Alerjisi olmayan herkes kullanabilir, birer çay kaşığı kullanıldığı için tansiyon yüksekliği vs yapmıyor ve yoğurt bunu dengeliyor zaten.
#tutku 🖤

Hayır yoğurt kürü değil de ödem attırıcı sütlü bir detoks tarifim var.
Bir french pressin içine 1 tatlı kaşığı doğal yeşil çay, 1 çay kaşığından biraz fazla toz zencefil, 1 çay kaşığı tarçın at. Aynı zamanda 1 fincan kadar sütü cezvede pişir kaynasın. Kaynayınca sütü french pressteki karşıma ekle. Karıştır. 10-15 dk kadar bekle, demlensin. Sonra fincana koy karıştır iç.
Bunu günde 4 kez, sabah kahvaltı öncesi, öğlen, akşam üstü ve akşam iç. Ama sadece günde 1 öğün yemek yenilecek. O da kahvaltı. Onun dışında acıktıkça çiğ kuruyemiş (badem, leblebi, kuru üzüm gibi), meyve, sebze yiyebilirsin. Kahvaltıda dahi ekmek, hamur işi, tatlı yok. Tatlı isteğinde kuru kayısı, hurma, meyve yenilebilir. Çay, kahve şekersiz içilebilir. Su bol bol içilsin.
Yalnız bu detoks sadece 3 gün boyunca yapılıyor. Fazlası zararlı olur. Ayrıca kronik bir hastalığın varsa zararlı olabilir, kalp, tansiyon, şeker gibi hastalığı olanlara önerilmez.
Teşekkürler tavsiyen için, kullanmak isteyenler lütfen sonuna kadar okusun.
Kilo vermek isteyen kalori yakacak. Kalori yakmak isteyen bizim köye gelsin. Onu köy işlerinde çalıştırsayım. Karnını tıka basa doyursun her gün. Ama ona rağmen her ayda 5 kilo vermek garanti 😂
Nere sizin köy 😃
Anlarım köy işlerinden😀
Cevap
14Cevap
Hayır yok.
Ben yeşil çay iciyorum aç karnına. Acı çehre çayı da keşfettim. Elbette hiçbiri yemeyi kesmeden ve hareket etmeden tek başına işe yaramıyor
Öyle tabi acı çehre bağırsakları çalıştırır diye biliyorum
Evet içinde yeşil çay ve bir kaç ot daha varmış karışım şeklinde aldım onu içiyorum işte sabahları
Anladım, umarım işe yarar 😊
Umarım 💃
yogurt lımon suyu pul biber.
ilk 3-4 gun cırcır olusumu olur lakin fayda gorursunuz.
yatmadan once yenecek.
Anladık 😀
cırcır dıyom .
anla tabi.
5-7 kılo 15 gunde .
Sağlıksız
camış gibi yemişler nası cıkacak o yağlar?
Hahah tamam haklısın sustum
ok.
Ama bilinmeyen bir gerçek ki, süt ve şarküteri ürünleri de deri altında su tutuyor. Evet yoğurt yararlı ama su tutumuna sebep oluyor.
Hmm, bunu bilmiyordum. Şişkinlik hissi yapar ama ödem tutar mı bilmiyorum
Evet bir ara kırmızı pul biber limon ve yoğurt karışımını denemiştim faydasını gördüm.. yağ yakıcı özelliği var...
Öyle evet
zerdeçal pul biber chia tohumu ve yoğurt bayağı yararı varmış diye duydum
Evet chia tok tutar
evet fakat 2-3 günde bir yapmak gerekiyormuş sanırım yani ara öğün olarak kullanılabilir
Yulaf ezmesi, üzerine kırmızı biber, tarçın ve zencefil katıp karıştırıyorum. Sonra ne iştah kalıyor ne de siftah..
Kulağa pek hoş gelmedi 😬
Hoş gelmeyen nedir?
Çok karışık
Kırmızı biber metabolizmaya iyidir, Tarçın da sindirime.. Zencefil de akciğerin düzene girmesini sağlar. Yulaf ezmesi ise iştahı keser. Yoğurda karıştıyoruz bunu yalnız. Sanırım karışık olan kısmı bu.. Belirtmemişim.
Yok tarçın şekerli gibi ya diğerleri tuzlu tat gibi onun için karışık dedim 😀
Aslına bakardan dengeyi sağlar. İştahı kesmesinin nedeni de budur.
Anladım, teşekkürler.
Rica ederim. 👋
Yoğurt ve siyah susam gece yatmadan önce tüketilmelidir
Susamın etkisi nedir?
Evet faydasını biliyorum ama yağ yakıcı etkisini duymamıştım, teşekkürler.
öleceğimi bilsem yemem..
hiç sevmiyorum yoğurtla sütü..
O kadar da büyük konuşma 😀
tamam tamam peynir yerim :)
Kalsiyum önemli 😀
Yoğurt değil de aralıklı oruç çok iyi.
Evet, yağ depolarını hareketlendirir aralıklı oruç
Ev yoğurdu yiyin zerdacalli. Bol lahana suyu için bende çok etkili oluyor kilo almıyorum
Hiç kilo vermek için uğraşmadım şükürler olsun 😄
Hava mı attın sen 😀
Öylemi olmuş oldu biraz 😀
Evet 😀
Kusura bakmasınlar o zaman görenler 😂
Baktılar artık
Senin ihtiyacın yok diye düşünmüştüm 😂
Var biraz ya 😬😀
Ben yoğurt pul biber limon denemiştim
Evet o da etkili
Aynen etkisi var
Yoğut kürü değil maydanoz suyu baya etkili.
Maydanoz sevmiyorum maalesef
Yoğurt, kırmızı pul biber, limon..
Evet acı da destekliyor
Denedinizmi yoğurt kürünü siz? Zerdecal’ı olanı
Evet diyetisyenim önermişti, duraklama döneminde faydalı olmuştu
Anladım bende zayıflama sürecindeyim bu yoğurdu hangi vakit yemem lazım yardımcı olursanız sevinirim
Gece yatmadan önce, aç oluyorsunuz zaten.
Malum akşam 6 dan sonra yememek lazım öğün.
Evet öyle yapiyorum zaten gece yatmadan önce mi yemem lazım
Evet yarım saat önce felan
tamam tesekür ederim
Böyle bir kür denemedim
Tek bir şey ile kilo verilmiyor.
Mutlaka
zaten kız veriliyor dememiş DESTEK OLARAK fayda gördüğünüz kür var mı demiş? :d hemen bir bozma çabasına girmenizin ezikliği
@derbederleylaaa yanlış okumuş olabilir ya da eksik
@derbederleylaaa bozmaya çalışmadım bilgi verdim. Kafanda ne yaşıyosun neye öfkelisin😅 sakin
yok bebis hep böyle hangi tavsiye ya da soruya girsem boyle bilmisler terslemeye calisiyor yapilmaz edilmez vs boyle bilir kisi edasiyla sinirleniyorum artik
boş işler 😂
Yok valla
Hayır yok
Denemedim
Yoğurt ve sumak
Pek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?