70 d sütyen bedenim
Göğüslerimin küçük olmasını kafama takıyorum, sizce büyüklüğü önemli mi?
70 d sütyen bedenim
Uçları dik, rengi de herkesin istediği türden ama küçükler :/
70 D mı? Sen ne yazdığının farkında mısın? 70 sırt ölçüsü demek. D memen bayağı bayağı büyük kocaman bir kafa kadar büyük demek. Kendi bedenini iyice öğren. Ayrıca küçük meme iyidir. Ben 2 defa mem küçültme ameliyatı oldum. Taşıyamıyordum. Şimdi B cup oldu küçük yaptım yani çok rahatladım. Vala senin gibi memem küçük diyenlere bir tane ypştırasım geliyor. Keşke keşke benim de memelerim küçük olsaydı. Hem insanların bakması kötü. Gerçekten kötü. Hem de istediğin kıyafeti giyemiyorsun. Bir de benim gibi hareketli insanlar nasıl kapatsam diye çırpınıyor. Küçük görünsün diye hala toparlayıcı arıyorum. Düşün yani ben 2 defa meme küçültme ameliyatı olmak zorunda kaldım. Sezeryan olanlar ve bu ameliyatı olanlar çok iyi bilir ki meme küçültme ameliyatı aşırı zor. Üstelik benim dikişler patladı. 2 defa oldum. Aylarca hareket edemedim. Her ameliyat zor. O kadar zor günler geçirdim ki. Böyle memem küçük diyenleri gerçekten dövesim geliyor.
Bu konuda merak ettiğim bazı şeyler var sorabilir miyim
Yoo eskiden bir ara iri göğüslü kadınlsr daha çekiciydi şimdi lızlar özgüven patlaması gayet rahat geziyor sudyensz memesiz. Yabancı sinema filmlerine baksana göğüs yok kadında ne kadar çekici duruyor. Acık secık giyinip sergiliyor da. Ayrıyette p.. Orno izle bak kadında meme yok ama nasıl sevişiyor umrunda değil memem küçük demiyor sergiliyor çok seksiyim diyerek 😀😀
Canım, göğüs büyüklüğünün gerçekten önemli olduğunu düşünmüyorum. Her kadının vücudu farklı ve özeldir. Küçük göğüslerin seni daha az çekici ya da kadınsı yapmaz, bu tamamen bir özgüven meselesidir. Ayrıca küçük göğüsler kıvrak ve dik olma eğilimindedir, bu da birçok kişinin hayran kaldığı bir özellik! 💖
Unutma, birçok moda ve güzellik ürünü var. Doğru sütyen veya kıyafet seçimiyle küçük göğüslerini daha belirgin hale getirebilirsin. Birçok ünlü güzelin de küçük göğüslü olduğunu unutma, onların kendine güveni tam! 💪 Kendini sev ve bedenine güven! 🥰✨
sağ ol yapaycım kjkjk
Cevap
85Cevap
Neye göre kime göre küçük gadası
Bende öyleydim de önemli değil inan bana
Hayır ne ilgisi var büyük olsun küçük olsun fark etmez
Cok takma. Cunku seni sevecek olan adam senin kadar takmicak ilgi alani olsa bile. Kucukde iyidir sarkmaz vs.
Yokbe oyle bisey. Ssdece anlk olsrak sevisince bi sertlesme vs olabiliyo baska bisey olmuyo.
anladım
Bu arada bisey dicem. burdan olmaz diyenlerin alayi abaza sapik uyandirim.🤣🤣🤣
Yani bisey dicek olan burdan da diyebilir. Ozelden yuruyup durcak. Gece gece bu tur sorular abaza ceker.
Normaldir o ya büyük olursa bu sefer seni zorlar
biraz küçük işte ya
Normal işte yaa kafana takma psikolojik olarak bu sefer sana küçük geliyor
Bence büyüklüğü önemli değil, uçları ve rengi harika
teşekkürler
Söylenecek çok şey var ama yorumda müsade etmiyorlar. Takmamalısın bence ☺️
İçimde de kaldı 😅
burdan yazın
Ban yemiyim boş ver. Neyse iyiler o kadar söyleyim iyi olan herşeyi düşün sen :)
teşekkürler o zaman
Kimileri kucuk kimileri buyuk sever bu senin seçecegin partnerin zevkine bagli bisey bence çoktanta takinti yapmana gerek yok
Rengi falan çok saçma şeylere takıyorsunuz. Zənci/beyaz/esmer/sarışın/kumral/kızıl vs olmak tərcih mi?
Kilo hariç fiziksel özellikler bir tərcih değildir, yaratılış unsurudur. Küçük göğüslü olmak da bir sorun değildir.
Evet önemli ama uçları dikse kurtarır. Erkeklerde mükemmel değiller
Olsun o dediklerin varsa kucuk olmasinin bir sorunu yok daha guzel bence
Göğüslerle ilgilenmediğim için bilemiyorum. Benim zaafım farklı bir yer.
Vucudunla uyumlu ise dert etme. Baktın çok takinti haline getirdin. Kit silikon yaptir. Şimdi hepsi sana birşeyler sormak sana yardım etmek istemiştir.
Küçük olmasının bir çok avantajı var
Kafana takmaya gerek yok
Kadınların ufak göğüs takıntısıyla, erkeklerin ufak penis takıntısı ölümüne kapışır😀
Valla bir kız olarak bile tam olarak büyük göğüs hastasıyım. En üst büyüklük ler ideal
Ahahha o kadar değil ablam
İlişki yaşayınca büyümez o farklı bişey sen onu tamamen yanlış anlamişsin. Sakın büyüsün diye ilişki yaşamaya kalkma
Bence küçük olmasının da avantajı var aynı zamanda büyük olmasının da avantajı var o kadar kafana takma zevk alacak insan her türlü zevk alır
boş ver.. fazla kafaya takma.. küçük göğüs seven de çok var
Açıklamaya bak arkadaş 🙄
O kadar dert etme bence
Lan olm bana bulaşma
On numara çalışıyor boş yapma
olabilir buyuk olmasi guzel oldugu anlamina gelmiyor
Bazı erkekler küçük göğüs seviyor ama eğer çok sorun ediyorsan ufak bir estetik ile halledilir.
sıkıntı etme yaptığın tarif zevk verecek şekilde görünüyor.
Ya niye kafan takıyorsun bırak küçük olsun of of of of çok güzel Hem de dimdik
Çok merak ettim ya Allah rızası için bir bakayım ya
Burada cevap yazan insanların evet veya hayır demesine göre bir karar alacaksan özgüvensizliğine yeni bir boyut kazandırmış olursun. Vücut senin olanı sev ya da olmayan için çabala
Süper uçkari dik olması gelde mme
uçları dik ve pembe
Önemli olan sende nasıl durduğunu ve senin hoşuna gitmesi uçları dik olması erkekler için de mutlu edicidir
Rengi herkesin istediği türden:) ne imiş ya
pembe
Bence kendinle barışık ol, nohut yemeği çok tüket, o büyütüyor, Bir de doğurunca büyüyor diyorlar
onemlı olan vucuduna orantısıdır ınan ebatı onemlı degıl
Küçük iyidir boş ver sivri olunca çok hoş oluyor bence hem ilere hamile kalınca büyür biraz büyümese bile bence güzel..
Valla benim icin önemli değil eger sevgiliminse onlar ve küçükse onlar benim minik tomurcuklarimdir bebislerimdir öperimmm severiimmm ayyy
Memen için sevecekse hiç sevmesin seni seven kişi. Takma bu kadar dış görünüş geçidir
Merak ettim Awk sksndjsjdjsjs
derken?
Lezbiyenim de
bence en güzeli öylesi çünkü sarkma olmuyor kocaman olunca da iyi değil ki
Kilo alırsan olur o bence istekli biriysen meme önemli değil vücut ölçülerin nasıl
Atsana bu resmini degerlendireyim belki çok hoşuma gidecek.
Kaç beden ki rengi nasıl
70 d giyiyorum, rengi pembe
Güzel normal büyür zamanla banyoda falan ilgilen
ilgileniyorum, ilişki yaşayınca etkisi olur mu?
Kesinlikle etkisi olur
anladım
Sende yapabilirsin ama her gece ya da sabah uyanınca ilgilen
yapıyorum zaten okşuyorum
Fark edersin uçlarından büyür zaten
Kafana takma büyük sevenden çok küçük seven var
Hiiç sorun yapma bir gay olarak şunu söyliyeyim uçları bile yetiyor. Görünümü çok dert ediyorsan destekli kullan olsun bitsin.
Kimi erkek büyük göğüs sever kimi erkek küçük göğüs sever ama bana soracak olursan benim için hiç fark etmez qxqqxqxqx
Bedenini bilmiyosun bence
Büyütmeyi daha çok severim
Tahta meme değilse sorun da değil
Önemli olan kalbin büyük olsun
Arasına girer se sorun yok
Eme eme büyütürüm yavrum
Bugünün konusu bu sanırım. Duruşu onemlidir
Uc daha onemlı benım ıcım
uçları dik ve pembe
Nasıl d cup ya
Takma kafana, doğurunca biraz büyür.
Küçükse küçük neyine kafayı takıyorsun ki?
Kucukmu 😍😍😍😍
evet...
Coktatli cok gyzelll gormek isterdimm
var mı sansim
hayr
Peki je hale getirdigini gormek istermsn
İnan bacakların daha önemli
bacaklarım çok güzel, yani epey bakışları çekiyor
Daha ne olsun
ama memelerimin biraz büyük olmasını isterdim
İnan ki erkeklerin çok da umrunda değil. Ha, sen teşhircilik yapacaksan o başka
Nazilli acaba küçük derken
Nasıl olacaktı nazilli ne alaka yazmisim
70 d
burdan sor
pekala
Teşekkürler
ıstersen buyutmene yardım ederım
nasıl oluyor?
mesela örnek verir misin?
soyle sana masaj seansı yapıcam bellı olcude goguslerıne belırlı noktalarına baskı yapıcam o da hormonlarını yukseltecek ve buyumesını saglayacak bunu duzenlı olarak yapacagım ayrıca sana dıyet lıstesı hazırlayacagım sen bılırsın ıstersen yaparım ucretsız normalde odeme alıyorum ama KS densın sen
nerede çalışıyorsunuz normalde?
bır spa da terapıst masor olarak calısıyorum Ankara da sız nerede yasıyorsunuz
Kızım sen s*alak mısın inanma
@kedilihava hayır soyledıklerım gercek ve etkılı
Aynen kanka sen de onurlu bir insansın
Dolgu yaptırabilirsin
Benimki de büyük keşke küçülse ☹️
Hey maşallah, 30 tane meme uzmanı gelmiş :)
Büyümez öyle
İyi seninkiler zaten
Evlenince büyürler merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?