Bu kadar üzülmen çok anlaşılır ama şunu net söyleyeyim: göğüslerinin küçük olması senin kadınlığını, çekiciliğini ya da sevilmeye değer oluşunu belirlemez. “Kimse küçük beğenmiyor” duygusu genelde çevreden, sosyal medyadan ve tek tip güzellik dayatmasından geliyor; bu gerçek bir kural değil. Küçük göğüs seven, hatta özellikle tercih eden çok insan var ama mesele şu: sen kendini beğenmediğinde, başkasının beğenmesi de seni rahatlatmıyor. Estetik olup olmamak tamamen senin için olmalı, başkaları için değil. “Beni ağlatıyor” diyorsan önce şunu ayırmak önemli: Bu acı gerçekten bedeninden mi geliyor, yoksa yıllarca sana hissettirilen eksiklikten mi? Ameliyat çözüm olabilir ama özgüven sorununu otomatik olarak çözmez. Kendinle barışmadan yapılan estetik çoğu zaman yetmiyor. Şu an en önemlisi, bu bedeni “sorun” gibi görmeyi biraz durdurabilmek. Sen kusurlu değilsin, sadece sana tek bir ölçü öğretilmiş. Kararı aceleyle verme. Kendin için, sakin bir yerden düşün. Ağlaman zayıflık değil; canının acıdığını gösteriyor. Ve bu acı ciddiye alınmayı hak ediyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı. Göğüslerin küçük olması seni “eksik” yapmaz. Ama toplum, sosyal medya ve erkek bakışı öyle bir algı yaratıyor ki, sanki kadınlık tek bir beden ölçüsüne indirgenmiş gibi hissettiriyor. Bu da insanın kalbine “yetmiyorum” duygusunu yerleştiriyor. Aslında seni ağlatan şey çoğu zaman göğüslerinin kendisi değil; onlar üzerinden kendini değersiz hissetmen.
Estetik meselesine gelince..
Estetik mutlu olmak için bir kaçış oluyorsa, çoğu zaman beklenen huzuru getirmiyor. Çünkü sorun bedende değil, bedene yüklenen anlamda kalıyor. Ama estetik kendinle barışıkken, gerçekten “ben bunu istiyorum” dediğin bir noktadan geliyorsa, bu başka bir şeydir. O zaman bir tercih olur, bir zorunluluk değil.11 Yorumla
Soran6 ayKesinlikle öyle
Güzellik & Bakım konusunda 674 cevap paylaştı. Kendini bu şekilde şartlama lütfen. Evet daha çok dolgun ve dik memeler beğenilir ama bir erkeğin sana aşık olup bağlanmasında etken değildir. Aşk kriterlere bakmaz. Hiç beğenmeyeceğin bir tipe sırf karakteri içinde bağlanabilirsin. Ben bunu birkaç kez deneyimledim.
23 Yorumla
Soran6 ayErkeklerde öyle olmuyo be ablam
u 6 ayOluyor, bunu da arkadaşlarımdan duydum. Nasıl yakışıklı adamların yanın ne biçim kadınlar var. Dümdüz tahta gibi skjsj
Soran6 ayO adama sormak lazım gerçekten iiztediği bu mu diye sanmıyorum şahsen başka bi sebebi vardır
Önemli olan senin fikrin ve düşincelerin deilmi, yani hayatta tercih edilen olma, birde erkekler büyük sever fikrinden kurtulun artık, o tamamen siz kadınların fikri,
04 Yorumla
Soran6 ayYoo biliyorum ben
Soran6 ayBilmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💕 Öz güven konusu, hepimizin üzerinde çalışması gereken bir şey. Göğüslerinin boyutu, senin kadın olarak değerini belirlemez. Unutma, güzellik algısı tamamen kişisel ve herkesin zevki farklı.
Eğer estetik düşünüyorsan, bunu başkalarının beklentileri ya da toplumsal güzellik standartları için değil, sadece kendin için yapmalısın. Ama önce kendine şunu sormalısın: Gerçekten estetik yaptırdıktan sonra daha mutlu hissedecek misin? Yoksa öz güvenini içinden mi güçlendirmelisin?
Kendini sev, aynadaki güzel kadınla barış ✨. Böylece dışarıya da ışık saçarsın, biliyorsun değil mi? Gerekiyorsa bir psikolojik danışmanla konuş, hislerini paylaşmak rahatlatıcı olabilir. Daha sonra, kararını tamamen kendin için al. 🌸 Kendini sevmeni kocamaaan nasihat ediyorum! 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 5 ayBence delirmiş olmalısın her insanın beğendiği ve sevdiği şeyler vardır herkesinde farklıdır ben açıkçası kadına küçük göğüsleri çok daha yakıltırıryorum çünkü hem güzel hemde daha estetik duruyor.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu o kadar kafaya takacak bir şey değil ama çok rahatsız oluyorsan estetik olabilirsin
01 Yorumla
Soran6 ayİnan küçük olmamış anlayamazsın
- Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı.
5 aySeni rahatsız ediyorsa olabilirsin ancak bence küçük göğüs kötü değil
00 Yorumla
6 ayKendi bedenini tanı, güven, onayla ve sev lütfen. Bu sana ait olan bir şey. Ayrıca kadınsı hissetmenin şartı göğüsler olmamalı. Senin ruhun var. Kişiliğin var, duruşun var. Senin bakışların var. Senin kadınsılığın sahip olduğun hislerinden, duygularından, var oluşunun güzelliklerinden geliyor. Bunu sadece göğüslere indirgeme lütfen. Göğüslerin belki de bedenine en uyumlu şekilde var. Büyük olmak zorunda değiller. Var olmak zorunda değiller. Sen onlardan ibaret değilsin. Senin kocaman bir dünyan var. Değerli olan, kadın olan ruhun işte o senin kocaman dünyan. Dünyanı sev, dünyanı tanı ve bu dünyayı lütfen kucakla. Çünkü kadın olmak işte bu dünyayı ne kadar çok her şeyi ile sevdiğinle alakalı. Başka hiç bir şey ile değil. Sen kadınsın, her halinle güzel, değerli, çekici ve güçlü bir ruha sahipsin. Unutma bunu, yaz kendine bir yere her zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEn güzeli küçük memedir zaten. Ben de istediğim gibi küçük bulamıyorum. Böyle ağzına alınca uçları çıkmalı. Dişinin ucuyla tutup çekmelisin. Elinle sıkınca uçları da çıkmalı. Küçük memeyle oynamak her zaman daha güzeldir. Keşke seninkileri görebilsem, bir sürü iltifat ederdim ve sen de istendiğini hisseder mutlu olurdun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 489 cevap paylaştı.
6 ayGöğüslerinin küçük olması neden ağlatsın gayet normal bir durum, büyük göğüslü olmak kadar küçük göğüslü olmak da gayet normal bir durum, moralini düşürmene gerek yok, göğüs kaslarını geliştiren egzersizlerden deneyebilirsin.
01 Yorumla
Soran6 ayÇocuk gibiyim psikolojik bişi anlamıyosunuz
Her erkek büyük göğüs sevmez ve nefret ederim. ve bununiçin de ağlama lütfen bu genetik bir şey ve büyük höüğüslü bayanların hayatları daha zor sırt agrısı vs. lütfen böyle şeylerle kuruntu yapma allah seni nasıl yarattıysa sen öyle güxelsin
04 Yorumla
Soran6 ayKeşke büyük olsaydı da sırtım ağrısaydı
Soran6 ayÇekici değil
6 ayküçük derken ne kadar? bence boşa takma kafanı , yani küçük ya da büyük seven farklıdır , ben küşük severim o zaman büyük olan üzülsünmü? bence yersiz üzüntün. bence tadını çıkart
04 Yorumla
Soran6 ayİşte buna inanmıyorum ama yorumun için teşekkür ediyorum
- 6 ay
innmayacak bişey yok , emşn ol , dediğim gibi ben küçük severim , eee ne olacak şimdi? yani bunu takma erkek kadının dişilşğine bakar , yoksa okadar çevrende kadın var hangisi ip gibi? demekki erkek ona bakmıyormuş
Soran6 ayNeye bakıyo
- 6 ay
yani kadınsı olmsına bakar, dişi olmsına bakar
3 ayEmin ol küçük daha iyi. Sırt ağrısı yok. Sallanma derdi yok. Terleme derdi yok. Mis gibi ya. Keşke benim de küçük olsaydı.
13 Yorumla- 3 ay
T. akip atar mısın lütfen 😊🙏
Soran3 ay@Zevkli_dokunuşlar napıcan meme mi isticen
- 3 ay
Teşekkürler bacikom
6 ayKüçük olması büyük olmasından her zaman daha iyi en azından sarkmıyor ve evet estetik artık lokal bile yapılıyor implantını seç ve estetik ol mis 😌
20 Yorumla
5 ay1.55 boya göre normal 75b zaten. Estetik yaptırsan kötü durur. Ikincisi ise göğüslerin dolgunluğunu gösteren şey 70-80-90 gibi sayılar değil, bu sayıların sırt ölçüsü a-b-c ile birleşimidir. Yani göğüslerin dolgunluğu kişinin sırtının kalınlığı ve kilosuna göre farklı yorumlanır. 50 kilo birinin 75b olması ile 80 kilo birinin 80G olması aynı değildir. Sondaki daha dolgun gibi zannedilse de aslında baştaki daha dolgundur. Genel fiziğe göre değişir bu.
00 Yorumla
6 ayKimi erkek de küçük meme sever, karşıdakine kendini beğendircen diye bıçak altına yatma bence.
02 Yorumla
Soran6 ayKadınsı hissetmiyorum
- 6 ay
Önce doğal yollarla büyütmenin bir yolunu ara, mesela spor salonuna git göğüs kası çalış besyocu kızların hep memeleri dik oluyor göğüs kası çalıştıkları için. Baktın hala kadınsı hissetmiyorsun o zaman estetik olursun.
Gizli Üye(25-29)6 ayYaa öncelikle ne kadar küçük? Ayrıca onu da geçtim milleti napacaksın? Rahat ve tatlı değil mi öyle işte. Sokarsın erkeğin ağzına tamamen ceza gibi sus dersin ahahah😂. Neyse gül yaa kendini sev ne güzel fiziğin var lütfen
02 Yorumla
Soran6 ayOlmuyo
Cevap sahibi6 ayNe olmuyor aaa kendini sev sene bak ne kadar güzelsin fiziğin de öyle. Ayrıca mesela popon nasıl? O da iyidir belki ve takma seni seven böyle sevecek
4 ayHayır ya olmaz boş ver başkasını sevip sevmemesini sen kendin sev herseyini. Ben seviyorum herşeyimi sende sev...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÖnemli olan senin sevmen. Başkalarının sevip sevmemesine önem verirsen kendi benliğini ve özsaygını kaybedersin gerçekten küçük olması seni rahatsız ediyorsa estetik olabilirsin
01 Yorumla
Soran5 ayBen kadın gibi hissedemiyorum çok mutsuzum
6 ayBuradakiler şimdi atlar ben küçük seviyorum diye🤣🤣
02 Yorumla
Soran6 ayValla ya
Soran6 ayAbla bişi sorcam
- Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı.
6 ayKüçük geliyorsa estetik yaptırabilirsin ama kendin için yap bunu millet için değil başkaları beğensin diye değil
00 Yorumla Estetik hiçbir zaman güzel durmaz ve doğal gelmediği için hiçbir erkek hemen hemen sevmez🤮
00 YorumlaÜzülme ben hiç bakmadim göğüslere kasa iyiyse benim için giderin var
00 Yorumla
2 ayKucuk gogus sevenlerde cok, biraz daha bekle ileride yaptirabilirsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
4 aySana nasıl güzel geliyorsa öyle. Ama dediğin doğru kızlar da mesela zorbalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBence daha iyi bende büyük göğüslü kız sevmiyorum
Küçük göğüslü kızlar daha fedakar daha evcimen oluyor02 Yorumla
Cevap sahibi5 aySeni tanımak istiyorum ciddi ilişki niyetiyle
Soran5 ayBurdah kimseyle ciddi olmam beh
5 ayBence küçük göğüslü kızlar daha dikkat çekici geliyor daha çok hoşuma gidiyor benim
00 YorumlaÖnemli olan göğüslerde değil cinsel Aktiviten yerindemi o önemli
00 Yorumla
6 ayKilo al ya da spora yazılıp göğüs çalış. O zaman büyür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKimsenin tercihi olma birileri öyle dedi diye kendini değiştirme kendini öyle sev. Göğüs büyüteyim derken sağlığından olma.
03 Yorumla
Soran6 aySevmiyorum
Cevap sahibi6 ayGöğüsüm küçük dediğin ne kadarlık bir küçük? Küçük değildir belki sana öyle geliyordur olması gerektiği gibi duruyordur
Soran6 ayKaçük ya baya biliyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 776 cevap paylaştı.
6 ayKüçük göğüs bu topraklarda hak ettiği övgüyü almıyor, halbuki çok daha seksidir bana göre.
00 Yorumla Kimse için böyle bişi yapma kendin için yaşa
00 Yorumla
6 ayKüçük memelilerin kalçası seksi oluyor bence daha iyi
00 Yorumla
6 ayÇok fazla takma kafana seninkiler ideal olabilir 75b iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 güKüçük olması değil sarkık olması sorun bence. Sarkık değilse inan hiç problem yok erkekler için önemli olan dolgunluk genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKaramsar olma bence büyük olmasından küçük olması daha iyidir
02 Yorumla
Soran4 ayBüyük daha iyi
Cevap sahibi4 ayÇocuktan sonra zaten büyüyorlar ama kocaman da ağırlık yapıyor
Gizli Üye(25-29)6 aySeçen değil seçilen olduğun sürece kimse beğenmez. Kendin seç
01 Yorumla
Soran6 aySeçtiklerim istemiyo
6 ayEğer kendini iyi hissedeceksen bence ol Dr. İlker Yazıcı var bu konuda baya iyi bir cerrah kendisi onla birlikte çalışabilirsiniz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKüçük en güzeli, ilerde sarkmaz , topluma neyi dayatmaya çalışıyorlar anlamıyorum
00 Yorumlaaşkım canım benim kendini neden insanlara begendirtmeye çalışıyorsun ki? Bence olmana gerek yok😭💕
03 Yorumla
Soran4 ayKendim beğenmeye çalışıyorum 😭
Soran4 ayTamamm 😭
Popülerlik buna zorlanıyor herkesin büyük diye küçük göğüslülük diye güzelliğin den bir şey kaybetmiyor sun aksine sırt bel ağrısı yaşamıyor sun
00 Yorumlabenim de kucuk ya, kucuk daha hos boş ver bence estetigi
03 Yorumla
Soran6 ayBana hoş gelmiyo ne zaman memeli kız görsem kötü hissediyorum kıyaslıyorum kendimi hemen
Soran6 ayHoş duruyor ya çekici özgüvenli oluyolar
Gizli Üye(18-24)6 ayAşkım kimse için vücudunu degistirme, estetik ancak kendin için olmalısın o da çok istiyorsan cunku her estetiğin bir sıkıntısı çıkabiliyor ilerleyen zamanlarda
04 Yorumla
Soran6 ayÜzülüyorum
Cevap sahibi6 ayAşkım benimde kucuk ama artık kafaya takmıyorum
Soran6 ayNe güzel
Cevap sahibi6 ayKendinle barışmaya çalış hepsinin temelinde öz sevgi yatıyor kendini vücudunu sev
1 ayEstetik yaptırma mesela evlensen ya da ilişkiye girsen büyür emin ol
00 Yorumla
1 ayYani eğer sen beğenmiyorsan yaptır ama başkası için değil kendin için
00 YorumlaKüçük göğüs beğenen de çok fazladır mesela ben sen denk gelmemişsin sevene
00 Yorumla
2 ayBence doğallık en iyisidir boş ver herkes olduğu gibi orijinal olmalı
00 YorumlaNiye bu kadar büyük sorunlar varken küçük sorunu buyutuyorsun
00 Yorumla
5 aysakın yapm hata edersin , yakışıyor belkş haberin yok
00 Yorumla
5 ayKendi kararın kendi tercihin ama rahatsız oluyorsan çok olabilirsin
00 YorumlaBüyür veya büyümez orası belli olmazda sende squat yap kalçaya odaklan?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKesin 38 kişiden 35'i çok beğenmiştir yarısı zaten adam değil objektif konuşmazlar yok bu yöntem yok şu yöntem derler abazalar çok
08 Yorumla
Soran6 ayHayır küçük
Cevap sahibi6 ayDoğru kişi ile tanış sev, burdakiler gel ben büyültürüme kadar götürür olayı, küçük de güzeldir eminim doğal olduktan sonra
Soran6 ayAma küçük işte böyle kıvrımlı değil nerdeyse düs olacakmışım o derece beni çok üzülyo
Cevap sahibi6 ayKüçük olsun böyle de sevilirsin merak etme 🫂
Cevap sahibi6 ayKalp önemli olan sonra fizik göğüs o bu
Soran6 ayYok öyle işte
Cevap sahibi6 ayEğer çekinmezsen bir selam verebilirsen muhabbet etmek isterim şu kalıplarından çıkman lazım 🥲 güzel ve özelsin bak gör
Soran6 ayTm
Gayet iyi. Kalçan iyi olsun boş ver sekste önemli olan kalça. Çok işleri yok erğin memede
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. 75 beden iyi kaç beden
09 Yorumla
Soran4 ay75b
Soran4 ayİdeal değil küçük. Sırt üsta yatınça dümdüz oluyo
Soran4 ayBen şimdi istiyorum
Soran4 ayEvet o olabilir ama kıyafetle olmuyo işte üzülüyorum
Soran4 ayDolguluyla zaten
Büyük olunca madalya takmıyorlar boş ver
09 Yorumla
Soran5 ayKendimi sevmiyorum
Soran5 ayElimde değil ki uzun zamandır var bu geçmiyo
Soran5 ayŞu an yok ama ilerde olur
Soran5 ayHaklısın aslında sorun sadece meme de değil boyumü takıyorum
Soran5 ayAh keşke keşke amü ben kendimi hiç sevmiyorum hiç bi şekilde
Bunu nereden çıkardın. Kaç beden bu arada
04 Yorumla
Soran6 ay75
Soran6 ayB
6 ayBüyük göğüs estetik degil ki
03 Yorumla
Soran6 ayEstetik
- 6 ay
Degil ciddenn
- 6 ay
Sarkik falan orta hacimli cok dhaa güzel
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. yalan konuşma hetkes beğenir
05 Yorumla
Soran6 ayYok
Soran6 ayBoyum kısa
Soran6 ayVar
Bence küçük daha iyi
04 Yorumla
Soran6 ayYok
Soran6 ayKötü
- Güzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı.
6 ayBence takinti yapiyosun 75mi
010 Yorumla
Soran6 ayEvet
- 6 ay
Bence guzel ama siz kizlae hep iri istiyosunuz nedenki
Soran6 ayKadınsı duruyo
- 6 ay
Bence bu da kadinsi. Hatta goruntusu hem dik hemde cekici. Kac olmali sence
Soran6 ay80/85b
- 6 ay
Hamilelikte zaten irilesecek. Peki fizigin nasil minyonmusun
Soran6 ayMaalesef
- 6 ay
155 falanmisin
Soran6 ayMaaleseff
- 6 ay
Tutkulu birimisin peki
- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
6 ayKüçük daha iyi halbuki kibar.
01 Yorumla
Soran6 ayTabi efenim
1 ayBen beğenirim ama buyukde severım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her taş yerinde ağırdır
00 YorumlaNe kadar boş şeylere üzülüyorsunuz ya.
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat