Sağlık Okul ve iş hayatı spor /diyet programınızı etkiliyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Ciaooo aşkolar🦇Genelde belirli bir süre sonra ara veriliyor veya devam edip adapte olanlarda mevcut. Peki ya siz hangi taraftasınız?#diyet #spor #dalinlivodka #androm Okul ve iş hayatı spor /diyet programınızı etkiliyor mu? Cevapla İş Soruları Aşk Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Lor3n Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl öncelikle hoş geldin tekrardan yani sporu etkiler ama diyeti etkilemez benim icin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoşbuldum🌸 tanıyor muyum? Yorumla Lor3n +1 yıl KS de bu hesabi açtığın ilk zamanlar konuşuyorduk Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Pek etkilemiyor düzenli fitness yapıyorum 1 0 Yorumla
LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 +1 yıl İster istemez etkiliyor ama ben müsait olduğum zamanları çok iyi değerlendirmeye, önceden planlama yapmaya çalışıyorum. Bu şekilde idare ediyoruz. 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Genelde evde yapıyorum diyet yaptığım sürecede kiloda almam 2 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayır hiçbir şeyi etkilemeyecek kadar boş vaktim oluyor 1 0 Yorumla
Giselle8 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl 7. Siniftan beri spor yapmamış sağlıksız bir sağlıkçıyım 👍 1 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsan bir şeye vakit bulmak isterse illaki buluyor yaSpor yaparken eğer günün sonuna tıkıştırmadıysam illaki yapacak vaktim oluyordu 0 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evet zor oluyor ama bir okadarda dinlendirici oluyor. şu an için bir spor hayatım yok ama. 0 0 Yorumla
yayeterbe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İşim spor ve dans🤗 bizde diyet yok yaptıktan sonra tatlı gömmece😍 1 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İş hayatım ve enflasyon fazlasıyla etkiliyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Etkiliyor maalesef 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar