Soğuk kanlılık iyidir cesaret falan baya iyi bişey ama sakinlik falan korkutuyorsun biraz gül her an arka cebinden molotof kokteyli atacak gibi duruyorsun
Bende normalde tanınınca sevilen biriyim biraz böyle başta çekinip yaklaşılır tıp olarak biraz yakışıklıda olsam malım biraz davranış olarak. Odunum. Samimiyet önemli bende yengeç burcuyum. İçinden geldiği gibi davranmayana pek inanmıyorum.
Sen adama mum s*ctırırsın Yine de açık söyliyim ben gördüm mü anlarım bilirim
Ben hiç bir zaman tuzlu tatlı yağlı şeylerden haz etmedim zaten ve hep meyve zebze tüketen biriyim yıllarca spora gittim zararlı alışkanlıklarım hiç olmadı ama genetik olunca hastalıklar ne yaparsan yap fayda etmiyor babam şeker yüzünden vefat etti 9 kardeşiz hepimizde de şeker tansiyon kolesterol var 21 yaşından çıktı bende ama bunların hiç biri önemli değil gerçek hiç kafama takmam veren Rab ondan gelen herseyin başımın gözümün üstünde yeri var şükürler olsun ona ❤️❤️❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet ölçüldü
Uzun süre uykusuz kalınca bir yukarı bir aşağı oynayıp duruyor. Uykusuz günlerde takip ediyor ve daha az hareket ediyorum.
Biraz heyecan duygun yok sanırım,
Bende
Heyecanlı ve sağ sol hiper aktif biri olarak,
Hiper tansiyon var gibi 18 -13 çıkar kalp 102-103 atar
Nabzim genelde yüksek atar ama tansiyonum düşüktür.
Çok sakin ve dingin birine benziyorsun simaende birazda soğukkanlılık var gibi
Evet oyleyimdir 😊
Soğuk kanlılık iyidir cesaret falan baya iyi bişey ama sakinlik falan korkutuyorsun biraz gül her an arka cebinden molotof kokteyli atacak gibi duruyorsun
😊😂😂o kadar da değil ya
Bilmem bana böyle bir an bizi koparıcan gibi geldi , mermiyi büker gibi bakıyorsun
😂😂😂 komik tabirler.
Öyle biri değilimdir
Genelde fotoğraflarda gülmeyenler normal hayatta en çok gülenlerdir. Ama acıya gülüyorsun veya herşeye rağmen der gibi
Milletle konuşurken çok gulumserim ama onun dışında duruşum sert ve soguktur😊 tanıyınca sevdim denilen cinsten
Bende normalde tanınınca sevilen biriyim biraz böyle başta çekinip yaklaşılır tıp olarak biraz yakışıklıda olsam malım biraz davranış olarak. Odunum. Samimiyet önemli bende yengeç burcuyum. İçinden geldiği gibi davranmayana pek inanmıyorum.
Sen adama mum s*ctırırsın
Yine de açık söyliyim ben gördüm mü anlarım bilirim
Şimdi iyi normalde 150 geçer 🤣
Basın agrimiyor mu yüksek tansiyonda
Hayır
O zaman senin normalin bu rakamlar
Yo bir kaç yıl kadar 120 üst ve 90 alt normal büyüdü şimdi çoğu zaman yüksek çoğu zaman yine alçak 🤣
Evet sürekli ölçüyorum. Tansiyon normal fakat bu ara nabız yüksek çıkıyor , sitres ve fazla çalışmaktan dolayı sanırım. Acil tatile ihtiyacım var
bizde bi otomatik konuşan tansiyon aleti vardı ben 20’li yaşlarımdayken hergün ölçerdim oyuncak gibi geliyordu bana 😂
Genelde tansiyonum düşüktür fakat 20 gündür tansiyonum yüksek...
20 gündür hayatında olumsuz bıseyler oluyor sanırım
Aslında hayatım uzun zamandır bu kadar iyi değildi, sanırım bünyem alışamadı iyi günlere...
O da olabilir. aşırı mutlu olunca da bünye şaşıyor. Benimde bı kere öyle olmuştu. 1 hafta yüksek çıkmistı 😊
Evet olabilir
7 ye 5 çıkmış düşük tansiyon tansiyon hastası felan mısın
Hep düşük. Düşüğe hasta deniliri bilemiyorum
Sürekli ise evet
Sürekli başım döner benim. Alıştım artık
Baş dönmesi yapar sen öyle hissettiğin zaman tuzlu ayran iç hemencecik :)
Ölçüldü normal genelde, geçmiş olsun, Allah şifa versin
Amin :) ama ciddi bı şey değil sadece baş dönmesi falan okuyor bu durumda
Yaz dönemi de artar
Baş dönmesi
Hemde nasıl
uzun yaşarlar. kalp ve damarlara fazla baskı olmadığı için organlar çabuk yıpranmaz ve özellikle kadınlar 80-90 yaşını görürler genelde.
Çok düşük bu benimkide dusuk ama bu kadar değil 6 ya 10 cikar hep
Benimde tansiyon hep düşük çıkabiliyor. Normal de sıkıntı olmaz scak havalarda Göz kararması yapar
Sen yaşlısın apla
Normaldir gözünün görmeyişi
Yaşlı
Agresif
Asabi
Hırçın 😝
Zaruri durumlar dışında hayır, hep de normal çıkar😅 boşuna ölçüm
Bir kere ölçüldü hayatım boyunca. O zaman da baya düşmüştü diye hatırlıyorum.
Hiç ölçmedim. Ateşim daima 36.5
Hiç hap ilaç felanda kullanmam nadiren kullandım
Evet ölçüldü genelde normal çıkıyor ama doktorda heyecanlanınca yükseliyor.
Normal tansiyon 12.8 olmalidir 10.0 14.0 arasi olabilir ama seninki düşük çıkmış yemeklerde tuzu belirgin yersen normale döner
Çok yüksek çıkıyor benimde moralim bozulmasın diye bakmiyorum
Evet yüksek olana tansiyonun yüksek diyince daha da geriliyor sanırım sonrasında daha da yükseliyor
Evet öyle oluyor ya cidden şuana kadar en yüksek 17 12 çıktı benim ortalama ise 14 9 ya da 15 10 çıkıyor tansiyon ilacı kullandığım halde
Bende bıraktım artık takip etmeyi 😅
İlaç kullanıyor musun? Çok geçmiş olsun. Yüksek. dusukten fena
Kullanıyorum da bir etki etmiyor hep yüksek bizde genetik şeker tansiyon ve kolesterol
Geçmiş olsun. hep diyet takıl bari
Fark etmiyor ki onu da denedim akışına bıraktım o yüzden
Ama sen yinede dikkat et. Bir sürü yapılacak şey var bunla ilgili :)
Ben hiç bir zaman tuzlu tatlı yağlı şeylerden haz etmedim zaten ve hep meyve zebze tüketen biriyim yıllarca spora gittim zararlı alışkanlıklarım hiç olmadı ama genetik olunca hastalıklar ne yaparsan yap fayda etmiyor babam şeker yüzünden vefat etti 9 kardeşiz hepimizde de şeker tansiyon kolesterol var 21 yaşından çıktı bende ama bunların hiç biri önemli değil gerçek hiç kafama takmam veren Rab ondan gelen herseyin başımın gözümün üstünde yeri var şükürler olsun ona ❤️❤️❤️
Basın sağolsun. ciddsn zor biliyorum çevremde bu üç rahatsızlığa birden sahip olan çok insan var zorlanıyorlar yani. Ama sukretmen ne güzel 😊❤️
Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Amin inşallah 😊
Nerdeyse hergun
Neden hergun
İşim gereği
Üzüldüğüm zamanlardan yükseliyor
Çok defa
Günde 3 defa ölçüyoruz sj
Yakın zamanda hatirlamiyorum, geçmiş olsunn 🍀
Benimde genelde yüksektir, 14/9 falandır.
Bende düşük tansiyonlu takılıyorum hep.
1 kere hatırladığım kadarıyla
Kendimi kötü hissettiğimde ölçerim
Ölçüldü
Evet..:
Yıllar önce
Dün ölçtüm 🙄
ölçmedim
Normal çıkar genelde
Tuzlu seyler yemelisin bide doktora gorundun mu
Evet
Normal 17 küsürlerde