1 yılTakılma ya boş ver kocaman olması da senin elinde değil küçük olması da senin elinde değil fiziksel özelliklerimiz kendi elimizde olmayan şeylerdir. O yüzden takılma böyle şeylere beğenen seni öyle beğensin 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,8b cevap paylaştı.
u 1 yılönemsizdir
10 Yorumla memenle nasıl bir aşk nasıl bir evlilik yaşayabilirsin? Sokağa çıkmıyor musun? Anne baban, diğer evli akrabaların vs görmüyor musun?
110 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim abi
Soran1 yılCocuk emzirmesi zor olur sadece herhalde bir sey olmaz nolcak baska bi de bi goruntu eksikligi
Soran1 yılTesekkur ederim abi bugunluk takmayi birakacagim sayende
- 1 yıl
bak şimdi sana örnek biri var büyük seviyor sen onu seviyorsun o seni sevsin diye estetik oldun yıllarca çıktın evlendin sonra ayrıldın başkasına aşık oldun o küçük seviyor yeniden ameliyat mı olacaksın?
kilo üzerinden şu örneği veririm daima
120 kilo bir sallak 45 kiloya düştüğünde sallak olma hali devam eder
ya da 45 kilo iken evlendiğin doğum kiloları vs nedeniyle 85 kilo olan o zeki kadın hayatına anlam katmaya devam edecektir
Soran1 yılGayet iyi anladim abi, soruyu soruş şeklimden dolayı biraz erkekler için istiyormuşum gibi duruyor işin o kısmini inkar edemem zaten ama ben kendim de bi tık büyük olmasını isterdim o yüzden estetigi dusunuyorum erkekler begenmezseden ziyade
Soran1 yılO estetiklerin de bir suru zarari var gercekten, bedenimle degil kisiligimle bir yerlere gelmem gerektigini biliyorum ama ergenlik ne yaparsiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılBuna niye takılıyorsunuz ki seni seviyor ama memen küçük olduğu için mi ilişki kurmayacak yapmayın
18 Yorumla
Soran1 yılOnce herkesin dis gorunuse baktigi bi gercek
Cevap sahibi1 yılTabi ki doğru düşüyorsun ben mesela büyük sevmiyorum ben büyük ise sevmiyorsam uzak duruyorum yani ama illa ki bir erkek onun bilerek geliyor bunu zaten o yüzden çok takmayın küçük sevende var büyükte her türlü alıcınız oluyor dert etme bunu 🙏
Soran1 yılNefes alsin yeter yoklugunda olanlara dusmeyelim de tesekkurler cevap icjn
Cevap sahibi1 yılEvet işte bunlara değilde bu tür kaliteli kişiler ile olun kaliteli kişi olursaniz bunlar gibi takıldığında konularda yaninda olup severler kusurlarinizi 🙏olumlu yanlarına odaklan sütyen giymiyorsun , göğüslerine bakilmasi derdin yok, bel ağrısı yok , ilerde hamilelik süt olması durumda çok daha güzel bir görüntüsü olacak , büyük olsa çok büyük olursa nasıl yapacaktin , benim tavsiyem bu halinin tadını çıkar. Hafif büyük olsa bence çok güzel olurdu kendini daha iyi hissedirdin anlıyorum ama eldeki bu 🙏
Soran1 yılTesekkur ederiimm
Cevap sahibi1 yılRica ederim takmıyoruz tamam mı
Soran1 yılTamamdir 🤗
Cevap sahibi1 yılHıh şöyle 😊
1 yılkadın sadece memeden ibaret değildir
ayrıca küçük memeler daha estetiksel görünür şahsen beğenirim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi ciddi kücük sevenler de var cok takma kafana ama destekli vs isini de abartma sevgilin olursa adam bastan bilsin büyük olmadigini sorun olmaz
31 Yorumla
Soran1 yılDestekli goruntusunu cok cirkin buluyorum bir sey takmiyorum bu ara o yuzden daha ozguvensiz hissetmeye basladim
Kalça vardır en azından genelde öyle oluyor, küçük meme dolgun kalça
10 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir sen beraber olduğuna sorman gerekir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ama küçük göğüsler seksi durur
10 YorumlaBazıları takılıyor ama ben özellikle küçük seviyorum daha estetik bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim o kadar bile yok ama hiç karşı cins açısından düşünmedim, bilmiyorum belki olur.
45 Yorumla
Soran1 yılBenimkinden kucugu mu varmis
Soran1 yılNeyse belimiz agrimiyo bos ver widkwkdks
Cevap sahibi1 yılAynen 60 yaşında rahat edicez işte mdldlld ayrıca sıfır da olsa seni sevenin umrunda bile olmaz memen emin ol
Soran1 yılİste sacma sapan takiyorum gercekten sevecek olan memeye bakarak gelmemeli zaten (obje olaraj gorulme olasiligimiz da azaliyor hem boylelikle)
- 1 yıl
Tam ideal bence. Boy ve kilonuz kac acaba
1 yılsadece gerçek gurmeler bilir küçük mme > Byük memeden
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl70A-75B arasi idesl buluyorum. Kücük ideal.
Boy ve kilonuz kac acaba00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Büyük sevenler için sorun ama küçük seven de bir çok erkek var
00 Yorumla
1 yılÖyle bir devre geldik ki insanlar memeye penise vajinaya göre birliktelik yaşıyor
010 Yorumla
Soran1 yılMaalesef ama ask hala vardir bence
- 1 yıl
Aşk var da aşık olunacak biri mi kaldı sence
Soran1 yılHatalarimiz yok degil ama kendimiz bu haldeyken karsi tarafi tertemiz beklemezsek sorun olmayacagini dusunuyorum (kendi adima)
- 1 yıl
Tertemiz biri mi kaldı bu devirde. İnsanları değiştirmek yerine olduğu gibi sevsek veya çekip gitsek daha iyi olabilir bence
Soran1 yılİnanin temiz insanlar da var ama onlari hak edecek kadar temiz olup olmadigimizi dusunmek gerek bence de gecmisi gecmiste birakip pisman olmus insanlari sevebilmeliyiz
- 1 yıl
O dediğin tertemiz insanlara ulaşabileceğimi düşünmüyorum zaten. Geçmişi geçmişte bırakmak konusu da geçmişine göre değişir. Geçmiş önemli değil diyenden korkarım ben
Soran1 yılBenim gecmisten kastim aslinda denk olmak sende benzer hatalar yapmissindir o da yapmistir ve bunlardan pismanlik duyup gecmiste birakmissinizdir
- 1 yıl
Demek istediğimi biraz da açayım. Bir kız yanlış birini sevmiştim pişman olup ayrılmıştır. Başkası ise önüne gelenle olmuştur. Çok yüksek miktarda birliktelik yaşamıştır. Sence ikisi de aynı mı. Bu iki tip de denk geldi
Soran1 yılBenim bahsettigim denklige uymuyor bu bahsettigim denk olma durumu bu degil aslinda ayni fikirdeyiz
- 1 yıl
Evet demek istediğini anladım. Ortada çok fazla seçenek olduğu için durum böyle
1 yılFiziğin uygunsa 70a güzeldir..
10 Yorumla
1 yılYa bence iyi hiçte takılacak bir şey değil
216 Yorumla
Soran1 yılHemcinslerim cok zorbaliyor
- 1 yıl
Kafaları mı güzel ya büyük meme o kadar güzel değil sarkıyor çatlak var ve kanser riski var bide zaten çocuk olunca büyür
- 1 yıl
@X_x16 aynen katılıyorum taşıması bile zor büyükleri
Soran1 yılBazen aslinda kucuk memeleri kiskandiklari icin zorbaladiklarini da dusunmuyor degilim cunku zorbalayan arkadasim meme kucultme ameliyati olacak
- 1 yıl
Bende olcam ama kimseyi zorbalamadım 😂 onlar laf atıyor genelde yuh ffalan diyor boş ver ben takmıyorum sende takma
Soran1 yılValla ben begendigimden laf atarim buyuk memelere bence guzel duruyor ama fazla zorlugu varmis sanirim kolayliklar dilerim
- 1 yıl
Teşekkür ederim atmayın laf bizde alınıyoruz bi kere ağlamıştım
Soran1 yılAa gercekten hic mutsuz oldugunuzu dusunmemistim cok ozeniyorum size kusura bakmayiniz
- 1 yıl
Üzülüyoz ya bazen istediğimi giyemiyom bazen falan o da zor sonra sarkma çatlak falan utanıyor insan
Soran1 yılİstemedigin kismini bana veriyorsun ve sorun cozuluyor
- 1 yıl
Ahahahaha tamam 🤗
Soran1 yılBende meme buyutme olmayi dusunuyorum bu arada umarim herkes istedigi fizikte olur tesekkurler
- 1 yıl
İnşallah rica ederim 🤗
1 yılÇok takma ya canım olan o senin elinden bişi gelmiyor ama kilo alırsan iyi olur 😘🤭
00 Yorumla
1 yılDestekli kullan
02 Yorumla
Soran1 yılYapay duruyor
- 1 yıl
Onu biz anlamayız ki, göze büyük geliyorsa seksidir
Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Bence nasıl durduğu önemli
07 Yorumla
Soran1 yılDik meme
Soran1 yılNoldu abi
Soran1 yılEvet
Soran1 yılSen bilirsin abi
1 yılKüçük memeli kızlara selam vermem
01 Yorumla
Soran1 yılTamam abi ozur dilerim
çok küçükler 75 bile değil top şeklinde küçükler
03 Yorumla
Soran1 yıl75 sirt genisligidir abi zayif oldugum icin 70 genisligim cup onemli ogretiyim
Soran1 yılHayir abi
1 yılSeven sorun etmez minnak ta hoş zaten
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Küçük seven erkeklerde vardır illa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKüçük olması önemli
114 Yorumla
Soran1 yılAjbosobjwoihd sag ol abi
Cevap sahibi1 yılÇok ciddiyim
Büyük olan görselde dikkat çekici evet ama küçük olan bazı konularda öyle mükemmeldir ki doyulamaz
Soran1 yılNe gibi abi iyi oldugumuz yerleri bilelim
Cevap sahibi1 yılBurada bu kategoride yapılamayacak şeyler ve senin fizik yapın boy ve kilona göre bazı özelliklerin seni hangi konularda mükemmel yapar bilsem yorumlardım
Soran1 yılOnlari sormak istemedim abi pardon
Soran1 yılZayif bir insanim boyum turkiyede ortalama 165 iste bu kadar
Cevap sahibi1 yılFizik erkeğin gözünden bazı uyumlara göre özellikler taşımalı göğüs yapın özellikle sanılandan öyle mükemmel ki yazmanın uygun olmaması değerini anlatmaya engel oluyor
Soran1 yılAnladim farz edelim o halde
Cevap sahibi1 yılOlur konu sen değil başka biri gibi varsayımlarla anlatım olsun küçük bir kaç soru cevap ile bazı şeyleri ifade etmek için uygun olan yerde devam etsek seni rahatsız edermi
Cevap sahibi1 yılSadece saygılı bir şekilde haddimi aşmadan mükemmel olduğunu ifade edecek senin gibi bir kızın zamanı gelince en ama en özelleri yaşayacağı konusunu açmak küçük bir söyleşi yapmak için ggzliden çıkıyorum umarım seni rahatsız etmez bu ve yazarsın
Soran1 yılÖzelden konusmak beni tedirgin ediyor uzgunum
Cevap sahibi1 yılAaa kusura bakma kötü bir amaçla demiştim
Yorumda da dediğim gibi sıradan olmayacak muhtelemliğini görsellikte değilde özel anlarda yaşayacak eşsiz mükemmel bir kızsın harika bir fiziğe sahip olduğunu da düşünmüyorum
Soran1 yılOvdunuz mu sovdunuz mu anlayamadim ama tesekkur ederim 🤗
Cevap sahibi1 yılEmin ol yaşansa denecek en özel arzuların kurulan hayali gibi bir kızsın her neredeyse her erkeğin kurduğu hayal gibisin yeterki erkek bazı şeylerden anlıyor olsun
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok takılma 70 de güzel
017 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUçları dik mi
Soran1 yılNormal meme nasi dik olcak ucu
Cevap sahibi1 yılBazıları dik değil ya. Memenin kendisi de dik değil bazılarında sarkık falan
Soran1 yılYo dik
Cevap sahibi1 yılTakılma emin ol güzeldir
Soran1 yılCok sag ol abi
Cevap sahibi1 yılSen sağol abisi. Kaç yaşındasın
Soran1 yıl18 abi
Cevap sahibi1 yılAbinmişim gerçekten 24
Soran1 yılHisler
Cevap sahibi1 yılHisler derken
Soran1 yılAbim yasinda oldugunu hissettim diyorum
Cevap sahibi1 yılAnladım. Sohbet etsek yürürsün bile belki😄
Soran1 yılYoklukta degilim, tanimadigim gormedigim birine kolay kolay yurumem abi
Cevap sahibi1 yılBen tanımadığın biri demedim ki konuşsak yani tanışsak demek istedim
Soran1 yılColuk cocukla zaman kaybetme abi
Cevap sahibi1 yılYürütüyorum sana ya maksat sohbet olsun
- Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHayırr takılacak ne var yaa
07 Yorumla- 1 yıl
Fiziğin nasıl ki
Soran1 yılZayifim
- 1 yıl
Çok mu zayıfsın vücut ölçülerin ne
Soran1 yıl90 omuz 70 A gogus 63 bel 91 kalca 165 boy 48 kilo
Soran1 yılYag oranimi hesapla diye ayrintili yazdim abim
- 1 yıl
Eee güzelmişşş
Soran1 yılTesekkur ederim abicim
ele avuca geliyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılElin buyuklugune bagli 😑
Soran1 yılYok b olmasi lazim o kadar olmasi icin
Ben küçük severim
00 YorumlaBüyük olmalı
00 Yorumlaolaniyla yetinmeli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır değil
00 Yorumla
1 yıldeğil
00 Yorumla
1 yıl70 en sevdiğim ofof
02 Yorumla
Soran1 yılSag ol abi
- 1 yıl
Abin kurbanake
Gizli Üye(36-45)1 yılOrtalamada olsa iyi
00 YorumlaYok yani
04 Yorumla
Soran1 yılAyip var biraz
Soran1 yıl18 abi
Gizli Üye(25-29)1 yılYok gibi mi
019 Yorumla
Soran1 yılHayir duz degil yaygin meme limon gibi degil
Cevap sahibi1 yılBi sek si lik var mi sence
Soran1 yılKiyafet yokken fizigimi ben hos buluyorum erkek arkadasim da buluyordu ama kiyafet giydigimde dekolte falan verilmiyor
Cevap sahibi1 yılHmm çiplak erkek arkadaşin gordu mu
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHmmm nasil fizigin
Soran1 yılCv aticam abi bekle
Cevap sahibi1 yılBoy kilo sorduk bee
Soran1 yıl165 48
Cevap sahibi1 yılHmm güzelmiş ama şey oldu mu hiç
Soran1 yılNe abi
Cevap sahibi1 yılCinsel bişeyler
Soran1 yılYok abi
Cevap sahibi1 yılÇıplak fotoğraflarını mı atıyorsun o zaman
Soran1 yılKabirdeki sorgu melekleri gibisin abi