Diyet & Beslenme Yanlış diyetle verdiğiniz kiloları geri almanız ne kadar sürdü? YouAreMyCure08 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Çoğumuzun böyle bir hatası olmuştur. Sizinki ne kadar sürdü? Yanlış diyetle verdiğiniz kiloları geri almanız ne kadar sürdü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 39,9b cevap paylaştı. Sürekli diyet yapıyorum. yanlış diyet yapmadım hiç 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl 3 ayda ölüm gibi bir şeyle verdiğim kiloyu 1 ay olmadan geri aldığıma yemin edebilirim shsjs doğru diyet, doğru diyetisyen çok çok çok önemli 0 2 Yorumla Mete5363 +1 yıl Yüzün çökmüşmüydu Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hayır Yorumla
laßelle_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Düzenli olarak kilo alıp veriyorum zaten bir kaç gün falan sürüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben aynı hızla geri aldım valla.
Sürekli diyet yapıyorum. yanlış diyet yapmadım hiç
3 ayda ölüm gibi bir şeyle verdiğim kiloyu 1 ay olmadan geri aldığıma yemin edebilirim shsjs doğru diyet, doğru diyetisyen çok çok çok önemli
Yüzün çökmüşmüydu
Hayır
Düzenli olarak kilo alıp veriyorum zaten bir kaç gün falan sürüyor
Hiç kilo veremedim ki hayatım boyunca
Hiç çok kilo almadım
Çok kısa
Yanlış diyet derken?