regl geciktirmek için tarçın kullananlar varsa ya da reglken adetini kesmek için deneyimlerinize ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk kez duydum ama bence bilinçsiz bir şekilde denemek sağlıksız olabilir.
kişiden kişiye değişir herkese etkilemez bazısında işe yarar bazısında yaramaz kantaron çayı çörek otu gecikmesini sağlıyor mesela daha bir sürü doğal yöntem var egzersiz gibi...
Eczanede 35/40 ₺ gibi bir ücrete geciktirici satılıyor
Tüm karabiber geciktirir diye biliyorum
Düğün mü var
Sen izmirlimisin
Amcanıgtundeskrm dengesiz
Beyninesokm işte o kadar beynin var hesap bile sahte
Sevgipıtırcığymış görende sevgi dağıutıyor sanar, sanaldümbelek
Regline başlayım senin bendeki kader sende olsa altına sça ssça gezersin sokaklarda
Anan güzel mi diyorumkahpesoyu
kardeşim beyin bile yok regline çare arıyor dana
Yanındakilere söyle sana beyin alsınlar
Skrm derdini senin git o zaman derdine çare bul muşmula
Reglinedfsfdsds çare bulun umarım senin gibiler hastanelere bi düşer yalvarırlar her yerde.
orada durma yanımda çık gel s*lakmıyım akıllımıyım sana gösterim
Amcanıiyiyemişler galiba malbeyin, başka türlü ego tatmini yapamazsın heralde.
site senin gibi malları topluyor zaten akıllısı yok burada
kardeşim
Önümdekini ye mal işte akıl yok, akıl olsa regline çare bulursun, saftirik zilli tamam sen çık gel burdan çıkalım sana kim olduğumu gösterim
Küçül cebime girer orada dertlerine çare ararsın benim dayı kızı öyle derdi
tamam adres ver gelcem
Sen kimsin bu kadar laubali oluyorsun tanımadığın insanla, hangi got oğlanı kçını kaldırdı, kızım daha aklın yok. Hala ordan bişiler yazıyon
Yoo adrese ne grek çık gel çok zekisin görelim aklını,
neden her şeye sinirleniyosun amca
Komedi ha demin derdine çare arıyordu şimdi adrese geliyor
Yengenle sevişemedim ondan.
senin psikolojin bozuk amca
Sen regline çare arıyorsun bende anksiyete sf egzama gözlerim kör astiğmat midemde reflü.. bu kadar derdin olsa ağlardın.
Sen doktormusun sünepe
kötü kalbine karşılık hastalıkların az bile kalmış amca allah herkese hakettiğini veriyo iste
Yok canım ciddi mi senin kalbien nerde amca olduğun dillerin demi beni nerden tanıyon. Kötü olduğumdan bir sürü kız hayrandı bana iki tanede izmirli kız.
Hem sen mükemmel değilsin olamazsın da bukafayla benim ne beynimle ne yaşadıklarımı bile yaşayamazsın, çok iyiydin sevgili yapacağına çıkıp gele hastanede bizi ziyaret etseydin, göreydik kalbini, kimseyi görmedik çok şükür.
Çok akllıydın o kadar, beni seneler önce yakışıklıyım diye peşime düşen bir resimle kandırıp giden izmirli kıza oturıup akıl verseydin onun yaptığı yüzünden bile 4-5 sene üzüldüm hastalandım.
Beni kötü eden hep insanlardır beni bozdular sinirli bile oldum.
napim bana ne
Bana anksiyetem var diye yanlış ilaç verip acılar çektiren doktoru bile görmedin sen, benim yaşadıklarımı yaşasan bide bu sorun ve hastalıklara kalsan bakalım ne yapacaktın çok normal bi psikolojin olmazdı hele birde mal mülk davaları görsen ailende kavga gürültü, senin gibi ortalıkta sevili yapıp regline çare aramadık bir tek, nasıl iyi mi.
Banane o zaman senden, haddinibil bana istemediğim lafları yapma, zaten kız milletinden sinirlyim yoksa senide yerim, umrım bi yerde düşersin ağlarsın birilerine ağlarsın banane derler.
bende yetim hanede büyüdüm amca her gün dayak yedim yurtta sonra sokaklarda yattım benim de psikoloji bozuk ama senin gibi değilim ya malı
Demin adres istiyordu şimdi banane diyor puhahaha kız aklı işte
Sen git sütünü iç, regline çareyide doktorda ara
Yürü git başımdan kötülükler dengesiz diller senin gibilerde, benim seviyem değilsin kalitem hiç değilsin. Bide Allah mallah yazıyor, ölüm gelince burnunun dibine görürüm senin gibileride sünepe.
Banane sünepe, yetim hanede büyüdün hiç kendni gelişttrmedin, tanımadığın insanla konuşmasını bile bilmiyon. Ben kendimi acındırmıyorum ama sen yapıyon. Ha istersen gel para vrim, gider sevgilinle azarsın. Sen gibiler kendini kandırır beni değil.
Sen benim gibi iki ruh hastanesinde yat ordaki bi hali gör, görürürm seni. Sen daha kafa bile yememişsin yetimhanede büyüdüm vah vah yavrucuğum, çok mu acıdı haha.
Beni sen ölmeçmezsin, piskoljim sana kalmadı ki o ki biliyordun daha önce geleydin, kim olduğumu bile bilmiyorsun, ama piskolojime yorum eleştiri yapıyorsun, sanal bir boşsun.
Sanmıyorum
Banane hem yetimhanede büyüdün sanane hem piskolojim bozuktu, benim yaşadıkllarımı sen mi yaşadın, benim kadar gücün aklın var mı, he var diyorsan nerdeydin daha önce. Ordan amca mamca diye yazılara ekleme yapmayı biliyon. Öyle kaçarsın sanal varlık seni.
Yaşını bile gizliyondüdük seni
Evet
ne evet
Dedigin
no hayır