Zayıfım ve bunu kafaya takmaya başladım ?

Ben şu an 18 yaşındayım yeni girdim ve 12. sınıftayım sınava hazırlanıyorum benim lisenin başında fiziğim iyiydi boyum 1.65 kilom 55di hala daha 55 ve şu an boyum 1.85 (nasıl 20 cm diye uzadın derseniz bende bilmiyorum yalan değil cidden uzadım 4 sene içinde) artık zayıf olmaktan rahatsızlık duyuyorum yani nasıl desem boyum uzunken bacakların ince olması falan baya değişik bir görüntü oluyor çevremdeki insanlar yakışıklı olduğumu söyler iyisin böyle derler ama ben biraz kilo alıp üzerine (sınavdan sonra) bi spor salonuna gitmek istiyorum kilo için de hastanenin aile hekimine gitmem gerekiyormuş o beni diyetisyene yönlendirecekmiş çünkü boy kitle endeksinin baya altında benimkisi lise dönemi içinde sadece 1 kez ilişkim oldu 2 3 flört oldu dahası yok zayıflığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum insanlar bana bı değişik bakıyor okuldan başka sınıftan birini görmüştüm dışarıda değişik gözlerle dik dik yanımdan geçerken bana bakıyor selam vermek yerine bende ona kuruluyorum ben baya bi kafaya taktım yardım edin ya

Zayıfım ve bunu kafaya takmaya başladım ?