Kendimi bildim bileli hep zayıftım. Bu durum aşırı moralimi bozuyor iş yerindede sürekli işe yaramaz gibi görüyorlar oysaki her dakika severek yapıyorum işimi. Giydiğim kıyafetlerin hiçbiri yakışmıyor boynum ve sırtım kambur gözaltlarım çökük mosmor makyaj yapsam bile belli oluyor. Dışarıya hep akşam çıkarım sabah heryerim belli olacağı için. Psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapabilirim fikirlerinizi alabilir miyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bu konuda yardimci olabilirim cunku bende çok zayiftim 25 30 kg falan aldim
nasıl aldınız çok sevinirim yardımcı olursanız
Çok zor bi diyet başlarda çok zor gelir ama alışırsın
Bak şimdi ilk önce rutin bir uyku duzeni yapacaksın kendine bi saat belirliceksin en az 7 saat uyuyacaksın bi kere saatinde uyumazsan salırsın butuk emeklerin boşa gider ben gece 12 de uyur sabah 7.30 da kalkardim
Sonra bir 5 kg gainer al ben çok faydasını gördüm Hardline gainer oneririm şimdi sabah kalktigin zaman saglam bir kahvalti yapacaksın ekmek ye demiyorum ben ekmek sevmedigim icin yemiyorum ama yesende karbonhidrat yani boyle proteini yuksek on numara bi kahvalti yapacaksin 8 9 gibi sonra bir öglen yemegi gomuceksin ama oda az bisi yiyim olmucak gercekten bi ogun gomuceksin yani tabakta lokma birakmicaksin ne kadar istahin olmasada tabaktakine savas acicaksin yemeden kalkmicaksin biliyorum zor ama yapabilecek bisey yok yemezsen buyuyemezsin aksam 7 8 arasi bi yemegini daha gomucen sonra uzerine bir muz gomuceksin her akşam sonra uzerine 30 adet badem-fındık gomuceksin 1 2 saat mideni dinlendirdikten sonra lifalif yulaf ezmesi kuru uzum süt karistirip yiyeceksin en sonunda gaineri hazirlayıp üzerine cilasini yapip vurup kafayi yatacaksin ben bu diyetle 5 6 ayda 45 kgden 70 kgye ciktim çok zor oldu ama her ay tartiya ciktigimda 3 5 kg aldigimi gordugumde herseye bedel oldugunu goruyordum (bunlarla beraber spor yaparsan çok iyi olur ama yapmasanda 10 kgden sonra gobekte çok az bir yag birikintisi olur ) yani illede kalen gibi olucam diyorsan sporda yap yoksa gobekte biraz yag olabilir
Çok çok teşekkür ederim gerçekten. dediklerinizi harfiyen uygulayacağım ♥️♥️ Bahsettiğiniz gaineri nasıl alabilirim ve kullanacağım onları da söyleyebilir misiniz😊
İnternetten hardline sitesinden bulabilirsin çok pahalandi ama simdide yapcak bisey yok dediklerimi uygularsan sabirli olursan ayda 3 5 alirsin taş gibi olur kendinle gurur duyarsin
Şuanki durumumu düzeltmek için elimden geleni yapacağım çok teşekkür ederim♥️
Rica ederim ne demek ben bu konuda çok zorbalik gordugum için hassasim yani o yuzden yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Hastaneye gidip troidlerinize baktırmanızı tavsiye ederim fazla çalışıyor ise hem tehlikeli hemde kilo almanızı imkansız hâle getiren bişey
iç hastalıklarına gitmiştim bir kaç ay önce kan aldılar hiçbir şey çıkmadı d vitamini eksiğin var sadece dedi
Genetik olabilir mi aile yapınız ne durumda
Normal zayıflık iyidir, güzeldir. Aşırı zayıflık kötü. Senin zayıflığın normalse kötü değildir.
1.65 boy 46 kiloyum
Bence aşırı zayıfsın normal zayıflığa ulaşmak için 7-10 kilo almalısın.
165-46 hömmmm 55-60 olmalısın protein al hard line ürünü vs
Kendine haksızlık etme
Kıskançlık olduğuna eminim
kıskançlık derken ben mi kıskanıyorum 😅
Haydaaa nasıl öyle anladınız 😅 tam tersi bence
Bence spor fazlasıyla yeter
ahahaah😅 olabilir
gidebilecek imkanım yok maalesef iştahımda pek yok ölesiye kadar zayıf kalıcam sanırım😅
Kesinlikle öyle burada bile v… neyse daha fazla konuşup kızdırmak istemem :)
Gitmene gerek yok ki ben evde yapıyorum gayet yeterli. Hele senin direkt işe yarar eminim
Kalça ve göğüs durumun nedir