İnsan bir gün yedi diye direkt kilo alır mı?

Dalga geçmeyin moralim gerçekten kötü. Normalde hiçbir şey yemiyorum. Bayılmamamı sağlayacak kadar yiyorum, kahvaltıda yumurta, akşam çorba gibi. Kendimi aç bırakıyorum, deyim yerindeyse. Bundan keyif de alıyorum. Tek amacım zayıflamak değil. İştahsızım da normalde. Ama bugün memlekete geldik, bir gün kalacağız. Kuzenler burada. Sabah güzelce kahvaltı da ettim, pide de yedim, şu minik bayram çikolatalarından yedim, meyve suyu içtim. Berbat hissediyorum ya. Cidden berbat. Akraba ortamı olunca yiyorum anasını satayım. Dün de eve çok geç gittim, pek param da yoktu krakerle bisküvi alıp yemiştim. Bütün gün açtım çünkü. Objektif bakınca aşırı aşırı da yemedim ama normalde aç gezen birine göre çoktu. Moralim aşırı bozuldu. Bir gün böyle oldu diye kilo alır mıyım sizce, normalde hiçbir şey yemiyorum resmen sade kahveyle besleniyorum. Zaten akşam yemeyeceğim, yarın da yemem muhtemelen. Bir hafta aç kalıyorum, bir gün yiyince kendimden tiksiniyorum. Bir şey olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya açlıktan tansiyonum düşüyor, bayılmamak için kahvenin içine tuz atıyorum, tansiyonumu yükseltsin diye. Bayılacak olsam bile yemiyorum yani. Ama bugğn böyle oldu
İnsan bir gün yedi diye direkt kilo alır mı?