+1 yılGöğüs estetiği kişisel bir tercihtir. Ben yaptırdım memnunum yine olsa yine yaptırırım. Tabi bundan fazlası için daha fazla estetik ile büyütme yoluna gitmiyorum şu an ki boyutundan memnunum.
Öncelikle olarak doğal görünüm denilen seviyenin içinde kalacak şekilde önce küçük bir büyütme yaptır beğenirsen kalır daha büyük olursa tekrarlatırsın. Zaten doktora gittiğinde de onların önerisi bu yönde olacaktır.
Estetik göğüslerin daha sabit durması daha güzel durması giydiğin her şeyin yakışması sarkmayı önlemesi dekolte kazalarının azalması gibi bir çok faydayı sahip.
Tercih senin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen dahil birçok erkek büyük göğüslerden hoşlanır. Eğer böyle bir düşüncen varsa estetik ile göğüsleri büyütmek istiyorsan bunu sen istediğin için yapmalısın bir başkası istiyor diye değil. Ve iyi bir doktor ve hastane seçmen gerek. Zamanında kalçasından ameliyat olan bir kadının kalçasına beton döken sahte bir doktor vardı. Öyle bir doktora muayene olmak istemezsin değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşünebilirsiniz sizin kararınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal halinde bırak, normal bence. Formunda gibisin zaten, kilo alma ayarında tut yeterli. Bu arada manzara çok iyi, neresi o bölge öyle, pırıl pırıl, güzelmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılGöcek
Cevap sahibi+1 yılÇok çok yakın olmasa da mavi ve yeşili buralar olduğunu hissettiriyor, Göcek özellikle bu sene acayip ilgi gördü. Marmaris ve Bodrum'u kesinlikle geride bıraktı ki küçük bir kasaba. Marmaris güzel eyvallah ama civarı yani köyler (Orhaniye, Selimiye, Çubucak mevkii, Karacasöğüt, Akyaka...) çok daha güzel. Ben bu bölgenin sadece coğrafyasını seviyorum, insanları - istisnalar hariç - kesinlikle güvenilir değil, maddi açıdan çok dikkat gerektirir. Konuyla alakasız oldu kusura bakma, iyi tatiller 👋
Cevap sahibi+1 yılSöğüt ve Bozburun taraflarını unuttuk, eski jön artist Tarık Tarcan da Bozburun 'da yaşıyor
+1 yılEstetik operasyonlara bence bulaşmayın arkası gelicektir yoksa. Bedeninizi standart güzellik algısına benzetmek için sunileştirmenizi sağlıklı ve normal bulmuyorum.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki. Vücut orantılarınıza göre zaten uyumlular. Hiç gerek yok ki ilerde sorun yaşamaya. Estetik yaptıranlar güneşe dahi çıkamıyorlar, bir çok problemleri oluyor zaten.
10 Yorumla büyük göğüs ilerde baya sarkar inek memesi gibi olur büyük olanlara aldanma sen
30 Yorumla
+1 yılfiziğin iyi tam ideal bence göğüslerin küçük evet ama olsun bence daha sevimli
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılGörseldeki sen misin? Üst bacakların kalın bence, göğüslerin ideal... Ayrıca deniz muhteşem görünüyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumumu beğenmene sevindim :D
+1 yılHarika gögüslerin var kıymetini bil fazla büyük ve küçük takıntısı yapmayın sevgi varsa insana sevdiğinin herşeyi güzeldir
10 Yorumlaİdeal bence aorun edilecek bir durum kesinlikle yok hele estetik cık (kendi fikrim)
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yok gayet güzel göğüsler gayet güzel duruyor ilk doğumda bir iki beden büyür sorun etme
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHalbuki olabilecek en ideal boyutta ve vücudun ile de gayet orantılı
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 538 cevap paylaştı. Evet biraz küçük ama estetik de güzel olmuyor ameliyat izi iğrenç oluyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılSensen foto daki harika fiziğe sahipsin bence orantılı her noktan
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılhayır yaaaa düşünmeyin daha estetik duruyorlar eminim
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılBunun neresi küçük kalcana fiziğine orantılı çok güzeller begenmiyorsan bana ver😂😂😂🐱
10 Yorumla
+1 yılBence eksiksiz ve tam vücuduna layık büyüklüğü ve sende daha seksi durmuş güle güle kullan 😊
10 Yorumla
+1 yılrahatsız oluyorsan yaptır sonuçta senin kendini beğenmen önemli ama ben doğallıktan yanayim
10 Yorumlaküçük göğüs her zaman en iyisidir bence ama senin göğüsler çokta küçük değil tabii ki karar sana kalmış ama bence göğüslerin fiziğinle çok uyumlu
50 Yorumlaasla yaptırmaz fızıgıne bedenenı gore oldukca ıdeal memelerın var
14 Yorumla
Soran+1 yılAy çok teşekkür ederim
Soran+1 yıl☺️☺️☺️
- +1 yıl
Çok tatlı yapın var
Bunun hakkında kesin yorum yapabilmemiz için ürünü daha fazla görmemiz ve test etmemiz lazım. Kesin bir şey söyleyemiyoruz şu anda.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPek küçük görmüyor vücuduna göre bu foto paylaşma amacını anlamıyorum sonra bir sürü abaza var diyorlar
343 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKara çarşaf giymesine gerek yok ama daha normal bir fotoğraf koyabilirdi burada amaç vücudunu sergilemek yani sizde kara çarşaf giyenleri asaliyamazsiniz nasilki bikini giyen birini normal görüyorsun çarşaf giyenide normal görmelisin
Cevap sahibi+1 yılBence çok saçma düşünüyorsun madem bu kadar çağdaş bir insansın insanların görüşüne düşüncesine zevkine giyimine saygı duymalısın
Cevap sahibi+1 yılGayet alakası var araştırın kelime anlamını isterseniz çağdaş insan modern hayata uyum sağlayan yobaz düşüncelere zıt görüşlü insanlar gibi bişey
Cevap sahibi+1 yıl45 yaş üstü değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılTm herkes bildiğini okusun ama kimse kimseyi düşüncelerinden dolayı yargılamasın ben düşüncemi söyledim benim için bikini giyen bir kadın ve çarşaf giyen kadın aynı düzeyde insanların giyim kuşamı beni ilgilendirmez ben düşüncemi söyledim yani burada amaç göğüs olsaydı sadece göğüsünü koyardı boydan boya bikinili foto koymadı bunu belirtmek istedim
Cevap sahibi+1 yıl45 ten 23 çıkar 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂yok ya ben saygı duyuyorum herkesin düşüncesine
Cevap sahibi+1 yıl45 yaş üstü değilim 😂 dedim ya
Cevap sahibi+1 yılTm bekle bi
Gizli Üye(36-45)+1 yılA... g çok sexin ne gereği var herek yok estetige
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen küçük. Kafam kadar olmalılar ikisinin arasında kaybolmalıyım 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellikler zaten meydan da daha dışarı çıkarırsan nazar değer 😀
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca fiziğine göre de çok ta tatlılar sen gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde küçültme gibi bir derdin olmaz.. seni rahatsız ediyorsa yaptır gitsin
10 YorumlaBence siz göğüs büyütmek yerine zeka seviyesini büyütebilirsiniz😂😂
01 Yorumla
+1 yılBu soruyu günün sorusu yapan sistem bize neler yapmaz
00 YorumlaSoruyu kendine sorup yaniti bizden istemen cok estetik.
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel bir vücudun var. Bir beden küçük üst ve yakınlaştırarak takarsan daha dolu durur.
10 Yorumlazamanla buyıur dert etme
11 Yorumla
Soran+1 yılBüyümez ayol
Bence olduğun gibi kal büyük vücut tipine göre koty de durabilir
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılKavun gibi mi olacakti
12 Yorumla
Soran+1 yılHıhı
- +1 yıl
E yaptir da bi de o sekilde bakalim
Gizli Üye(25-29)+1 yılO göbekten öpmek istedim şu an, göğüsler de bacaklar da çok güzel kalçayı da gördüğümüz bir soru gelir mi
00 Yorumla
+1 yılherkesin büyük olucak diye bir şey yok güzel ayarında
10 Yorumla
+1 yılGerek yok bence ama senin kararın önemli.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence basenleri eritmeyi düşünmelisin üst vücudun oldukça iyi
00 YorumlaBu kızların bir çoğu cidden özürlü ama fizik değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimdeki sen isen gerek yok
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBayramda elimizi öpsen daha karlıydın🤣
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılE bedava öpünce bişi alamazsın ondan🤣bayrama denk getirsen harçlığı kapardın
Soran+1 yılAhaha yeni anladım sorry
Cevap sahibi+1 yılGeç olsun güç olmasın darling, not problem 4 me
Cevap sahibi+1 yılSevgimiz karşılıklı🤣
Soran+1 yılAhahah di mi
Cevap sahibi+1 yılTabi ki🤣sevmenin bir maliyeti yok🤣ama her an vergi gelebilir🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar mı ikizlerin
16 Yorumla
Soran+1 yılHıhı
Cevap sahibi+1 yılFena bseysin ya ufff
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm
Cevap sahibi+1 yıl?
- +1 yıl
Çok seksisin
Cevap sahibi+1 yıl@AslanDurmaz o benim sevgilim asılma 🤣
bence Şu an fizigin harika duruyor
21 Yorumla- +1 yıl
Bende ayni dertten müzaribim arkadaşla. Takinti yapma diyorlar ama ister istemez yapiyor insan
- Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılNe bu büyük meme merakı inek misiniz.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 547 cevap paylaştı. Small boy silikon düşünülebilir belki
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki fotoğraf sana aitse gerek yok
10 Yorumla
+1 yılboş ver ne estetiği. Bıçak altına yatmaya değmez
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Sllah sizi mutlu edememiş erkekler ne yapsın
10 Yorumla
+1 yılBence çok seksi çok hoş hiç elleme bence
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel yapmana gerek yoktur
10 YorumlaKalçaların çok geniş sanirim
13 Yorumla
+1 yılBence gerek yok göğüsleriniz güzel gibi duruyor
10 YorumlaEstetik çok sentetik oluyor ben sevmiyorum
10 YorumlaHayır, doğal kalsın. Seven böyle sevsin
10 Yorumla
+1 yılBunu niçin sorun olarak görüyorsunuz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet iyi bence küçük falan değil
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede iyi
Senin ki de boyuna göre iyi mi bedeni
+1 yılsus susssss
119 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
mewlam seni önemseyerek. yaratmış
- +1 yıl
düzlük tam moda
Soran+1 yılEfendim?
- +1 yıl
neden gizlisinki
Soran+1 yılGizlilik iyidirrr
- +1 yıl
her zaman
Soran+1 yılYessss
- +1 yıl
how are you
Soran+1 yılThank you sit down lütfen
- +1 yıl
boy nasıl demiştn sende
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
selam
Soran+1 yılSelam
- +1 yıl
naslsnn
Soran+1 yılİyiyim sen
- +1 yıl
çok saoll
bu gecede
senlen denk gelmek
gibisi olamaz..
yaşkaç - +1 yıl
cewabı mümkün mü
Mesela ben küçük seviyorum 😋
16 Yorumla
Soran+1 yılO zaman güzel
Soran+1 yılAhaha tamam kalsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük değil de ayrık duruyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük hali buysa büyüğünü düşünemiyorum 😀
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoran kim acaba 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn numara vücudun var kalsın böyle
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraftaki sen misin
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yıltürkçe meali =herkesin bana bakmasını isisitoyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler