Çok kırılganım sanırım?

Sevgilimle konuşacaktık akşam üzeri, benim işim çıktı arayamadım onu. Sonra mesaj attı seni özledim, müsait misin diye. Ben yine arayamadım, müsait olamadım bir türlü aile evinde olunca. Saat 12 oldu, yarın da erken kalkacağım baya mecburen, uyku gözümden akıyor. Kendisi de çalışıyor erken kalkacak ama uyumuyor erken biliyorum. bana özledim yazınca içime dert oldu, kırmak istemedim, ben de özlemiştim. Yazdım canım ne yapıyorsun uyudun mu diye. Takılıyorum telefondayım video falan izliyorum dedi. 2 dakika arayım müsaitsen dedim. Tamam dedi, açtı telefonu. İşte başladı yarın ben de erken kalkacağım, sen de. Esniyor sesli olarak, birazdan uyuruz diye tahmin ediyorum, ben uykumu alamayınca mal gibi oluyorum falan diyor. Ve çok üsteledi bu durumu. Yani korktu herhalde uzun tutacağım sandı ama sırf içime dert oldu özledim yazınca. Uykulu uykulu iki dakika konuşuyum dedim. Ben onu ondan daha çok düşünüyorum her konuda. Birkaç defa daha yaptı böyle ama uyumayıp telefona baktı. Ki sabahlara kadar oturuyor genel olarak, kendisi de söyledi bana işe sırf uyumadığı için geç kaldığını. Bu şekilde ima etmese de valla kapatacaktım zaten ne yapıyorsun nasılsın, seni özledim diyip. Kırıldım, sonra kapatmak istedim telefonu kırıldığımı söyleyip. Öyle demek istemedim, sözlere çok takılma, sana feda olsun, ben uykusuz kalsam da sorun değil hallederim bir şekilde dedi. Çok alınganım sanırım

Güncellemeler
+1 yıl
Ve şunu da ekleyim, muhtemelen telefonda takılmaya uzunca süre devam edecekti ben aramasam da
Çok kırılganım sanırım?