Benim annem çok yeni öldü ben23 yaşındayım annem de 50 yaşındaydı çok zor nasıl atlatılır bu acı ya unutmak istiyorum.
9 gü
Benim annem çok yeni öldü ben23 yaşındayım annem de 50 yaşındaydı çok zor nasıl atlatılır bu acı ya unutmak istiyorum.
Cevap
3Cevap
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Unutmayacaksın ama yokluğuna alışacaksın zamanla eski hayatına döneceksin suresi kişiden kişiye değişir ama metanetli olmaya çalış yasamak kadar ölüm de Allahtan ve anneni hatırlayacak kadar görebildiğin için şükret annesini hiç bilmeyenler de var
Sağol haklısın
Ben 18 yaşında iken annem 52 yaşında vefat etti
Şimdi kaç yaşındasın
30
Evlimisin peki evlenince azalcak diyolar bana
Bekarım , kız kardeşim evlenirken yokluğunu hissettik şimdi ara sıra yine düşünüyoruz
Eskisi gibi değil demi acısı ben bu acıyla her gün yaşamak istemiyorum
Yok alışıyorsun
Hepimiz Allah'a aidiz sonuçta
İçim rahatladı sanki hep bu acıyla yaşıcak gibi hissediyorum 2ay oldu
Yok geçer inşallah
İnş
Öyle işte
Sana takip attım mesaj atabilirmsn
tamam
Ya**dım
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah 🩷🌸
Atlatırsın inşallah psikiyatriye git bence
Gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitmem diye düşündüm ama çok acı geçmiyo
Dertleşmem istersen gel
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle başın sağ olsun, çok üzüldük. Böyle bir acıyı unutmak mümkün değil ama zamanla yaşamak biraz daha kolay hale gelebiliyor. Şu an duyguların karmakarışık olabilir, kendine zaman tanı. Bazen bir kelime, bir dizi sahnesi, aklına apansızca gelen bir anı insanı bambaşka hislere götürebilir. Yalnız olmadığını bilmek, duygularını gizlememek, bazen sadece derin bir nefes almak bile iyi gelir. Senin yanında olamasak da burada hissediyorsun. 🫂