Yaz & Spor 3 ay Sarkık göğüs, spor ve diyetle dikleşebilir mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 02 Bu resmi internetten buldum. Benimde goguslerim böyle, babanne gogusu gibi cok kotu ve igrenc. 100 kilonun ustundeyim, zayiflarsam ve ustune diyet ve spor yaparsam goguslerim dik ve sekli guzel olur mu Güncellemeler: 3 ay Guncel Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Sarkık göğüs, spor ve diyetle dikleşebilir mi? 109 Görüşünü yaz
çoksempatiğimsin Fenomen 3 ay Göğüs egzersizleriyle biraz da olsa evet. Ameliyat kadar olmasa da faydası olur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Konrad027 Guru 3 ay Memenin dik olmasıyla sarkık olması arasında ki tek fark görüntüdür. Ama sonuçta aynı işi görüyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 3 ay Kızlar Bir Adım Öne olur tabiki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 3 ay Sirf cevap vermek icin demediniz dimi, cunku estetik olmak istemiyorum, hemde param yok yani, Yorumla Görüş sahibi 3 ay Hayalindeki göğüs nasıl bilmiyorum ama biraz diklesme olur Yorumla Soran 3 ay Hayalimdeki, normal dik bir gogus Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 3 ay Kilo ver o halde. Erkeklerin bakışlarından anlayacaksın doğru yolda olduğunu Yorumla
Snn_76_bnn Xper 7 3 ay Bu tarz şeyleri ancak estetikle düzelir sporla olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 3 ay Gercektenmi, Şu an 100 kilodan fazlayim, gigus diklestirme hareketi yapsam ve diyet yapsam, 60 kg olsam. Yinemi dik guzel bir gogus olmaz Yorumla Snn_76_bnn 3 ay Göğüslerini kasları güçlendirmek çok zor onun için estetiksiz olmaz Yorumla Soran 3 ay Moralim bozuldu ya Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Snn_76_bnn 3 ay Mesaj at istersen Yorumla
Tosurdak Yoda 3 ay Benimkilerin ucu aşağı bakıyo hepsinden beter… spor falan işe yaramaz en iyi çözüm dikleştirme ameliyatı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Soran 3 ay Ameliyat olamam ben, o kadar butcem yok maalesef. Goguslerimjn ucu karsiya bakiyo gibi ama sarkik aynen bu reskmdeki gibi Yorumla Tosurdak 3 ay Benimkiler çok büyük devlette yaparlar seninkiler de büyükse araştır sağlık açısından zarar teşkil ediyo ağırlığından dolayı Yorumla Soran 3 ay Cok sıkı bir sporla dikleşmezmi Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 3 ay Gogus sıkılaştirici spor yapsam her gun, Şu an 100 kilonun ustundeyim, zayiflayana kadar hep gogus sporu yapsam, 2 yol kadar Yorumla Tosurdak 3 ay Dikleşir ama aşırı fazla olmaz 🥺 Yorumla
Gizli Üye 3 ay Sabah sabah bundan daha kötü bir manzara olamaz ya🤦 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 3 ay E sende gecip gitseydin yazana kadar Yorumla Görüş sahibi 3 ay Yazmadan çatlardim😀 Yorumla
higheroo Xper 6 3 ay Bundan iyi olacağı kesin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Delimine00 Xper 6 3 ay İmkansız, ameliyat gerekli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Delimine00 3 ay Dikleştirici sütyen işe yaramıyor mu Yorumla Delimine00 3 ay Ameliyatsız imkansız gerçekten Yorumla Delimine00 3 ay Yaş kaç Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 3 ay 19 Yorumla Delimine00 3 ay Bebeğim yaşın daha küçük, spora başla ilerde ameliyatla toplattırırsın Yorumla
Gizli Üye 3 ay Sporla Olmaz gerdirme ameliyati olmalısınız Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 3 ay Ameliyatlarda maalesef cok iz kaliyor Görüş sahibi 3 ay Doktor söyler size
çok_yaramazınız Guru 3 ay müdehale ederek evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 3 ay Ameliyatsiz olmazmi Yorumla çok_yaramazınız 3 ay durumuna duruşuna bağlı haline Yorumla
Gizli Üye 3 ay Çok sarkmadıysa dikleşir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 3 ay Resimdekinin aynisi maalesef Yorumla Görüş sahibi 3 ay Zor spora git Yorumla
yalatmayiseven Xper 5 3 ay Bnce çok güzel yaaa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 3 ay Iyyy Yorumla yalatmayiseven 3 ay Ne oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
910Göğüs egzersizleriyle biraz da olsa evet. Ameliyat kadar olmasa da faydası olur.
Memenin dik olmasıyla sarkık olması arasında ki tek fark görüntüdür. Ama sonuçta aynı işi görüyor
Kızlar Bir Adım Öne olur tabiki
Sirf cevap vermek icin demediniz dimi, cunku estetik olmak istemiyorum, hemde param yok yani,
Hayalindeki göğüs nasıl bilmiyorum ama biraz diklesme olur
Hayalimdeki, normal dik bir gogus
Kilo ver o halde. Erkeklerin bakışlarından anlayacaksın doğru yolda olduğunu
Bu tarz şeyleri ancak estetikle düzelir sporla olmaz
Gercektenmi, Şu an 100 kilodan fazlayim, gigus diklestirme hareketi yapsam ve diyet yapsam, 60 kg olsam. Yinemi dik guzel bir gogus olmaz
Göğüslerini kasları güçlendirmek çok zor onun için estetiksiz olmaz
Moralim bozuldu ya
Mesaj at istersen
Benimkilerin ucu aşağı bakıyo hepsinden beter… spor falan işe yaramaz en iyi çözüm dikleştirme ameliyatı
Ameliyat olamam ben, o kadar butcem yok maalesef. Goguslerimjn ucu karsiya bakiyo gibi ama sarkik aynen bu reskmdeki gibi
Benimkiler çok büyük devlette yaparlar seninkiler de büyükse araştır sağlık açısından zarar teşkil ediyo ağırlığından dolayı
Cok sıkı bir sporla dikleşmezmi
Gogus sıkılaştirici spor yapsam her gun, Şu an 100 kilonun ustundeyim, zayiflayana kadar hep gogus sporu yapsam, 2 yol kadar
Dikleşir ama aşırı fazla olmaz 🥺
Sabah sabah bundan daha kötü bir manzara olamaz ya🤦
E sende gecip gitseydin yazana kadar
Yazmadan çatlardim😀
Bundan iyi olacağı kesin
İmkansız, ameliyat gerekli
Dikleştirici sütyen işe yaramıyor mu
Ameliyatsız imkansız gerçekten
Yaş kaç
19
Bebeğim yaşın daha küçük, spora başla ilerde ameliyatla toplattırırsın
Sporla Olmaz gerdirme ameliyati olmalısınız