Ben 23 kız kardeşim 19 engelli abim 32 yaşında 3 ay önce annemin son evre beyne sıçramış akciğer kanseri olduğunu öğrendik 2 gün serviste kalabildik sonra yoğun bakıma alındı 2 ay yoğun bakımda kaldı bilinci ne açık ne kapalı diye göremedik o da bizi göremedi yalvar yakar doktorlar halimize acıdı annemle vakit geçirelim diye servise aldılar biz kaldık küçücük koltukta kardeşim ve ben kıvrıldık 17 gün serviste dünyanın en güzel yeriydi nolursa olsun annem yanımızdaydı. mucize şekilde gözünü açmaya kalkmaya çalışmaya konuşmaya çalışmaya başladı bizi anlıyordu gitmek iyileşmek istiyordu nolduğunu soruyordu sonra birden kötüledi bilinci kapandı ufacık bir enfeksiyon çoklu organ yetmezliğine götürdü annemi çok yorulmuştu yoğun bakıma alıcaz oradakş şartlarda yaşamı son bulsun dediler mecbur kabul ettim onun için ne en konforluysa dedim. Annemin türk filmlerinde bile olsa bu kadar olmaz dedirtecej kadar acı bir hayatı ve maalesef babam gibi bir eşi vardı. Bizi okuttu sabah 6 da benle birlikte kalktı okul için çay yaptı biz onun için vardık o bizim için. Sanki Kolumu kestiler canlı canlı kanıyor acıyor ve eksikliği ömür boyu sürecek nefes alırken içim içime batıyor daha yeni mutlu olacaktık ben işe girmiştim kardeşim öğretmenliği kazanmıştı. Çok zor her şey acabalar keşkeler aklımızdan çıkmıyor bugün 23. gün ona layık olabilmek için işime başladım ama karşımda fotoğrafı kalbimde o aklımda o. Ne olacak? Acı geçsin de istemiyırumki ondan kalan bir şey bu acıda. Elimde olsa bir nefes fazka alması için canımı vermezmiydim. Yaşayan var mı bu acıyı? Annem için napabilirim? Kardeşlerim için napabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılBaşın sağolsun Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun yaşamaya devam etmek zorundasın kardeşlerin için mezarına git dua et namaz kıl ibadet yap elden ne gelir başka Allah herşeyin sabrını verir unutma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kardeşim öncelikle annene Allah'tan rahmet diliyorum. Bu dünya sınav yeri. Bugün annen yarın sen, yarın baban herkes ölecek. Biz insanların çoğu hem kendimiz hem de sevdiklerimiz hiç ölmeyecek gibi dünyaya tapar olmuşuz ama farkında değiliz. Olmuş ile ölmüşe çare yok. Annen ölüm için ne kadar hazırdı bilmiyorum. Yani ahiret hayatı için İslâm şartlarını yerine getiren birimi değil mi bilmiyorum. Bu yüzden son nefeste imanlı mi gitti imansız mı onu da sadece Allah (cc) bilir. Benden sana tavsiye annen için gerçekten bir şeyler yapmak istiyor ve onu sevindirmek istiyorsan eğer. Kur'an okumayı öğren ve okuduktan sonra Allah'ım sen bu okuduğum ayetlerin her harfi için sevap yazdıysan bu sevabı annemin ruhuna hediye ediyorum diye dua et. Bu sayede annnenin amel defterine sevap yazılır ve günahları hafiflemeye başlar. Kabir azabı çekiyor ise bu duaların hürmetine Allah üzerindeki kabir azabını bile kaldırabilir. 5 vakit namaza başla her namaz sonrası sevap yazıldıysa yine aynı şekilde hediye et. Bu sayede annen mutlu olmaya başlar ve Allah isterse onun ruhuna senin rüyana gelmesi için izin bile verebilir senin okuduğun dualar vesilesiyle. Bu sayede sen de kendini şimdiden ahiret hayatına hazırlamış olursun. Allah Celle Celaluhu gani gani rahmet eylesin inşeAllah 🤲
10 Yorumla
+1 yılyaaaaaaaaaa çok üzüldüm okurken ağladım….. başınız sağolsun anne bu sonuçta herkesin annesi kendisi için çok kıymetlidir. başınız sağolsun mekanı cennet olsun. öncelikle bu durum için asla isyan etme allah bazen böyle dertler verir insanlara ve onları ölcer yapabileceğin tek şey annen için dua etmek🙏🏻 acının ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemem daha gençsiniz birde.. ama bir gün hepimiz öleceğiz bu acı bir gerçek. bende benim annemde herkesin annesi bir gün ölecek.. o yüzden kendizi mümkün olduğunca bırakmamaya çalışın. benim arkadasımın anneside camdan düşüp aniden öldü. ve ben yanındaydım onun destekçisiydim. arkadasım acıyı biraz olsun unutmak icin kendini işe verdi deli gibi çalıştı. bilmiyorum belki çalışmanız size iyi gelebilir. kardeşlerinize daha çok tutunun. allaha dua edebilirsiniz. anneniz için dua edebilirsiniz. asla ama asla isyan etmeyin olur mu. anneniz için bende dua edeceğim tekrar başınız sağolsun rabbim sabırlar versin sana ve kardeşlerine.. unutma ki bir gün hepimiz zengini fakiri iyisi kötüsü herkes ölecek her canlı ölümü tadacak. kendinizi mümkün olduğunca üzmemeye ve dualara vermeniz daha iyi olacaktır 😔🙏🏻
10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin. Okurken gözlerim doldu çünkü ben de annemi kaybettim 3 yıl önce. Ben tek çocuğum ama şansım babamın hep yanımda oluşuydu. Bizim ki de ne olduğu belirsizdi.. O kadar doktora gittik her şeyine bakıldı ama bir şey yok denilip eve yollanıldı.. Bir gece saat 4 sularında babamın bağırışlarına uyandım annem yatakta inleyerek yatıyordu komaya girmişti.. Sonra apar topar ambulansı aradık falan filan.. Zaten 24 saat sonra çoklu organ yetmezliğinden annemi kaybettik. Bilirim bu acının nasıl olduğunu. O özlem duygusunu.. Çok farklı bir duygu. Yavaş yavaş alışacaksınız ne kadar zor olsa da. Arada aklıma geliyor özellikle de gece saatlerinde. Ağlıyorum ama bildiğim en acı şey onu bir daha geri getirememek oluyor. Siz de aynılarını yaşayacaksınız ne yazık ki. Yavaş yavaş hayatın devam ettiğini ve üzülmenin bir çare olmayacağını anlayacaksınız. Benim babam var ama sanırsam sizin babanız hayırsızın teki. Abinde engelli diye çalıştırmazlar onu peki sen tek başına ne yapacaksın? Yemek işiydi temizlikti.. Okul masraflarıydı.. Allah sabır ve kolaylık versin... :(
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
127Cevap
- Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Allah her daim sizinle olsun. Sende dua etmekten vazgeçme herşeyin içinde vardır bir hayır.00 Yorumla
+1 yılBende annemi bu hastalığa benzer bir hastalıktan kaybettim. O hastane sürecini anlatırken sanki o anı yaşıyor gibi oldum. çünkü bende hemen hemen aynı şeyleri o çaresizliği yaşadım tarifi olmayan bir acı ama ne yazık ki yapacak bir şey yok hayat devam ediyor istediğin kadar ağla zirla aç kal isyan et hiçbir şeyi geri getiremiyoruz günlerce aç kaldım isyan ettim küfür ettim kimseyle konuşmadım taziye İçin gelen insanları evimizden kovdum ama hiçbir şeyi geri getiremedim kabullenmek çok zaman aldı ama sonunda kabullendim çünkü hayat böyle bir şey zor bir yer burası hemde çok zor ama güçlü durmak zorundayız başka çaremiz yok. Allah rahmet eylesin 🙏
20 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Allah sizlere de sabir versin
Bende annemi pankreas kanserinden kaybettim. Son 28 günü yogun bakimdaydi. Pandeminin en hızlı olduğu zamanlar. Bizde yalvar yakar haftada 1-2 kez gorebiliyorduk. Senin acını cok iyi anliyorum. Işe baslamakla en dogru karari vermissin. Daha cok zate ama zamanla alisiyorsun. Alışıyoruz ama eksikligi hep icimizde kalıyor. Sizde elinizden geleni yapmissiniz , savasamadik, bisey yapamadık diye kendinizi suçlamayin. Kardesler olarak birbirinize sarılın, kopmayin. Elalemin sözlerine bakarak asla birbirinizi kırmayın.10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Allah rahmet eylesin.
Hayatta her durum bizler için buna ölümde dahil, bizler de vademiz dolduğu an takdiri ilahi tecelli edecek ve vefat edeceğiz bu acı geçmeyecek bir ömür içinizde kalacak sevdiklerinde bir kaçını kaybeden biri olarak, söylüyorum ama bununla yaşamayı öğreneceksiniz zaman içerisin de acınız elbette hafifleyecektir ancak sanmayın ki bundan dolayı yaşayamam öyle değil aynı şekilde yaşamaya devam edeceksiniz, ama eksikliğini mutlaka hissedeceksiniz sizin yapmanız gereken ona layık bir evlat olabilmek ve kendi ayaklarınızın üstünde sağlam bir halde durmak en güzeli bu olacaktır, dik durarak sabrınızı korumaya özen gösterin ve kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin her ne olursa olsun, kendinize sımsıkı sarılmayı öğrenen bu dünyada en çok sizin size ihtiyacınız olacak..10 Yorumlaherkes dogar ve ölür
gidenler gitmistir, biz kaliriz bir basimiza
birini yitirmenin acisinin tarifi yok
ama ne yazik ki yeterince sansliysak hepimizin tatmasi gereken bir duygu
talihsizliginiz olmus ve cok erken yuzlesmek zorunda kalmissiniz
aciya gelince…
yureginizi daglayan bir aciyi muhtemelen omur boyu asamayacaksiniz
ama bu gulmenize engel olmayacak:
sabahlari yumurta tokusturmaniza…
yokus asagi bisiklet surerken sevincle haykirmaniza…
beyaz giymis bir kadin gordugunuzde gulumsemenize…
kahvenizi yudumlarken gozlerinizi kapatmaniza…
yeni yikanmis nevresim kokusunda huzurla uzanmaniza…
baharda yaban gullerinin kokusunu duymaniza…
bir balik pazarindaki tezgahlara bakarken urpermenize…
soguk su icerkenki doyumunuza…
istemeseniz de, ne kadar zor da olsa, hayatiniza devam etmeniz gerek
tum yasayanlar, yitirdiklerinin hatirasini golgesinde tasir10 YorumlaÖlüm haktır..
Allah'ın emridir..
Bu dünya ise fanidir, ebedi hayat olan yer ise ahiret hayatıdır.
Bu dünya ahiret de ki hayatımız hakkında imtihan yeridir..
Kolay değil, asla da unutamazsınız bazı şeyleri..
İçiniz acır, yüreğiniz yanar..
Lakin anneniz hakkında yapabileceğiniz en hayırlı şey; bol bol dua edin, günahlarının affını isteyin, Kur'an-ı Kerim'i okumayı bilmiyorsanız acilen öğrenin ve annenizin kabri başında ve evde sık sık Yasin-i Şerif okuyun.
Kur'an hatim edin..
Mümkün olduğunca hayır ve tasaddukta bulunun.
Ve ibret alıp, kendinizi de ona göre ahirete hazırlanın..
Elinde bavuluyla otobüse binmek için bekleyen yolcu gibi, her an hazır olun..10 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acın çok büyük biliyorum annen yaşından dolayı da ne yapacaksın ne ediceksin bilmiyorsun belki kaç defa başın sağolsun dedim hatırlamıyorum yine başın sağolsun ama sürekli bu soruyu kopyala yapıştır yapman doğru değil, kendini toparlamalısın hayat devam ediyor tüm sorumluluklar artık senin üzerinde dikkatli olmalısın biraz daha
13 YorumlaAllah rahtmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne desem bilemedim ki çok zor çok. Keşke anneler ölümsüz olsaydı.. Ama unutma ki hayat devam ediyor 2 kardeşinin de sana ihtiyacı var onlar için ayakta kalmalı savaşmalısın annene ne kadar güçlü bir kız olduğunu, gözlerinin arkada kalmaması gerektiğini göstermelisin...
20 Yorumla
+1 yılEski bir türk atasözü baba ölür otağı yıkılır, baba ölür oba yıkılır. Anne gittimi bütün düzen alt üst oluyor. Kimsede sahip çıkmıyor, heleki sorumluluğunu bilen bir baba yoksa evde çok zor çok iyi anlıyorum. Genç yaşta annemi kaybetmedim ama annem bitkisel hayatta gibi bir şey ne varlığı belli ne yokluğu bitkisel hayatta gibi bir şey çok üzücü ana şimdi daha güçlü olmalısın, birbirinize sımsıkı sarılın başka türlü ayakta duramazsınız
Allah yardımcınız olsun..21 Yorumla- +1 yıl
Ana ölür oba yıkılır olacaktı iki kez baba yazmışım
Mekanı cennet olsun 9 ay önce bende babamı akciğer kanserinden 1 hafta sonra da babannemi kaybettim yazdıklarının hissiyatinin tadını yarifini o kadar iyi anlıyorum ki ve o hiç geçmeyecek sanılan acı ama geçen ve benimde yaşadığım babam gidince o yalnızlık cagresizlik çocukken pazarda kaybolmuş hissi ama emin ol geçiyor alisiliyor unutulmasa da kabulleniliyor
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versın kardeşim. Bu acıyı yaşamadım ama birgün yasayacağım biliyorum ve şimdiden korkuyorum. Çaresi yok zamanla aglamalrın azalacak bazı günler özlemin artacak ama umudun kalmadıgı için yapacak bişeyin kalmayacak. Annenin istediği şeyleri yap , yapmandan mutlu olduğu şeyleri. Anca öyle rahatlarsın birazda olsa.
10 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Sizinde başınız sağolsun. Hepimiz ölücez hepimiz gidicez bu dünya kimseye kalmadı kalmayacakta şimdi kendimizi toparlayıp ona göre hareket etmek lazım bence ne güzel kardeşim öğretmenlik kazanmış sende çalışıyorsun. Bütün yük şimdi senin üzerinde tabi ki onu biliyorum. Ama bi yakınını değil anneni kaybetmekte büyük bir sorumluluk getiriyor maalesef Allah seninde yaedımcın olsun şimdiden10 YorumlaAllah rahmet eylesin , sabır versin. Güçlü olman lazım kardeşlerin için eminim ki annen böyle olsun isterdi. Ağlamayı bırak annen daha çok üzülür ağlarsan o seni görüyordur
12 Yorumla
+1 yılO acı hiç birşekilde tarif edilemez biliyorum allah kolaylık versin ne diyim.. ağlattın beni.. annen için dua edebilirsin. O sonsuzluğa gitti.. çok yoruldu diyosun ya o orada dinlenicek. Acın hiç dinmicek o boşluk hiç dolmicak.. herkes bişey söylüyo büyük ihtimalle kimseyi duyma tamam mı..
02 Yorumla- +1 yıl
İnşaallah canım
Çok üzüldüm allah rahmet eylesin fakat bu böyledir. Asıl ölen kalanlardır hep, onun hikayeside bu kadarmış canım. Şu an acın çok taze hayatın bize sunduğu bu herkes bir gün o anı yaşayacak, umarım tez zamanda acın diner diyeceğim ama hiç bir zaman geçmeyecek yıllar geçsede.
İçin daraldığında yazabilirsin bana.10 YorumlaSağlık konusunda 309 cevap paylaştı. Acını derindne hissettim merve.. Allah kalanlara sağlık sıhhat versin.. anneninizin mekanını cennet etsin kabrini geniş ferah tutsun Allah... o acı geçmez ama alışır insan zamanla.. sabr ve zaman.. inşallah her şey yoluna girere..
10 YorumlaAnam gitti babam gitti acısı unutulmaz zamanla azalır
Sizlerde ana baba olacaksınız bu sebeple şimdiden gelecek için çalışmalısın çünkü kendi aileleriniz sizin her şeyiniz olacak başın sağ olsun mekanı cennet olsun10 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne yapabilirsin çalıştığın işte devam edebilirsin kardeşinde okuluna devam etmeli ve bitirmeli sana yük olacak olan abin ise de durumu tam nasıl bilmiyorum o yüzden onun içinde tam bir şey diyemiyorum.
10 YorumlaAnnemi kaybedeli 7 yok oldu 15 yaşımda kaybettim annemi o kadar zor Kİ anlatması tarifi bile olmuyor. Ve şu an 23 yaşındayım evin tüm yükleri üzerimde işten gelip evle ilgileniyorum daha sonra KPSS ye çalışıyorum üzerimdeki bu kadar yüke rağmen annemin geri de biraktıklarını ayakta tutmaya çalışıyorum … Allah kimseye anne acısı yaşatmasın 😔
20 YorumlaÖncelikle Başın sağ olsun içim buruk oldu. Annende şanşlı biriymiş ki sizin gibi cocukları yetiştirmiş, annen seni illaki görür kendini fazla üzmemeye çalış, onun için dua et, annenin adına hayır yapabilirsin.
Allah rahmet eylesin10 YorumlaNur içinde yatsın
O sizin ağlamanızı değil , güçlü olmanızı mutlu olmanızı isterdi
Onun sizden beklediği kuranı kerim okumanızdır.
Ahirette her insan sevdiğine kavuşacak.10 YorumlaSağlık konusunda 421 cevap paylaştı. Bende 20 yaşında babamı kaybetmiştim hiç bir rahatsızlığı yoktu birden bire ani kalp krizi ile kaybettik
10 Yorumla
+1 yılAbicim bak allah sabir versin ama bu sekilde unutamazsin. Bu soruları sormaktan ve düşünmekten vazgec. Ölenle ölünmuyor. Hayat devam ediyor. Eksikligi hissedilir ama bu sekilde kendini uzmekten baska faydasi olmaz. Kendini de kanser edersin
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Rabbimiz Şafi isminin hürmetine şifalar versin. Engelli kardesinizden dolayıda size sabırlar diliyorum.
Dünya imtihan dünyası kimi öyle kimi böyle
Rabbimiz üzerinize yağmur gibi sabır yağdırsın.00 YorumlaBaşın sağolsun arkadaşım ya çok üzüldüm. Keşke annen için elden bir şey gelse. Şu an elimden gelen tek şey bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluk diliyorum sana ve kardeşlerine. her şey gönlünüzce olsun...
00 Yorumlaçok üzüldüm lan allah rahmet eylesin sizede sabırlar diliyorum
10 Yorumla
+1 yılBizim komsuda kolon kanserinden öldü , kızı da üzüldü ama gördüğüm kadarıyla sapasağlam
10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin Başınız sağolsun çok iyi Anlıyorum. Bende kaybettim.
10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet etsin annenize size de sabırlar dilerim
10 YorumlaAllah yardımcınız olsun
Aneninizn mekanı cennet olsun
Dualarımız. kardesinle10 YorumlaAllah Rahmet Eylesin Ruhu Şad Olsun Mekanı Cennet Olsun Allah Sabırlar İhsan Eylesin Allah Sana Dayanma Gücü Eylesin Ne Denirki Başka Sadece Allah Size Güç Kuvvet Versin
-VESSELAM-00 YorumlaSağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Allah şifa versin, annen için yapabilecek tek şey dua etmek, geri kalanı doktorların ve onun azmine bağlı. Bazen azimde sonuçsuz kalıyor ama olsun. Sen kardeşlerine iyi bak, onlara rol model anne ol
00 YorumlaAllh rahmet eylesin mekanı cennet olsun artık dik durma zmanın ağlarsan güçsüz düşersin annen güçlü olmaın ister kesinlikler güçlü ol inşaal
10 Yorumla
+1 yılBaşınız sağ olsun. Okurken acınıza ortak oldum. Hayat bu bazen kimsenin elinden bir şey gelmiyor.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılannen icin yapacagin teksey kardesini okutup butun kardesler basarili olup iyi gecinmek
00 Yorumla - Sağlık konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılBaşınız sağolsun zor bir süreç atlatmak zaman alacaktır
10 Yorumla Allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun Allah sabırlar versin dua et imkna varsa yayır yap yoksullara acı geçmez yaptığın hayırlar raahtlatır onu mutlu edeceğiinidüşünmek
02 YorumlaAllah yardımcınız olsun
13 YorumlaSağlık konusunda 993 cevap paylaştı. Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.. ben babamı kaybettim yıllar önce ve neredeyse aynı şekilde. Acıda olsa hayat devam ediyor.. yaşamaya bak..
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah günahlarını affetsin.
Hepimiz öleceğiz, yok oluş olarak bakma sadece boyut değiştirdi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşın sağolsun allah güç kuvvet versin size zor ama hayat böyle hepimizin bir gğnü var gün geldiğinde hepimiz bu fani dünyadan göç edecez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesini kaybetmiş bir kardeşin olarak yazıyorum sana. Annelerimiz için yaşıyoruz onları mutlu etmek için sürekli savaşmak gerekiyor allah rahmet eylesin meleklerimize
01 Yorumla- +1 yıl
Amin. Yaşamadan anlaşılabilecek bir acı değil bu. Aldığım her nefeste ona layık olma çabası ama onun eksikliğinin acısı var. 3 ay öncesine kadar annesinin tatlı kızıyken şimdi annesini kaybetmiş evin annesi olmuş biri oldum. Anneme de dua eder misiniz adı zeynep
Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. başınız sağolsun.. çok üzücü..
10 YorumlaHakkınız da hayrlısı olsun kardeşim
10 Yorumla
+1 yılMekanı cennet olsun. Seven sevdiğiyle beraberdir...
00 YorumlaAllah rahmet eylesin aileyi sen ayakta tutacaksın güçlü ol
00 YorumlaNe desek yetersiz gelir Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcınız olsun kardeşlerinize ve size güç kuvvet versin sabır versin. Mücadele vermişsiniz onun yorgunluğu var bu sizi daha da güçlendirecek
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizinle konuşmak istiyorum. Yardımcı olmak istiyorum yani psikolojik olarak. Bana mesaj atabilir misiniz? @mrvtprk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm çok zor bı durum aynı hastalıktan bizde babamı kaybettik lütfen dinç durun kardeslerinle beraber çok zor bı durum Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün KURAN okuyacağım ve annene de hediye edeceğim mekanı cennet olsun inşallah ALLAH SABIR VERSİN
01 YorumlaÇok üzücü allah sabir versin
00 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin, dik dur
00 Yorumla
+1 yılBen yaşadım bu durumu takip etme şansın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne acısı zordur. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah 😔
00 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başa çıkmak gerçekten zor başın sağolsun
00 Yorumla
+1 yılbaşınız sağolsun 🥺 ALLAH yar ve yardımcınız olsun
00 YorumlaAllah sabır versin kardeşim zor gerçekten
00 YorumlaBen de annemi kaybettim
00 YorumlaHayatın gerçekleri alışmak gerekir
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi