Sağlık İdeal kiloyu koruyanlardan mısınız yoksa ayarı kaçıranlardan mı? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Me : ayarın ansını ağlattım 🤪 Güncellemeler+1 yıl 🌸🌸 İdeal kiloyu koruyanlardan mısınız yoksa ayarı kaçıranlardan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. İdeal kilomu koruyorum 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 940 cevap paylaştı. Koruyorum evet ama son zamanlarda istenmeyen bir şekilde kilo vermeye başladım bu büyük bir sıkıntı :D 0 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Hemen doktora git Yorumla Mario45 +1 yıl Yok spora yükleneceğim yeni program düşünüyorum yeterli olur Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl İyi bakalım Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hmmm sanırım ayarı kaçıranlardanım bu sıralar kaplumbağa gibi hareketsiz ağır hareket ediyorum Pandeminin miras olarak 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ideal diye bir şey yok. Kadın üzerinden pazarlanacak şeyler için uydurulmuş bir dayatma sadece. 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 561 cevap paylaştı. yaş ilerliyor senın boğazı tut , döte göbeğe gider sonra cok sıkıntı yasarsın 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ben daha 22'lik çıtırım Yorumla burakistan35 +1 yıl onu biliyoz. yukarda da sen kartsın demedim. yaş ilerlıyor metabolizma yavaslar sonra gıdecegı yer bellı uzulursun canın sıkılır demek ıstedım . Yorumla
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İdeal kiloyu geç. İdeal yağ kas oranı önemli onu şey ediyoz 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Istesemde kilo alamiyorum.1.84 hala 76 kiloyum hic gecemedim😁 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kiloma sahip çıkamayınca -lere düşenlerdenim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Korumaya gayret gösteriyorum 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. İdeal im ama biraz kas yapsam daha iyi olur 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Koruyanım ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İdeal kilomu koruyorum
Koruyorum evet ama son zamanlarda istenmeyen bir şekilde kilo vermeye başladım bu büyük bir sıkıntı :D
Hemen doktora git
Yok spora yükleneceğim yeni program düşünüyorum yeterli olur
İyi bakalım
Hmmm sanırım ayarı kaçıranlardanım bu sıralar kaplumbağa gibi hareketsiz ağır hareket ediyorum Pandeminin miras olarak
Ideal diye bir şey yok. Kadın üzerinden pazarlanacak şeyler için uydurulmuş bir dayatma sadece.
yaş ilerliyor senın boğazı tut , döte göbeğe gider sonra cok sıkıntı yasarsın
Ben daha 22'lik çıtırım
onu biliyoz. yukarda da sen kartsın demedim. yaş ilerlıyor metabolizma yavaslar sonra gıdecegı yer bellı uzulursun canın sıkılır demek ıstedım .
İdeal kiloyu geç. İdeal yağ kas oranı önemli onu şey ediyoz
Istesemde kilo alamiyorum.1.84 hala 76 kiloyum hic gecemedim😁
Kiloma sahip çıkamayınca -lere düşenlerdenim.
Korumaya gayret gösteriyorum
Kaçtı ayar.🥺🖤
Koruyorum tabi ki
Korumak için tempomu arttırdım
dünyaları yesem de kilo almıyorum
İdeal im ama biraz kas yapsam daha iyi olur
Ayarı kaçırdım
Koruyanım ben
Ponçiğim sen kaçır
Evet koruyanlardanım
ideal.