Kabızlık için çözümleriniz var mı?

Lifli gıdalar tüket. Lif oranı yüksek gıdaları arama motorundan incele.
Yeşilliği arttır. Suyu çoğalt. Yürüyüşü arttır.
Yemeklere sulu gıda ile başla ve çok çok çok önemli birsey sindirim ağızda başlar lokmaları ağzında iyice ez zaman tut mesela 40 50 defa çiğne hatta suyu bile çiğneyerek yut. Yinede düzelmiyor mu o zaman metabolik bir sorun vardır bir hekime görün
Kuru incir yemek çok iyi geliyor.
Kuru inciri filan bırak. Arkadaş ne yiyor ne içiyor bilmiyorum. Ya da nasıl bir hastalığı var. Bende yıllardır sağlıklı beslenirim genelde kabızlık yaşamadım. İşi yaşamı gereği besleniyorsa bile sağlıklı şeyler seçebilir midesine. Hamur işi filan yemeyin sayın eskici48.
Teşekkür ederim ama hamurdan başka bir şey Yok şantiyede yiyecek sağlıksız beslenme desen sağsafata doktora gittim mide tembelliği varmış kuru incir Yememi söyledi burada da öyle bir şey yok dağın başındayız Bayram tatilini bekliyorum
Haklısın. Beslenmeyi düzeltmeye çalış yine de. Tek çare o dur yani. Genel olarak sağlıklı yemek lazım. Yoksa incir filan fayda etmez.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!1 haftadan uzun sürüyorsa öncelikle doktora gitmek şart. Kendi kafanıza göre lavman veya müshil kullanmak da yanlış. Kuru kayısı, incir yemek. Hayvansal ürün tüketimini azaltmak, sebze tüketimine ağırlık vermek gerçekten iyi geliyor. Sinameki falan öneriyorlar müshil gibi aslında önermiyorum ben. O an işinizi görür ama zamanla bağımlı hale gelirsiniz. O bile yetersiz gelir. Düzenli ve doğru beslenmek, probiyotik ve prebiyotik içeren şeyler yemek de bağırsak sağlığımızı korur ayrıca. Evimizde mayalanmış yoğurt, kefir ve turşu candır.
Aç karinla en az rkayısi ye
Her akşam 1 su bardağı şalgam.
Sağlıklı beslenme.
Kayısı ye
En İyi Erkek Görüşü