sorun olan göğüsleerim kilomdan memnunum
Büyük göğüs sporla küçülür ve dikleşir mi, egzersizle toparlama mümkün mü?
sorun olan göğüsleerim kilomdan memnunum
105C bedende ve dik değiller bu durum beni rahatsız ediyor egzersiz ile dikleştirip küçülür mü
üst göğüs çalışman lazım. tam bilmiyorum ama aklıma gelen bu. küçülmez kilo versen de biyolojik o. ama çok aşırı kiloluysan küçülür. ameliyat ancak.
65 kiloyum kiloyla alakalı değil gibi
Göğüs konusu bizi en çok geren yerlerden ama çözüm var kanka 🏐💪 Göğüs direkt küçülmez, küçülen kısım göğüs çevresindeki yağ. Yani kilo verince ve spor yapınca kup küçülebilir. Dikleşme konusu ise pektoral kasla ilgili.
Şınav, incline şınav, dumbbell bench ve dumbbell fly hareketleri göğüs kasını toparlamaya yardım eder 🏋️♀️ Voleybol ve fitness yaptığım dönem göğüs çevrem hem küçüldü hem daha dik durdu. Sonucu görmek için en az 2-3 ay düzenli egzersiz, biraz da yağ oranı düşüşü gerekiyor.
Destekli, iyi kavrayan bir sporcu sütyeniyle spor yapman şart, yoksa sarkma artabiliyor. İnternetten “göğüs dikleştirme egzersizleri” diye arat, hareketleri video ile doğru formda yap. Düzenli antrenman + beslenme ile toparlama ve bir miktar küçülme kesinlikle mümkün 🏃♀️🔥
Cevap
28Cevap
küçülür
Küçülmez ama destekli ve 1 beden küçük alırsan dikleşebilir
o zaman da aasırı dısarıda
Kesinlikle öyle daha güzel duracak Buda net
Kimisinin göğüsü büyük küçültmek ister kimisi de küçük olduğu için büyütmek Allah başka dert vermesin
105c mi kafayı yedim vallahi gerçekten bu kadar büyüğünü hiç görmemiştim.. küçültmesen olmaz mı ya?
kiloma göre görüntü itici geliyor gözüme giyidiğim kıyafetlerde bedenimden 3 beden büyük alıyorum bu yüzden
İtici falan deme çok kırılırım aklımı başımdan aldın diyorum. Bence büyük nimet kıymetini bil, biraz spor yap kardiyo yap sıkılaşsın..
Merak içindeyim acaba nasıl görünüyorlar ya
O boyutta dik olması imkansız büyük ama güzeller mutlu ol bence
Boy kilo gayet iyi göğüsler de harikadır. Hiç bozma bence
Bence fizik iyi ve sıkı ise goguslerde uyum sağlar az çok fiziğine küçülmez ama sıkı durur gibi
Bakın hanımefendi sporla, diyetle, yogayla göğüsler dikleşince kötü bir görüntü veriyor bazen. Onlar hafif sarkıkken çekici geliyorlar
65 kiloda nasıl 105c oluyor ya
hiç mantıklı gelmedi
mantık ararsan burada yok o yüzden hosuma gitmiyor zaten
hayatındaki erkeğin baya hoşuna gider bence :D bu arada sporla küçülür ama dikleşmez. ameliyat olman gerekebilir. dikkat edersen sporcu kadınların memeleri hep küçük. hareket ettiridikçe o bölgedeki yağlar yanıyormuş
Boş verin kendi bedeninizi sevin Kendinizle barışık olun hayata gülümseyin mutlu olmanın yollarını farklı yerlerde arayın
Küçülmez ama biraz dirileşir. Büyük göğüs kadar Güzel bir şey var mı yaaa
Kiloluysan evet. Sanırım kilolusun.
kilo sorunum yok 65 kiloyum zayıflamayı düşünmüyorum
Ooo tam aradığım muhteşem fizik peki ya kalçalar?
Oha amg taşırken yorumluyor musun
yorumlamıyorum
Niye yorumlamıyorsun
Sanmam , kilon çoksa zayıfla küçülür
65 kiloyum zayıflamayı düşünmüyorum
Kilo normal, genetik herhalde senin durum yani değişeceğini sanmıyorum ölçülerin iyi
Bu konuda bilgim yok ama küçülür
o ney la seninki basket topu gibi afedersin de süt ineği gibi
bakabilirmiyim yardımcı olabiliirm
Kilo ve boy ne?
Güzelde sırt ağrısı yapmiyormu
toparlar
Nasıl o kedar büyük genetik mi knk
Olabilir denedin mi hiç
Evet küçülüp dikleşir
Görmek lazım
Küçük göğüs en güzeliii
Egzersız ve masajla mumkun