Sağlık Memelerim hafif sarkık yapıda ve küçük. Bu estetiksiz düzeltilmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 1. derecede olan gibi şu an yaşım da 25 Beğenmiyorum ortası boş göğüs kısmımın ve küçük Estetiksiz sporla vs olur mu düzelme Memelerim hafif sarkık yapıda ve küçük. Bu estetiksiz düzeltilmez mi? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Batukann Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sporla bu tarz düzelme olmaz estetik yaptırman gerekebilir 1 0 Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Belki düzelir doktorla görüş tip çok ilerledi nede olsa 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 130 kiloyum ve goguslerimin sarkiklik düzeyi allah katina ulasmis durumda. Seninkiler yine iyi sporla azda olsa diklesir. Bizim gibilere ameliyat şart 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Göğüs ucun belirgin mi? Bahsettiğin boşluk nerde ki 0 14 Yorumla Soran +1 yıl İki meme arası boşluk Aralık yanı fazla Yorumla MimariuS2 +1 yıl Him. Biraz kötü duruyor o. Daha doğrusu ben sevmiyorum sanırım o görüntüyü Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla MimariuS2 +1 yıl Omuz ölçün kaç? Yorumla Soran +1 yıl Kısa Yorumla MimariuS2 +1 yıl Hım yapısal olarak göğsün (gerdanın) geniş demek ki Yorumla Soran +1 yıl Memelerim küçük Yorumla MimariuS2 +1 yıl Ölçüsünü söyler misin Yorumla Soran +1 yıl 75 b Yorumla MimariuS2 +1 yıl Çokta küçük sayılmaz. Tam aksine sevinmelisin bence. Çünkü B Cup erkek avucunu dolduruyor. Bu yeterli. Ayrıca küçük olması ilerde sarmasını önler. Büyük göğüs erken sarkar. Yorumla Soran +1 yıl Zaten sarkık diyorum Yorumla MimariuS2 +1 yıl Regl döneminde de sarkık görünüyorlar mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla MimariuS2 +1 yıl Bence normal ya. Silikonlu göğüslerle kıyaslama. Sen algıda seçicilik yaşıyorsun belki de :F Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet az ise sarkma YouTube videolarda var ama kolay değil sürekli yapmalısın 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. meme uçları yere bakmıyorsa o meme iyidir. yere bakan meme ucu olanlar sarkık memelidir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yere bakmıyor ama güzel de değil Yorumla Adanaaşk +1 yıl güzeldir, sen iyi olmadığını düşünüyorsun. Yorumla
MrtSglm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Evet. Estetiksiz büyük oranda düzelmeyi sağlayacak yöntemler var 1 1 Yorumla MrtSglm +1 yıl İstersen bu konuda yardımcı olabilirim Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel seninkiler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama raki Yorumla Rookie_99 +1 yıl Ciddiyim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kilo alip verme durumu olunca oluyo bazen. Sarkip ici bosalmia gibi duruyor. Estetiksiz zor sanirim 0 0 Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Ne vardi alla alla. Allah yapısı fazla sorgulama 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 741 cevap paylaştı. Olmaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hadi be Yorumla chace +1 yıl Estetik dışında pek çözğm yok Yorumla Soran +1 yıl O da çok fazla Yorumla chace +1 yıl 1 değil mi senin ki Yorumla Soran +1 yıl Evet 1 derece Yorumla chace +1 yıl Daha ne istiyorsun işte 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kötü? Yorumla chace +1 yıl Bence değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sporla bu tarz düzelme olmaz estetik yaptırman gerekebilir
Belki düzelir doktorla görüş tip çok ilerledi nede olsa
130 kiloyum ve goguslerimin sarkiklik düzeyi allah katina ulasmis durumda. Seninkiler yine iyi sporla azda olsa diklesir. Bizim gibilere ameliyat şart
Göğüs ucun belirgin mi? Bahsettiğin boşluk nerde ki
İki meme arası boşluk Aralık yanı fazla
Him. Biraz kötü duruyor o. Daha doğrusu ben sevmiyorum sanırım o görüntüyü
Bende
Omuz ölçün kaç?
Kısa
Hım yapısal olarak göğsün (gerdanın) geniş demek ki
Memelerim küçük
Ölçüsünü söyler misin
75 b
Çokta küçük sayılmaz. Tam aksine sevinmelisin bence. Çünkü B Cup erkek avucunu dolduruyor. Bu yeterli. Ayrıca küçük olması ilerde sarmasını önler. Büyük göğüs erken sarkar.
Zaten sarkık diyorum
Regl döneminde de sarkık görünüyorlar mı?
Hayır
Bence normal ya. Silikonlu göğüslerle kıyaslama. Sen algıda seçicilik yaşıyorsun belki de :F
Evet az ise sarkma YouTube videolarda var ama kolay değil sürekli yapmalısın
meme uçları yere bakmıyorsa o meme iyidir. yere bakan meme ucu olanlar sarkık memelidir.
Yere bakmıyor ama güzel de değil
güzeldir, sen iyi olmadığını düşünüyorsun.
Evet. Estetiksiz büyük oranda düzelmeyi sağlayacak yöntemler var
İstersen bu konuda yardımcı olabilirim
Gayet güzel seninkiler
Saçmalama raki
Ciddiyim
Cizginin alti problem üstü ideal
Kilo alip verme durumu olunca oluyo bazen. Sarkip ici bosalmia gibi duruyor. Estetiksiz zor sanirim
Ne vardi alla alla. Allah yapısı fazla sorgulama
En sağdaki hariç hepsi güzel boş ver ))
Kilo alman gerekiyo biraz düzelir
Olmaz
Hadi be
Estetik dışında pek çözğm yok
O da çok fazla
1 değil mi senin ki
Evet 1 derece
Daha ne istiyorsun işte 😀
Kötü?
Bence değil