Annemizi genç yaşta kaybetmek?

Ben 23 kız kardeşim 19 engelli abim 32 yaşında 3 ay önce annemin son evre beyne sıçramış akciğer kanseri olduğunu öğrendik 2 gün serviste kalabildik sonra yoğun bakıma alındı 2 ay yoğun bakımda kaldı bilinci ne açık ne kapalı diye göremedik o da bizi göremedi yalvar yakar doktorlar halimize acıdı annemle vakit geçirelim diye servise aldılar biz kaldık küçücük koltukta kardeşim ve ben kıvrıldık 17 gün serviste dünyanın en güzel yeriydi nolursa olsun annem yanımızdaydı. mucize şekilde gözünü açmaya kalkmaya çalışmaya konuşmaya çalışmaya başladı bizi anlıyordu gitmek iyileşmek istiyordu nolduğunu soruyordu sonra birden kötüledi bilinci kapandı ufacık bir enfeksiyon çoklu organ yetmezliğine götürdü annemi çok yorulmuştu yoğun bakıma alıcaz oradakş şartlarda yaşamı son bulsun dediler mecbur kabul ettim onun için ne en konforluysa dedim. Annemin türk filmlerinde bile olsa bu kadar olmaz dedirtecej kadar acı bir hayatı ve maalesef babam gibi bir eşi vardı. Bizi okuttu sabah 6 da benle birlikte kalktı okul için çay yaptı biz onun için vardık o bizim için. Sanki Kolumu kestiler canlı canlı kanıyor acıyor ve eksikliği ömür boyu sürecek nefes alırken içim içime batıyor daha yeni mutlu olacaktık ben işe girmiştim kardeşim öğretmenliği kazanmıştı. Çok zor her şey acabalar keşkeler aklımızdan çıkmıyor bugün 23. gün ona layık olabilmek için işime başladım ama karşımda fotoğrafı kalbimde o aklımda o. Ne olacak? Acı geçsin de istemiyırumki ondan kalan bir şey bu acıda. Elimde olsa bir nefes fazka alması için canımı vermezmiydim. Yaşayan var mı bu acıyı? Annem için napabilirim? Kardeşlerim için napabilirim?
Annemizi genç yaşta kaybetmek?