Sonrasında karbonhidrat yemek gerektiğini biliyorum ama geç saat diye yemiym dedim fakat açlıktan fenalaşır gibi oldum Ne yemeliyim örnek? peynir ekmek?
Spor yapmadan da kilo verilir fakat spor yapmak önemlidir amacın kilo vermek mi yani teknik olarak tartıda zayıflamak mı yoksa fit bir görünüme mi kavuşmak.
eğer fit bir görünüm ise evet spora devam etmelisin. fit görünüm tartıda ki kilo ile alakalı değil kas ve yağ oranıyla alakalıdır.
kas kütleni arttırmak için spor şarttır. öncelikle yağlardan kurtulmak için aldığın karbonhidratı nelerden alacağına dikkat etmen gerekir. Makarna, Prinç, Ekmek bunları kesmelisin, abur cuburu, şekerli şeyleri, işlenmiş çoğu yenilebilirleri kesmen gerek.
Karbonhidrat için Doğal meyve, Sebze, Bulgur, Yulaf gibi besinlere yönelmelisin. yapabiliyorsan kalori hesabı yapmalısın yapamıyorsan da dediğim gibi Basit karbonhidratlardan uzak dur.
Tabi ki fit bir görünüm amacım yani aynen biliyorum aynı kiloda görünüp tartıda ama içine giremediğm elbiseye girebilrm yani amacım yağ kütlemi azaltıp,40bedene düşmek
Kalori açığı çıkartıp dediğim gibi sağlıksız basit karbonhidratlardan, şekerden uzak durur sağlıklı karbonhidratlar alırsan sağlıklı yağlar ile beslenirsen neden olmasın
Çavdar ekmeği, beyaz bakkal ekmeğine göre çok daha faydalı :D fıstık ezmesi de şeker oranı az ise problem yaratmaz bende tüketiyorum tamamen şekersiz. bunları yemenizde sakınca yok ama bu saatde gerek yoktu :D sporlarınızı daha düzgün saatde ve beslenmenizi ve uykunuzu düzene sokmanızı da tavsiye ederim :D :D
teknik olarak reçelde karbonhidrat şeker diye adlandırdığımız şey basit karbonhidrattır temelinde. makarna da aynı besin değerini içerir birbirlerinden pek farkları yok maalesef. Basit karbonhidrat önermiyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 dilim ekmek ve salatalık ye kilo almanı engelleyecek
Selam!
Hem sağlıklı ve güzel bir vücuda sahip olmak hem de ücretsiz bir şekilde beslenme takibi ister misin?
Detayları öğrenmek istiyorsan bana yaz 😉😊
Nasıl bir spor yapıyorsun ve amacın ne
Minik ağırlıkla fitness
Kolumdaki sorundan dolayı 1 kg😓
6kilo vermek amacım ama ömür boyu devam edilen spora inş
Spor yapmadan da kilo verilir fakat spor yapmak önemlidir amacın kilo vermek mi yani teknik olarak tartıda zayıflamak mı yoksa fit bir görünüme mi kavuşmak.
eğer fit bir görünüm ise evet spora devam etmelisin. fit görünüm tartıda ki kilo ile alakalı değil
kas ve yağ oranıyla alakalıdır.
kas kütleni arttırmak için spor şarttır.
öncelikle yağlardan kurtulmak için aldığın karbonhidratı nelerden alacağına dikkat etmen gerekir. Makarna, Prinç, Ekmek bunları kesmelisin, abur cuburu, şekerli şeyleri, işlenmiş çoğu yenilebilirleri kesmen gerek.
Karbonhidrat için Doğal meyve, Sebze, Bulgur, Yulaf gibi besinlere yönelmelisin. yapabiliyorsan kalori hesabı yapmalısın yapamıyorsan da dediğim gibi Basit karbonhidratlardan uzak dur.
Tabi ki fit bir görünüm amacım yani aynen biliyorum aynı kiloda görünüp tartıda ama içine giremediğm elbiseye girebilrm yani amacım yağ kütlemi azaltıp,40bedene düşmek
Kalori açığı çıkartıp dediğim gibi sağlıksız basit karbonhidratlardan, şekerden uzak durur sağlıklı karbonhidratlar alırsan sağlıklı yağlar ile beslenirsen neden olmasın
Çok tşkler 🙏
Peki çavdar ekmeğine fıstık ezmesi sürüp yedim spor sonrası aşırı acıkınca, yanlış mı oldu🙈
Hala doymadm da😂🙈
Çavdar ekmeği, beyaz bakkal ekmeğine göre çok daha faydalı :D
fıstık ezmesi de şeker oranı az ise problem yaratmaz bende tüketiyorum tamamen şekersiz.
bunları yemenizde sakınca yok ama bu saatde gerek yoktu :D sporlarınızı daha düzgün saatde ve beslenmenizi ve uykunuzu düzene sokmanızı da tavsiye ederim :D :D
Haklısınız😀🙈
Benmki de şekersiz
Of işte gece otrmayı sevmek kötü 😢yatym ben hemen bari😂
Yatın yatın yatarken aç yatmaya çalışın yani uyumadan 2 3 saat kadar öncesinde bir şey yemeyin bu da önemlidir.
Hem saglık hem yağ kaybı açisindan.
Bende uyucam şimdi zaten sözde öneri veriyoruz 😅😅😇
Ya onu da biliyorum aslında 🙈🙈😅
olsun bu yaşta bu olgunluk bravo sizi tebrik ederim cidden 😊 geç yatmanıZ önemli değil, tek kusur bu olsun😃
O sizin ince bakışınız efenim bazen olgunuz bazen çocuğuz 😂
Siz de her şeyi biliyonuz aslında ama uygulamıyonuz sanırım :)
Evet yani 40 yaşında olunca bu yaşa kadar çok şey okuduk 😂🙈 ben de her zaman çocuğum, sorunum o🤣
Kaç hissettiğin daha önemli bence 😅 ne kadar güzel..
Tşkler😅iyi geceler görüşürüz ☺️
İyi geceleer :)
Gecenin vakti spor mu yapılır, o saatte kaçıncı rüyanda olman lazım
Evde karbohidrat olarak hazır ne var
Yulaf😃
Tamam yulaf ye ekmek yiceğine hem daha tok tutar seni
Tşkler tatlm
Ne sporu yaptın bu saatte?
Makarna
Dalga geçme ya
Ne dalgası karbonhidrat işte sanki reçel ye dedik
😂😂
teknik olarak reçelde karbonhidrat şeker diye adlandırdığımız şey basit karbonhidrattır temelinde. makarna da aynı besin değerini içerir birbirlerinden pek farkları yok maalesef.
Basit karbonhidrat önermiyorum :)
Evet sağlıklı karbonhidrat değil haklısın
✨✨
hurma
Ölürsün