin kimse ve devamli para ödesin kölelestirmek
Ekimde olmasada skmde yok olacaksiniz asililar sizin yuzunuzden hayatim bitti Allah elbet hesap soracak her seye komplo teorisi diyip dalga gecen kendini zeki sanan bir numarali aptal andavallar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
yav buna inanan zır cahildir
bu komplo teorisinden de öte saçmalık resmen
Uzmanlar insalik icin gecesini gündüzüne katip emek veriyor, insan hayati kurtarmak icin calisiyor, birde bunlar cikiyor.
Bu komplo teorisi üretenlerin inanin bana ruh sagliklari iyi degil, korona ciktiginda asisi olsaydi bugün o 5 milyon insan ölmeyecekti, dünyaya yayilmadan bitecekti. Ama maalesef ahzirda asi olmadigi icin, bundan sonra asilarla, mesafelerle, maskelerle önümüzdeki bence 10 yil yasamak zorundayiz. Cünkü korona savasi artik yenmek icin degil, kontrol altina almak icin, ölümleri azaltmak, ekonomileri kurtarmak icin olacak.
uzaktan kontrol edilme degil mesele takib edilmede degil, mevzu simdi asiyi yapiyor ve seni 5 sene sonra hasta edip kendi ürettigi ilaca mahkum edebilirler. cocuklar dogar dogmaz asi manyagi yapılıyor sonuc? bir sürü hastaliklari ic organ hastaliklari saglikli bir insan istemiyorlar bagimsiz olmasin kimse ve devamli para ödesin kölelestirmek
Ekimde olmasada skmde yok olacaksiniz asililar sizin yuzunuzden hayatim bitti Allah elbet hesap soracak her seye komplo teorisi diyip dalga gecen kendini zeki sanan bir numarali aptal andavallar
Aaaaa ölücem mi 😂😂😂 kefen mefen ayarlayaım dur yahu
aşıyı biz oluyoruz bunlara yarıyor herhalde kafası
Kompli teorilerine inanmiyorum, gercek olsa bile umrumda degil.
nasıl olsa ölücez :D
@Asude-m gelecekten bir umudum yok gelecegi planli sekilde yasamiyorum ani yasiyorum benim icin sorun yok.
kim planlı şekilde yaşıyoruz ki :( kimin umudu kaldı ki?
hangi şehirdesiniz
Neyse daha varmış, bi kaç gün sonra tehlikedeyiz. 😂😂
direkt canımı alacaklarsa sıkıntı yok ya ben dünden razıyım :)
Çok sıkılmıştım yürümeye bile üşeniyorum yürütsünleq😀
Ben aşı olurken ölene kadar evladımı büyütürüm diye düşünmüştüm bu kadar çabukmu 😮
Ya umarım 6 ekimden sonra olur benim doğum günü kaynamasın arada Offff
:D
bu arkadaş kimse eğer sağlam bir senaristliğe ihtiyacı var anca bu kadar hayalperestlik filmlerde olur :)
Gülüyoruz ama bir gün gerçek olcakmış gibi geliyor bana 🤪
Peki benim aşı olanlar kısmını aşık olanlar diye okumam 😂😂😂
demek ki aşk geliyor aşk :D
Bu ne içiyosa banada alsın
Şu kafayı bulamıyorum
ölmeden önce keşke bir iz bıraksam bolu tüneli gibi genişletsem bunları
Fırıncılar ölmeden ekmek alayım bari.
Intihar etmek zaten günahtı😅
Aa o nasıl olacakmış ya
allahım yaratıyorsun bir de takip et👶🏻👶🏻
sorannı mı takip edecek :D
Daha ne saçmalıklar göreceğiz acaba