Yeme & İçme Karnım acayip açıktı kalkıp yesem mi yaa dün gece de aynısı oldu? TarantulaTuçiş Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yarım ekmek gömdüm yanında bişeylerle ohh 😂hadi iyi geceler Karnım acayip açıktı kalkıp yesem mi yaa dün gece de aynısı oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. ye bence 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Nefsinize hakim olun bence. Bu saatte yemek mi yenir. 0 0 Yorumla
Snsnsnb Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşırı kilo aldırıyor bu saatler. Sağlık için de iyi değil tavsiye etmem ama akşam yemediysen bir şeyler atistir tabii. Acından ölme. 1 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kalkıp ye afiyet olsun 1 1 Yorumla TarantulaTuçiş +1 yıl Eyv Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Ye ye aç yatma 1 1 Yorumla TarantulaTuçiş +1 yıl Eyv Yorumla
barbie34bombom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ay ye gitsin aşk 1 1 Yorumla TarantulaTuçiş +1 yıl Eyv Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ye gitsin 0 1 Yorumla TarantulaTuçiş +1 yıl Yedim zaten 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ye bence
Nefsinize hakim olun bence. Bu saatte yemek mi yenir.
Aşırı kilo aldırıyor bu saatler. Sağlık için de iyi değil tavsiye etmem ama akşam yemediysen bir şeyler atistir tabii. Acından ölme.
Kalkıp ye afiyet olsun
Eyv
Ye knk
Yeme. Sonra cropa sığmıyor göbeğin 😅
Bu saatte kilo olur et olur yedikleriiin
Ye ye aç yatma
Eyv
Ay ye gitsin aşk
Eyv
Ye gitsin
Yedim zaten 😂