Zayıfım, çok kafaya takıyorum?

Oncelikle ailem zamaninda cok baski yapti bu kilo konusunda. Zayifsin, bir deri bir kemiksin vs diyip durdular. Simdi de duzeldin, eskisinden daha iyisin takma diyorlar. Uzun zamandir gormedigim bir komsu geliyor. Sen hala zayif misin boyle, birazcik yesen diyor. Sanki ben yemesini bilmiyorum, birazcik yesen. Biraz zorlasan. Hep ayni kelimeler. Okulda ilk donem yeni kisilerle tanistim. Kizlar hep ayni seyi soruyor. Kac kilosun, yemiyo musun hic, kiz bu ne zayiflik, yemeye zorlasan alirsin belki, birazcik ye, bir deri bir kemiksin, bilegin ne kadar ince senin baksana sunun bilegine diyorlar. Onceden hic takmazdim. Simdi takiyorum kafaya. Sismanlik ne kadar kotuyse zayiflik da o kadar. Fazla kilolular ne guzel zayifsin iste ben de zayif olsam keske demesin. Sizin olmak istediginiz zayiflik degil, fit olmak. Fit olmak ve zayif olmak arasinda cok fark var. Canım çok sıkılıyor bu konuda. Guzel fizikli kizlara ozeniyorum, kiskanmiyorum sadece ozeniyorum. Ama yapacagim elimden gelen hirbirsey yok. Kendimi zorlayamiyorum yemeye. Midem doldugu halde zorlarsam kusarim. Spor salonuna gidecek durumum da yok su anda. Boyum 1.60-kilo 40. Ama kilomu tartali 5-6 ay olmustur. Sizin tavsiyeleriniz neler, ne dusunuyorsunuz bu konuda.
Zayıfım, çok kafaya takıyorum?