Buraya bunu dert yanmak için yazmadım arkadaşlar. Sadece annelere iyi bakın diye yazdım.
Anneler ölür mü?
Buraya bunu dert yanmak için yazmadım arkadaşlar. Sadece annelere iyi bakın diye yazdım.
Kurban olurum sana ya, seni anlamam mümkün değil anne çok başka bir şey ama ben de babamı kaybettim. İnsan kolu kanadı kırık hissediyor. Birini daha kaybetme korkusuyla yaşıyorsun sürekli. Canım benim, Allah rahmet eylesin diyeceğim ama ben böyle dediklerinde bile kızıyorum içten içe. Ölmedi ki diyesim geliyor. Başın sağolsun diyorlar, baş mı kaldı diyorum içimden. Güçlü ol kuzum. Ailenin geri kalanına destek ol, kardeşlerin varsa onların sana ihtiyacı var şimdi. Ve kendini çok kötü hissettiğinde konuşacak birileri olsun mutlaka yanında. İçine kapanma.
Benim en yakınım annemdi. Günüm onunla geçerdi. Bir dakika yanından ayrılmazdim birşey olur korkusuyla.
Benim babam da benim idolümdü. Her zaman onun gibi olmak isterdim, istiyorum. Bu da bizim sınavımız. Sana geçecek demeyi o kadar çok isterdim ki. Geçmiyor ama bu acılar. Sadece kabuk bağlıyor. Güçlü kal kardeşim. Annen güçlü olmanı isterdi.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Rabbim tüm sevenlerine sabır versin mekanı cennet olsun
Amin
Annelerde ölüyor, babalarda, evlatlarda.. Bizde öleceğiz. Belki bir anne, baba olduktan sonra, belki bugün belki yarın. Önemli olan ölmek değil aslında. Ölüme hazır olmak.. Ne diyo üstad? Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber, hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber... O halde güzellikler biriktirmeliyiz. Nefret, kin değil güzellik kurtaracak bizi... Başın sağolsun. Allah sabırlar versin. Geride kalanlara uzuun sağlıklı ömürler diliyorum..
Ne güzel yazmışsınız öyle ama insan kaldıramıyor
İzledigine eminim. Oğluna kavuştu. Daha ne olsun
Hepimiz ölücez ölümlü dünya. Bundan 100 yıl sonra bu sitedeki üyelerin hiçbiri bulunmayacak. Önemli olan bu dünyada ne yaptığındır. Hayat devam ediyor ve hepimiz bir gün ölümü tadacağız. ve ölüm bir son değil başlagıçtır. Başın sağolsun.
Annemden önce ölmek isterdim ve hep bunun için dua ederdim
O zaten 3 evladını kaybetmişti. Acıyla yoğurulmustu
Cevap
13Cevap
Okurken bile tüylerim diken diken oldu. Allah mekanını cennet eylesin Allah sana sabır versin :(
Ama şunu unutma herkesin gideceği yer orası elbet tekrar görüşüceksin annenle üzme kendini.
Cidden görür müyüm onu
Görürsün tabi ama zamanı gelince...
Belki bir gün
O bir günü Allah bilir herkesin bir günü var :(
Hımm olabilir benimde babam oldu hem de 19 yıl önce ben hiç babamı görmedim ve hiç kimseye baba demedim işte hayat bazen böyle b*kluk yapabiliyor ondan dolayı sabredecksin yapacağın hiç birşey yok
İnsan dayanamıyor yani bak millet sırf yetim kaldı öksüz kaldı demesin diye ayakta durmaya çalışıyorsun bir şeyleri becermeye çalışıyorsun ama gece oluyor beynin uyuşuyor. Aklına geldikçe beynin yok oluyor.
Zaten geceler en pisi dir insan gündüz hiç aklına gelmiyor gece tek başına olunca olaylar farklı oluyor
Sen yine şükret 20 yıldır annenleymissin ben hayatımda hiç babamı görmedim sadece fotoları ile biliyorum onlara bakıp kaç paket sigara bitti kaç şişe alkol bitti anlatabildim mi?
Anne farklı be
Hımm olabilir neyse ya başın sağ olsun allah rahmet eylesin ☺
Bende 7 yasında ailemden ayrıldım ve halen ayriyim sevgi falan görmedim.. :\
Allah yardımcın olsun.
Ya kıyamam sana kuzu başın sağolsun.
Mekanı cennet olsun inşallah
Umarım teşekkür ederim
Ben ona bişey olucak diye aklım gidiyor :(
Başın sağolsun.. Rabbim huzur versin yattığı yerde..
İnanır mısın her yapacağı hareketi tahmin ederdim. Basacağı halıyı dahi düzeltirdim ayağı kayar düşer su olur bu olur diye herşeyi hesaplardim
Kurban olurum yaa 😪 sen ne güzel bir yüreksin öyle..
Ama öyle olmuyormuş annen rahatsız onun yanındaki yatakta yatıyorsun sabah 5 buçuk sıralarında gözünü açıyorsun bir bakıyorsun annen gidiyor. rüya sanıyorsun ama değil. Bağırıyorsun yardım istiyorsun ama o zamana kadar sen elini tutarken önünde veriyor canını. Nefes alıyor nefesini veriyor ve bitiyor.
Dünyanın bütün dertleri boş değil mi? Herşey anlamsızlaşıyor
66 gündür adım attığım yeri bilmiyorum ama attığım adımın hesabı yok bunu biliyorum
Ona dua edelim.. ona iyi gelecektir.
O yatıyor ama yattığı yere gidemiyorum canım acıyor.
Sen burda bizimle kal.. Onun sana dünyada ihtiyacı var.. dualarına ihtiyacı var
O benim meleğimdi artık gerçek bir melek oldu.
Annem benim herşeyim. Bazen onu kaybettiğimi düşününce bile gözlerim doluyor.. Başın sağolsun 😔
Hep ağlardim düşününce aklıma bile getirmek istemezdim. Ama ellerimde gözümün önünde gitti.
Allah rahmet eylesin kardeşim
Sagolasin
Başın sağ olsun allah rahmet eylesin her canlı ölümü tatacaktir önemli olan hazirlikli olmak
dün annemin bir arkadaşı trafik kazasında ölmüş, bir tane kızı varmış, onun adına üzgünüm, ne büyük bir acıdır.
Aslına bakarsan anneler ölmez, taaki biz ölene kadar.
Benim ne anne ne baba toprağa vereli 15 yıl oldu başın sağolsun
Başın sağolsun demek isterdim ama bu kelimeyi söylemek çok zor geliyor.
Yok zaten başımız gitti kardeşlerimle büyüdük ama anne baba ölse de yasanılıyor alışıyorsun
sevdiğimiz herkes birgün ölecek
Basin sağolsun Allah rahmet etsin
Amin
Anneler ölmemeli..
Gidiyorlar. Elinden yavaşça kayarak.
26 subat 2017.
09.08.2017..
Ağlasan da sizlasan da giden gelmiyor bunu anladım
Dökemeyecek hale gelirsin. Damarların kuruyasiya kadar dökmüşsündür çünkü.
Ben o kadar güçlü değilim ya da ne deniliyorsa artık.
İçmek bize göre değil şimdi kalkıp gitsem alsam hakkımda neler neler düşünülür. Siz acinizi böyle hafifletmeye çalışıyorsunuz çünkü siz onu aldığınızda kimse ağzını açıp laf etmez ama kız olmak o kadar kötü ki.
Olmesin
Öldü.
Amin umarım.
Herkes ölür
Vefat etti
Allah rahmet eylesin
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar