Diyet & Beslenme Cok kilo aldım resimli? Nasıl erir kalcam belim diyet onerileri? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kalcam var baya nasıl erir bacağım spor yaptım o yüzden sis Cok kilo aldım resimli? Nasıl erir kalcam belim diyet onerileri? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl O kadar abartılacak bir durum yok gibi belkide elbiseden öyle gözüküyor ama bir kaç kalça haraketi ve sukuat ile kalçalarının daha iyi olmasını saglayabilirsin 😂 0 0 Yorumla
szer111 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl çayı kahveyi şekerli içiyorsun direk onları bırak gerçekten etkiliyor. birde tam buğday ekmeği yemelisin. 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Boyun uzun kilolu görünmüyorsun dert etme kiloyu iyisin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzun deilim 161 gibi sprinter-tosbağa +1 yıl Kilolu değilsin boşuna takma kafana 😊
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl valla çok güzel kalçan ve vücudun var bence o kalçana dokunmak isterim 0 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 450 cevap paylaştı. Elbiseden bişey belli olmuyor ki bence gayet iyisin bi abartı var sanki :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kilolu halinde eğer biz ne yapalım 😅😅 gayet güzel fiziğin bence böyle kal sadece giyim tarzını değiştir. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 2,2b cevap paylaştı. porsiyonlarını yarıya düşürmen kafii bide abur cuburu kes 0 0 Yorumla
DamlaSakizimmm Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Seni güzel bir kombinle çekici bir kadına çevirebiliriz:) 0 0 Yorumla
Spesifik27 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl herkes o kalça öyle olsun diye uğraşıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım ama fazla oldu ben de spor yapmistim ama hoşlanmadım eritecem Yorumla Spesifik27 +1 yıl Buzmu bu erisin hemen Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bol kıyafet giymişsin nasıl yağ oranını anlayalım? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bol mjjuuuuu Yorumla FakDıSistım +1 yıl eveeet Yorumla fanfinfooonnn +1 yıl Anlamıyorsan knka göz doktoruna gitmenin vakti gelmiş demektir Yorumla FakDıSistım +1 yıl @fanfinfooonnn bence de göz doktoruna gitmeliyim gözlerim senden başkasını görmüyor Yorumla fanfinfooonnn +1 yıl Yavşama sanatı vol bilmem kaç Yorumla FakDıSistım +1 yıl @fanfinfooonnn y*vşaklar yavşar tatlım bizimkisi bir yaşam felsefesi. Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kalçayı boş ver elbise kötü tarzını değiştir ajs 0 0 Yorumla
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Boyun cok kisa sanki 1.44 falanmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boy 160 Yorumla MehmetCKM +1 yıl Iyi Yorumla
panteistpapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saol muhteşem tavsiye Yorumla panteistpapaz +1 yıl Biliyom Yorumla
ÇiftTerapisi Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Program hazırlasam uygular mısın 0 1 Yorumla fanfinfooonnn +1 yıl Çakal lan bu herkese aynı şeyi yaziyo Yorumla
evlimutsz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Fizigin cok guzel 0 2 Yorumla fanfinfooonnn +1 yıl Evlisin burada millete mi asılıyorsun sen Yorumla evlimutsz +1 yıl Bonsandim evli olsam girmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
O kadar abartılacak bir durum yok gibi belkide elbiseden öyle gözüküyor ama bir kaç kalça haraketi ve sukuat ile kalçalarının daha iyi olmasını saglayabilirsin 😂
çayı kahveyi şekerli içiyorsun direk onları bırak gerçekten etkiliyor. birde tam buğday ekmeği yemelisin.
Boyun uzun kilolu görünmüyorsun dert etme kiloyu iyisin.
Uzun deilim 161 gibi
Kilolu değilsin boşuna takma kafana 😊
valla çok güzel kalçan ve vücudun var bence o kalçana dokunmak isterim
Elbiseden bişey belli olmuyor ki bence gayet iyisin bi abartı var sanki :D
Bu kilolu halinde eğer biz ne yapalım 😅😅 gayet güzel fiziğin bence böyle kal sadece giyim tarzını değiştir.
porsiyonlarını yarıya düşürmen kafii bide abur cuburu kes
elbşse de bol göz yumuşması oluyor
Seni güzel bir kombinle çekici bir kadına çevirebiliriz:)
herkes o kalça öyle olsun diye uğraşıyor
Yaptım ama fazla oldu ben de spor yapmistim ama hoşlanmadım eritecem
Buzmu bu erisin hemen
bol kıyafet giymişsin nasıl yağ oranını anlayalım?
Bol mjjuuuuu
eveeet
Anlamıyorsan knka göz doktoruna gitmenin vakti gelmiş demektir
@fanfinfooonnn bence de göz doktoruna gitmeliyim gözlerim senden başkasını görmüyor
Yavşama sanatı vol bilmem kaç
@fanfinfooonnn y*vşaklar yavşar tatlım bizimkisi bir yaşam felsefesi.
Kalçayı boş ver elbise kötü tarzını değiştir ajs
Çok gibi durmuyor bilemedim
elbiseyi cikarman yeterli olur
Spor ile eritirsin squat yap
kilo aldigin halin mi bu
şu an boy ve kilo kaç
Boyun cok kisa sanki 1.44 falanmi
Boy 160
Iyi
yeni mi evlendin öyle bir izlenim var
Yeme
Saol muhteşem tavsiye