Göğüslerim küçük diye çirkin mi oluyorum? Medium giyiyorum.

Göğüslerim küçük diye çirkin mi oluyorum? Medium giyiyorum.

Kuzum 1. si onlar göğüs değil, meme. Göğüs demek bazı kadınlara göre olduğu gibi bana da tuhaf geliyor kusura bakma. //
2. si memeleri küçük diye bir kıza çirkinsin diyen ayı oğlu ayıdır.
Öyle diyen çıkarsa, Rahatça " Yüzüme bak kardeşim güzelliği yanlış yerde arıyorsun " demelisin. //
3. sü Suratın aşırı simetrik ve harikasın, hiç sağına soluna af edersin kıçına bakıp senle beraber olmaya çalışan biriyle arkadaşlık bile yapmana gerek yok.
Tam tersi elini tutmaya çekinen, yanında heyecanlanan bir delikanlı bulursan ona yapış.
Aksi takdirde aradıkları şey güzel yüzün güzel kalbin olmayacaktır.
Namus bekçisi değilim, kimsenin ne yaptığı ne giydiği umurumda sayılmaz. Ancak etrafımda gördüğüm kadarıyla insanlar birbirlerini kötüye kullanıyor ve sonuçların hep üzüntü ile bittiğini görmezden gelmek aptallık sayılır. Buradan Dersle;
Sevilmek ve sonunda Sevinmek isteyen her kadına değişmez bir kanunu söylüyorum.
Sevilmek ve sonunda Sevinmek isteyen bir adamın temiz niyetlerine odakla yaşamalısın. // Güzel sorun için de teşekkür ederim.
Birinci yorumuna niyese haykırdım jsjsj 🤣
@Zekikız2022 :D :D niçin
Bilmem komik geldi jsjs
@IamtheHunter hangi kız?
@IamtheHunter Profilim mi?
@IamtheHunter He anladım paylaştığın kız deyince profilim sandım jsjs aynen bana da tanıdık geldi :D
Yorumun için çok teşekkürler
Bu foto senin değilse 3. Kişilere ait paylaşım tanınmış ünlü ve aramalarda sık çıkan bir resim değilse yasaktır.
Seninse bile bildiğim kadarıyla nasılım sorusuna giriyor.
Resimden bağımsız soru gayet normal.
Yorum olarakta erkeklerin çoğu yüze ve gözlere bakarlar, fizik bunu tamamlar sadece.
Cevap
80Cevap
Hayır çirkin değilsiniz
Şahsen öyle düşünmüyorum şu güzelik algısından çık çok güzel birisin ve memelerin büyük olmasada bu göze batmıyor ki batsada kimse bir şey diyemez bu senin hayatın senin bedenin nasıl istersen öyle olursun biri zaten seni göğüslerin yüzünden yargılarsa onu hayatından sil çünkü hayatında seni bedenine değil karekterine göre seven insanlara yer açılması gerek ve inan çok güzelsin♡
Sacmlama memeyle güzelliğin ne alakası var benimki mandalina kadar ama çokk seviyorum sende sev buyuk olunca çocuk emziricen filan sarkar zaten çocuğun oldugu zaman büyücek oo büyüklükte yeterli olur senin için böyle gayet çokk seksisin 😅
Erkeklerde pipi, kadınlar da meme boyutu hep sıkıntıdır. Ama tercihler farklıdır. Mesela ben küçük meme severim. Büyük sevmiyorum. Ayrıca iyi görünüyorsun abartmana gerek yok. Bu konunun çirkinlikle bir alakası yok. Bir süre sonra insanlar karaktere bakar. Dış görünüş ilk etapta etkiler sonrası önemini yitirir.
Hayir. Oyle dusunenleri hic anlamis degilim de. Buyuk itici geliyor.
Dünyaca ünlü mankenlere bak hepsi küçük. Bu vücuda normal senin
Aslında göğüs seni guzellestirmez belki daha alimli yapar. Yoksa her buyuk göğüslü kadin güzel mi sanıyorsun
Küçük değiller vücudun ile gayet uyumlular bence dert etme bunu çirkin değilsin gayet güzelsin :)
Keske boyle fotograflar atmasan yakismiyor genc bir kiza
Benim gibi sevgilin olsa napardin bana karışır mıydın
Boyutlara karar veremiyorsunuz genetik olarak bu yüzden var olanın dik diri olması değerli benim için. Oldukça dik diri duruyorlar 👍
Hayır bence küçük değiller vücuduna göre orantılı duruyor
Birkaç gündür böyle sorular türedi. Arkadaşım küçük olmuş büyük olmuş ne fark eder? Seni seven insan her şekilde sevecektir. Göğüslerin de normal ayrıca
Hayır. Kadının güzelliği göğüslerden ibaret değildir.
Fiziğinde başka bir bölgende güzel olabilir. Yüz güzelliği de olabilir. Göğüslerin küçük olmasi çirkinsin demek değildir.
Hayır bence gayet güzelsiniz.
Fotoğraf taki sizsiniz? Sanırım
Küçük memeli kadınlar daha güzel / estetik görünüyorlar.
bacı insanlara kulak asma kendine güzelsen güzelsindir seni sen olduğun için sevsinler bırak.
Foto fake ama meme boyutu güzellik ölçütü değildir
Tabiki hayır. Güzelliğini belirleyen sadece goguslerin değildir.
sana bir ömür verilir bırak şimdi göhüslerini sorgulamayı bence
yalan bari konusmayin la boyle bi kiz olcakta gogusunu dert edecek
Çirkinlik yüzle alakalı bir şey. Yani küçük göğüs insanı çirkin yapmıyor. d
göğüsler de fiziğin de harika görünüyor kalçan muhteşem mesela 😍
Hayır ne alakası var gayet iyiler büyükler sen buna inandın mı
Ğğnaydın gayette tatlı ve güzel bir kızsın o kadar da küçük değil ya 🌹
Hayır küçük değiller ki prenses gayet iyi normal yani tam benim istediğim gibi bu arada çok güzel ve seksi bir kızsın yeminle sevgilin varsa çok şanslı cidden 😍❤️
Kaç yaşındasın bu arada 🙃
Gayet güzelsin keşke bir de kameraya baksan. Küçük göğüs gayet iyidir.
Çirkin değilsin çok güzelsin ayrıca göğüslerin hiçte kötü değil tam ideal bence muhteşemsin
Kıymet bilene gayet buyuk bile, simdi o gogusler nasil yalanir , uff, meme uclarini sıkıp sütünden içmek , hayal...
gayet normal ve ıyı gorunuyorsun güzel bir kızsın ve emınım yaşıtlarından bır çok çıkma teklıfı alıyorsundur
Ben 40 li yaşlarda kilerden hoşlanıyorum
olabılır senınle aynı durumu yasan cok kız var. güzelsin istedigin erkeği elde edersın
47 yaşında ki erkeğe aşığım ona aşık olduğumu desem reddermi
yasına gore cok buyuk zor bır ılıskı olur ve 47 yasındakı adamdan beklentın nedır kı evlıdır o senın yasında cocukları vardır
Evli değil çocuğu da a yok aktör kendisi
ne bılıyım o kısıye baglı ama bırazda mantıklı dusunerek hareket etmelısın ask gecıcı bır heves
ve o yaslarda bır ınsan aska pek ınanmaz senı kullanır senıne kendını genc hısseder hevesı gecıncede ortada kalırsın senınle bır yerde gorunmek ıstemez cunku kendınden bu kadar kucuk bırıyle etraf onu yadırgar bunlarıda dusun senın yasını bılmıyorum ama fotografına bakarak bunları soyluyorum
kokusu nasıl?
eğer hoş kokuyorsa tam istediğim formatda
ten rengin çok güzel çünkü
Göğüslerinle çirkinliğinim ya da güzelliğinin ne alakası var
Başkasının fotosunu atıp sorma, 😁
Aksine daha çekici oluyorsun. Herşeyin en tatlısı küçük olanı değil mi?
Ben ameliyat ettiğim büyütürüz sevgilim ol bir ay yeter
Küçük ve medium çok severim.. . hiç büyük göğüs sewmedim
Sen de goguslerin de cirkin degilsin bence :) goguslerin dimdik olmasi buyuk olmasindan daha etkileyici bence seninkiler oyle gibi
Bu bedene daha büyüğü çok abes kacar
ilgi ka$arlarindan biri daha
Kaşar anana derler ockk
Gvtt
Kiz turk bile degil kendi fotonu neden atmadin
Ne ilgisi var çok güzelsi
Hayır olamazsın çok saçma kim demiş onu
Yok meee. Pardon bee.
Küçük değiller. Kendin öyle düşünüyorsun.
bu sen değilsin eminim ama bence hoş duruyor
neresi küçük bence iyiler
Uuuu kalın bacak 😍😍
evet küçük ama kalçan güzel
Resimdeki sensen genel olarak iyisin
Olsun sonuçta bazı kızlarda o da yok
Daha ne memelerr
Bence gayet iyi küçük durmuyor
yaşına göre normal sanki
Tip önemli onu görmek lazım
Sende, onlarda gayet iyisiniz.
Hayır göğüsleri küçük olan çirkin olmaz
Bence kötü durmuyor. Gayet güzel
Bacakların kurtarıyor
Daha erken gelisince vazgecilmez olursun
Ve yine domates gibisin.
Fiziğine göre gayet iyi ve seksi bence ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?