Arkadaşlar memem küçük seviyorum kullanışlı oluyor çünkü ayrıca zayifta gösteriyor ama uçları sanki estetik değil farklı yöne bakıyor gibi ne yapsam doğal yollarla düzelir. Nişanlıyım düğüne kadar düzelsin istiyorum
2 ay
Göğsüm küçük seviyorum ama uçları estetik değil sanki?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Boyutunun farklı olduğunu duymustum ama daha once hic uclariyla ilgili sekil bozukluklari duymamistim
Evet sanki farklı yöne bakıyorlar uçları
Ama doğal olanı bu drgil mi zaten... benimkilerde öyle? Herkesin oyle yav?
Bence uclarinin nereye baktığının, göğüslerinizin şekliyle alakası olabilir toparlayıcı sütyen takabilirsiniz ki bence herkesin öyle. Aynı tarafa baksalar sorun olurdu, o ne öyle şaşı göz gibi ortada birleşirlerdi?
@34Terrapii Hayır var tabiki işte sarkmayı önler ve dik durmasını sağlar eğer dik durursa hanımefendinin istediği estetik görüntü sağlanabilir. Zaten adı üstünde "Toparlayıcı" sütyen. Bana göre işkence aleti.
@34Terrapii çok tuhafıma gitti, siz nerden biliyorsunuz ki? Ayrıca hala anlmakta zorluk cekiyorum uclari nasil sekilsiz olabilirki...
@34Terrapii Şimdi anladım. Benimkide eşit değil elbette ama doğal değil mi 😶 çok şaşırdım. Şimdi siz ucları düz olan insanlarin var olduğunu mu söylüyorsunuz? Merakımdan soruyorum tahmini bir oran verseniz ayrık olanlar ve düz olanları yüzde kaç daha fazla?
Uclari tam olarak nasıl estetik değil ki normalde beğeniyorsun ama sadece uçlarını mi beğenmiyorsun
Abla ilk defa böyle bişi duydum aman boş ver takma kafana zaten evlenince çocuk olacak pek umursamıycan bence
Farkli yonlere bakmasi kotu degil yani aslinda normal olculeri kac?
75 beden
75 cok guzel olcu dik durduklari icin sana farkli yonlere bakiyor gibi gelmistir. Meme uclarin nasil peki pembis mi koyu mu acik kahve mi?
Açık kahve
Görmeden bişey diyemem
🙄🙄
derde bak ya efjkekjfekjf
Beğenmedin mi
o sırada kolu olmayan ve sag bacagını yitirmiş olan Çanakkale gazisi hayatta amacım var üzülmek yok
07 asker
Hayırlı teskereler yiğidim ne diyim
testere de bir de istersen ejfkekjfe
tezkere o tezkere efefjkefkhej
🤣🤣😅 ankadin işte
Nisanlin oyle sever belki uzme o guzel canini olur mu gizemli kiz😊
Görmeden birsey diyemem ki 😀
Zorlama Düzelmez zaten Hepsi Böyle olur
Doğal yollar ile zorda ameliyat ile olabilir
Önemsiz
Ne önemsiz olan
Nasıl göründüğü